3.7.2010

Viileä musta ja päivän meikki

Jotkut suhtautuvat mustaan kesällä hieman ennakkoluuloisesti - kesällähän kun kuuluu käyttää iloisia värejä ja kukkamekkoja ja ties mitä, ja mustalla on kenties maine synkkänä ja talvisena värinä. Minulle kuitenkin tuli aika raikas fiilis mustasta mesh-paidasta ja rennosta tunikasta sekä leggingseistä. Tuulenvireessä mesh hulmuaa ja päästää ilman lävitseen, iho kuultaa kauniisti sen läpi.

good 4
good 2
Mesh - H&M, racer back -tunika, jonka ylipitkä helma pistety solmulle ja leggingsit - Monki, sandaalit - Ten Points, korut - Fashionology, Monki ja Billyblue22
good 5
good 3

Kynsissä on vaihteeksi mustaa.

face 1-7-2010 3
face 1-7-2010 4
Silmissä pronssinhohtoista Mac Temptingiä ja huulilla rakkaaksi vakkarikomboksi muodostunut Mac Myth + Lumene Natural Code Sheer Nougat -huulikiilto. Mainitsemisen arvoista on, että huulteni luonnollinen väri on aika tumma, kylmä pinkki. Aika huomattavan eron tuo Myth siis saa aikaan.
my lip makeup ignore the hair
my eye duh

Ei naureta siellä noviisimeikkaajalle. ;) Olen onnellinen, että ylipäätään osaan levittää edes noin hyvin tumman luomivärin, saatikka että saan sen pysymään koko päivän sotkeentumatta. Haaveilin pitkään, että osaisin tehdä edes jonkinlaisen tumman silmämeikin, ja kun sen on jotenkuten vihdoin oppinut, on ilo ollut aika korkealla!

Pohjalla Macin mattamusta Carbon, päällä Macin mattaruskea Brun lämmittämässä sävyjä ja paksun paksuna rajauksena ja hitusen muualle levitettynä Macin kimaltava Tempting. Jostain syystä rakastan hopeaa koruissa ja ties missä, mutta silmissäni tykkään aika paljon tuosta kultavibailevasta pronssista. Tämä on myös about monimutkaisin silmämeikki, jonka olen saanut itselleni onnistumaan ikinä. Kehtaan olla siitä ylpeä. ;)

4 kommenttia :

Kamicha kirjoitti...

Kyllähän musta toimii kesälläkin - auringonvalossa kontrasti mustien vaatteiden ja ihon välillä on todella kaunis. Ja siihen vielä nuo henkäyksenohuet materiaalit... ...kyllä toimii!

Pronssi on kyllä sinisten silmien hyvä ystävä. Kannattaa kokeilla myös viileitä ruskeita (niitä taupe-sävyjä). Savuiset, runsaasti harmaalla taitetut malvat ovat myös hyviä ja helppoja arkisävyjä tuontyyppiseen meikkiin. Taupe-sävyistä MACilta esim. Satin Taupe, tummista Mystery tai Concrete - ja valopyyhkäisyksi vaikka viileä beigepohjainen Shroom.

Anonyymi kirjoitti...

Sievä tyttö, kiinnostavaa puketumista ja laadukkaat kuvat.

Meni kirjanmerkkeihin.

t: taideopiskelijapoju 21v

Maria kirjoitti...

kamicha, kiitos vinkeistä, olen noita katsellutkin ja silmäillyt joskus! Ehkä pitää tehdä uusi kierros vielä. :D Alkaa meikkipussiressukka taas täyttyä vähän turhankin ahkeraan. x)

Anonyymi, kiitos, kiva kuulla! :) Tervetuloa lukijaksi! :)

Zionnah kirjoitti...

Mun mielestä on ihan hemmetin hienoa, että ainakin joku on kesällä noin tyylikäs kaikessa mustuudessaan. Kesällä suurin osa populasta tuntuu kadottavan tyylitajunsa ihan täysin ja tyypit survoo itseään väkisin pari numeroa liian pieniin verkkokalvoja polttavan värikkäisiin trikooluomuksiin. :D

Asu mahti on !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...