21.7.2010

Thelma, vol. 3

Hihi, uudet Thelmat tulivat Brandokselta nopealla aikataululla. ^^ Näillä yhdeksän sentin koroilla (ja kahden sentin platolla) kävellään helposti maat ja mannut pitkin poikin maratoninomaisesti. Ja mikäli viime vuoden Thelmojen laatu pitää, nämä eivät todellakaan jää yhden talven kengiksi.

dear thelma 3
dear thelma 1
dear thelma 5
dear thelma 6
dear thelma 4
dear thelma 2

Viimeisesssä kuvassa eikö muistuta etäisesti Camilla Skovgaardin viime syksyn kenkiä... ;) Thelmat vain ovat ultrapelkistetyt. Mutta ah tuota CS:n sahakuvioista kumipohjaa!
Image and video hosting by TinyPic

Kuva: Matches

10 kommenttia :

mari kirjoitti...

Justiin hiplasin noita kenkuleita paikallisessa K-Kengän myymälässä. Hmph. On ne kyllä aika jees. Tuleekohan missyjäkin vielä?

Maija kirjoitti...

Höö, ihan epistä kun sulla on jo kahet tollaset eikä mulla vielä yksiäkään... :´(

Maria kirjoitti...

Mari, hihi, eikö olekin ihkut. ^^ Missyistä oli nähdäkseni kans jotain versioita kyllä tulossa, voit tsekata Vagabond Portalista. :)
http://portal.vagabond.com/index.asp?p=press :)

Maija, aww :( No mutta koko tuleva talvi sitten aikaa... :)

Maria kirjoitti...

Aijoo, en oo kyl varma onko noi Missyt, mutta ainakin on samaa näköä. :P

Anonyymi kirjoitti...

paljonko maksoi :)? mietin vaan että pitäisikö sortua halvempiin samantyylisiin jotka maksaa n. 40e, vai onkohan ne ihan surkeaa laatua...

Maria kirjoitti...

Noi oli 99e. 40 euron versiot on luultavastikin tekonahkaa, ja siinä on aina ne omat juttunsa sit. :P Pakkasella kannattaa olla tarkkana, ettei ala halkeilla, ja saattaa mennä nopeammin huonoksi - siksi tykkään ite aidosta nahasta. :P Mutta toisaalta jos tarkoitat Henkkamaukan kenkiä (niilläkin on samantyyppiset :D), niin mulla on ollut kesäsandaalit H&M:ltä ja ne kyllä kesti kaksi täyttä kesää tosi ahkerassa käytössä :D. Se voi vähän vaihdella se laatu. Tekonahassa on toki se hyvä puoli, että kestää paremmin vettä, muovia kun on. :P Toisaalta nahkakenkä säilyy aika varmasti hyvin pidettynä vuosikaudet, joskin kyllä joillakin tästäkin on huonoja kokemuksia Vagabondilta...

Maria kirjoitti...

...Toivottavasti tästä mun pohdinnasta oli edes jotain apua. :)

Piija kirjoitti...

Blogisi aiheuttaa aina liian suuria houkutuksia, nyt nähtyäni nämä täällä en voi enää ajatella muunlaisia kenkiä. Rakastuin varsinkin H&M malliston tekonahkaversioon, ihanan muotoilun vuoksi. Ainut huono puoli on, ettei paikkakunnalla ole ko. puljua, enkä netistä viitsisi tilailla ainakaan kun hinta kohoaa silloin 50€, kun en tiedä istuvuudesta jalkaan.

Maria kirjoitti...

Piija, joo, netistä kenkien tilaaminen (ellei ole aiemmin sovittanut jossain) on aina kyllä vähän riskaabelia. :/ Toivottavasti pääsisit sovittamaan pian unelmakenkiäsi!

bubble kirjoitti...

Eijeijeijeiiiii, mä en saa ostaa talvelle kuin max. yhdet kengät (no okei, kahdet, mut melkein oon molemmat jo valinnut), ja nyt nää onnistuu viemään palasen sydämestäni mennessään! Ei oo reilua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...