15.7.2010

Thelma, vol. 2

Iiks, Brandokselta löytyy nyt Vagabondin syysuutuuksia!

Vagabondin omassa nettikaupassa valikoitua settiä on voinut jo hetken ihailla ja tilailla, niiden joukossa ei kuitenkaan ollut tätä simppeliä Thelmaa:

Vagabond: Thelma - Brandokselta


Viime syksynä hankitut nauhaversiot ovat olleet harvinaisen kovassa käytössä (ja kestäneet sen mukisematta kuin uusina), ja hieman ehkä yllättävästi ne ovat paljastuneet erittäin hyviksi talvikengiksi (joskin palvelevat erinomaisesti myös vähemmän lumisilla säillä) yhdeksän sentin korosta huolimatta. Kahden sentin plato toki auttaa asiaa, ja lisäksi paksu kumipohja eristää kylmältä, urat vähentävät liukastelua, ja askellus on kevyttä. Oma jalkani ei ole väsynyt näissä edes tuntikausien kaupunkivaellusten aikana, ja olenkin pariin otteeseen joutunut vakuuttelemaan kanssaihmisille, että kyllä näillä todellakin on korkeasta kiilakorosta huolimatta erinomaisen hyvä ja helppo kävellä.

Lisäksi malli on silmääni kaunis, nauhoilla ja ilman. Olen huomannut, että on yllättävän vaikeaa löytää jalkaani hyvin istuvia, täydellisen hiertämättömiä ja painamattomia kenkiä, joten kyllä nyt on Vagabond kehittänyt ihan HG-mallin pitkään, kapeaan ja pitkävarpaiseen jalkaani sopivaksi. Toisin sanoen, ei tarvinnut pitkään miettiä, kun tilaus jo lähtikin menemään. :D No hei, olen sentään pitänyt tätä vakaana aikeenani viime keväästä saakka, ja jo sitä ennen toivoin, ettei Thelma poistuisi ihan heti valikoimista. Edelleen tosin haluaisin nähdä tästä myös kesäsandaaliversion avonaisella varvasosalla... ;)

Kuva: Brandos.fi

6 kommenttia :

L▲UR▲ kirjoitti...

Oiii, näähän on hiukan kuin ne Alexander Wangit, joita oon kuolannut...

juskan kirjoitti...

Aamen. Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Thelmaa parempaa kenkää en ole jalassani pitänyt :)

Riikka kirjoitti...

Mahtavat kengät! Taisin vähän alkaa haaveilemaan syksystä kun eksyn vagabondin sivuille.. :)

Sonia kirjoitti...

Kauniit kengät! Tosin heti kun elokuussa palkka tärähtää tilille, saattavat nämä kaunokaiset siirtyä meille ( http://www.brandos.fi/vagabond/grace-3028-001-20-black/a15807 ).

Anonyymi kirjoitti...

apua. mistä noita sais tilattua? en löydä mistään just tollasia samanlaisia? :<<

Maria kirjoitti...

Eiks Brandoksella oo enää? :/ Vagabondiin oma nettikauppa kannattaa tsekata!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...