19.7.2010

Zana Bayne Leather Basic Harness

Tätä kyttäsin postinkantajalta pitkään ja hartaasti. ^^ Ihanien nahka-asioiden luoja Zana Bayne on suunnitellut tämän hyvin simppelin, mutta ah niin toimivan ja päällä mukavan harnessin, mittojeni mukaan. Se on jälleen kerran niitä oivia lisiä yksinkertaisiin asuihin, ja erinomaisena puolena sitä voi käyttää väljempien paitojen ja mekkojen ryhdittäjänä ja säkkimäisyyden poistajana. Nahka on ihanan pehmeää ja siloista, mutta jämäkkää. Metalliosat ovat tukevia.

sorsapuisto 2010 15

Pientä miinusta on annettava siitä, että vaikka harnessi väsättiin antamieni mittojen mukaan ja säätövaraa on niin olkaimissa kuin rinnan alta kulkevassa vyöosassa, niin silti harness vastaa mittojani silloin, kun remmit on säädetty kaikista kireimmilleen viimeisiin reikiin. Noh, mahtuu toki vaatetta sitten alle, mutta olisin toivonut tosiasiallista säätövaraa vähän molempiin suuntiin. Olkainten nahkahihnoja jouduin omin toimin lyhentämään - en usko pukevani pilkkihaalaria tämän alle, joten monta senttiä ylimääräisiä reikiä oli minulle ihan turhaa. :P

sorsapuisto 2010 43

Muuten olen supertyytyväinen, ja harness tuli kivasti nopealla aikataululla jenkeistä suuressa kirjekuoressa kotiin asti ja luukusta sisälle. Ei mitään ongelmia tulleista.

Tässä vielä koko asu lauantaiselta miitiltä.

outfit in sorsapuisto by noora 2
Toppi - Filippa K, hame - Asos, harness - Zana Bayne Leather, riipus Fashionology.nl
outfit in sorsapuisto by noora 1

Kuvista kiitos Nooralle!

On vähän sellainen fiilis, että tätä ihanuutta tullaan näkemään aika paljon. ;) Kuvitelkaa se vaikka myös valkoisen teepparin päälle! Tai kauluspaidan. Tai minkä vain kaveriksi! ^^

Tsek Zana Baynen Etsy-kauppa ja blogi!

10 kommenttia :

Kaoka kirjoitti...

Takaa aivan upean näköinen! Minun makuuni vaan tuo etupuoli on jotenkin liian avoin, saisi olla kiinnostavampi ja mennä hihnat jotenkin monimutkaisemmin, vaikka ristiin rintojen alta tai jotain.. En tiedä, mutta ihan kiva kyllä muuten! :)

linda sofia kirjoitti...

ihana <3__<3 !

Anonyymi kirjoitti...

hih, hieman sm-leikkeihin sopivan näköinen tuote. :)

Maria kirjoitti...

Tänks ool ^^

Hihi juu, tuo on aika kinky. :P Mietitään kontrastia sit vaikka poolopuseron ja pitkän hameen kanssa... ;) Syksymmällä sitten. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aika vankat sm-vibat tosiaan... Mutta miten kukakin tykkää. ;)

Maria kirjoitti...

On niitä rankempiakin nähty ;)

Zionnah kirjoitti...

Onpas mielenkiintoisen näköinen! Sulla on siisti maku! 8D Odotan innolla miten yhdistelet tuota!

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Onpahan muuten ihan jumalaisen näköinen asuste! Kerrassaan ihana! <3

Eniten vetoaa tuo muunneltavuus, jään todella mielenkiinnolla odottamaan mitä kaikkea saat tuon avulla vaatekaapistasi irti. :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Supermakia!!! Minäkin tahdon!! oliko kallis?

Maria kirjoitti...

Kiitos teille kaikille tasapuolisesti :)

Hepa-neiti, 90 USD :F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...