7.7.2010

Tänä iltana avarassa luonnossa: Murlocin elämää

...Tai ainakin harvinainen vilaus suomalaisesta eväselästä, sillä normaalisti nämä elukat elävät Azerothin Eastern Kingdosmin ja sittemmin Northrendin rannikoilla. Kenties tämä on merkki murlocien rantautumisesta myös Suomeen... Yksittäishavaintoja on nimittäin tehty useampiakin!

Tämä yksilö on kesyyntynyt varsin hyvin suburbaaniin ympäristöönsä, mutta viihtyy edelleen hyvin myös luontaisessa elintilassaan.

Tonight on Animal Planet 7 (1)
Tonight on Animal Planet 3 (1)
Tonight on Animal Planet 6 (1)
Tonight on Animal Planet 2 (1)
Tonight on Animal Planet 5 (1)
Tonight on Animal Planet 1 (1)

Tässä vielä Level 70 Tauren Chieftainin murloceille omistama biisi I Am Murloc. Legenda jo syntyessään. x) (Sittemmin bändin nimi on muuttunut The Artists Formerly known as Level 80 Elite Tauren Chieftainiksi. Tsek linkattu artikkeli asian lisävalotukseksi.)Cataclysm-lisäosaa World of Warcraftiin odotellaan täälläkin, joskin tällä hetkellä Diablo III on ollut enemmän mielessäni. Pelataan ehkä miehen kanssa kakkonen uusiksi nyt suuremmilla leveleillä. :P Aika paljon olen myös kaivannut vanhaa suosikkiani Enemy Territorya, joka lopetti vain toimimisen koneessani - siinä räiskintä oli sopivan hidasta (saan Quakesta sun muista matkapahoinvointia muistuttavan olon) muttei paikallaan junnaavaa ja tyyppien omatekoiset kartat olivat ihan huippuja ja muukin homma sopivan yksinkertaista, mutta silti sellaista, että pelissä pystyi selkeästi kehittämään taitojaan. Nyt kun lueskelen Lotria uudestaan, kaipaan myös Minas Tirith ja Helm's Deep -karttoja. Olen ollut kyllä vähän laiska edes etsiskelemään ET:lle vaihtoehtoja, mutta olen melkein vakuuttunut, ettei mikään vaan voi saada aikaan sitä samaa fiilistä. Pitäisi olla vähemmän nirso ja avoimempi muunlaisille vaihtoehdoille. ;)

P.s. Tamperelaisessa on taas ilmestynyt multa uusi juttu Tyyliä ja tuunausta -palstalle! Tsek näköislehti tästä.

4 kommenttia :

mari kirjoitti...

Wowin lisäosaa joo ootellaan, mutten tiiä onko musta pelaamaan :( Tästä koneesta ei oo enkä taida omistaa ylimäärästä rahaa wowikoneeseen :( Noh, pitää kuitenkin tutkia asiaa vielä. On mulla ikävä mun maagia.

HeidiB kirjoitti...

Mä en ole pelannut kahteen kuukauteen, ollut pakko tauko tietokone ongelmien takia. Nyt kuitenkin viimein meillä on taas kaksi toimivaa konetta, jotka jaksaa pyörittää WoWia ongelmitta. Tuntuu vain, että olen unohtanut lähes kokonaan miten pitää pelata :P Ehkä ne rotaatiot taas sieltä jostain löytyy.

Lähdettiin avon kanssa keväällä pitkäaikeisesta raidikillasta ja Bronzelta ihan kokonaan ja nyt ollaan oltu hiukan tuuliajolla Silvermoonilla. Toisaalta olisi kiva päästä takaisin raidaamaan, mutta toisaalta kun oma henk.koht. progressio ei ole ihan Silvermoonin kiltojen tasolla (ICC 10 normina downattu, mutta 25:ssa jmähdetty Blood Queeniin) on uudestaan aloittaminen hiukan hankalaa. Muistissa on vielä myös edelleen ne kaikki negatiiviset asiat raidaamisesta vanhan killan kanssa. Onneksi Silvermoonilla ICC pugaaminen onnistuu ihan kohtalaisen hyvin ;)

Anna kirjoitti...

Diablo Tres! Vähänkö se sais tulla heti. Diablot <3<3<3<3<3<3

Fee- kirjoitti...

ET oli kyllä ihan loistava, ainoa räiskintä mistä tykkään :) ei ole tullut pitkään aikaan pelattuakaan.

Mä taas kauhulla odotan wowia, että lankeenko ostamaan. Kyllä se yli 3 vuotta aktiivista raidaamista tais riittää tälle tytölle :D semmonen sunnuntaipelailu vois olla kivaa, mutta en tiiä sit jaksaako sitäkään kun tututkin migranneet tai lopettaneet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...