5.7.2010

Uusi perheenjäsen

murloc on my head 1

Katsokaapa tätä perheenlisäystä! Ihan paras elukka. Kuten kellä tahansa, viharakkaussuhde murloceihin on olemassa, mutta pienet poikaset ja pehmoiset plushiet kyllä saavat osakseen jakamatonta... huomiota! Toivottavasti juniori ei käänny huolehtijoitaan vastaan ja ala heitellä keihäillä. Ja hei tiedättekö, kun aina vertaillaan miten hyvin lemmikki ja omistajansa näyttävät toisiltaan... x)

Jurassic Park -tyylisessä pahvilaatikossa tullut ilmestys bongattiin Verkkokaupan hyllystä, ja pitkään kuonon ääninamiskaa paineltuani ja saatuani ilmoille viehättäviä "Grrrlargagarrgarrg" -ääniä (ja ehkä käännettyäni pari päätä) peto sai kodin. Nimi vielä puuttuu!

murloc on my head 4
murloc on my head 3
murloc on my head 2

9 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Heh, onpas söpö kaveri :D

MouMou kirjoitti...

Mulla oli noiden söpöliinien ääntely joskus nördeaikoina mesen heräteäänenä!:D<3

wooder kirjoitti...

Aivan ihanan tuo ensimmäinen kuva! <3 :D

mari kirjoitti...

Voi vitsi, meiltäkin vielä tommonen murlokki puuttuu.

Maria kirjoitti...

Toi elukka on ihan paras :D Ja tosiaan kun sen kuonoa painaa, siitä kuuluu se gaarglrrlgmlm-ääni! xD Teki mieli vähän kotimatkallakin julkisissa ääntelyttää tuota, muttei sitten viitsinyt. :P Ihmisparat (köh, en vaan kehdannut).

Maybe kirjoitti...

Onnittelut teille perheenlisäyksestä, mutta minä kyllä neuvoisin välttämään yöaikaan asunnossa liikkumista ellei halua päätyä murlokinruuaksi ;)

Aaaarrlllggmlmrrhhhlllrrrggh <3

Maria kirjoitti...

Se on varmasti viisasta! xD

HeidiB kirjoitti...

Heh, avo tei meille käydessään tänään Verkkokaupassa vaihtamassa pöytäkoneen muisteja myös adoptiolapsen ;) Onnea uuteen uudelle perheelle!

Nyt pitäis enää saada Monty Pythonin tappajapupu murlokille kaveriksi!

Maria kirjoitti...

Mulla on se pupu!!! :DD Onnea teillekin perheenlisäyksestä! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...