25.7.2010

Sporttisuuden yhdistäminen pitkiin helmoihin?

skirt and powder 4
skirt and powder 3
skirt and powder 2

Tähän asuun inspiraation tarjosi Christeric mustavalkoisella hamekombollaan. Sporttinen, Mangon alennuksista viime vuonna löydetty toppikin sai vihdoin ansaitsemaansa käyttöä - tähän mennessä sitä on vaivannut hieman liiankin sporttinen fiilis. Niin paljon kuin pidänkin pitkän topin/tunikan/mekon ja leggingsien yhdistelmästä, en silti välttämättä halua näyttää lenkkeilijältä muualla kuin Hervannan metsäteillä. Ehkä se on nuo etusaumat yhdistettynä racer back -selkämykseen, mene ja tiedä.

Joka tapauksessa, unelmanohut, puuterisen roosan ja kitin sävyjen maastossa haahuileva toppi menee kuitenkin loistavasti pitkän hameen kaveriksi. Valjaat myös testattu: toimii. ;) Itse asiassa, ne taitavat myös ratkaista leggingsien yhdistelyongelman, joskin voisin toki kuvitella itseni lenkkeilemässä nahkavaljaat päällä. :D Rakastan ja ihkutan niitä tällä hetkellä yksinkertaisesti niin paljon.

Ulkona käsivarsia lämmitti Monkin puuvilla-pellavainen, pitkä ja hieman laatikkomallinen neuletakki. Varma kesäpelastaja säille, jolloin nahkatakki on liian paksu, jakku jotenkin eeh ja pitkähihaiset paidatkin vähän plääh.

Sporttisuus voi siis toimia muuallakin kuin sporttisissa aktiviteeteissa, kun sen yhdistää johonkin vähän vähemmän sporttiseen. Alexanger Wangin mallistoista muuten löytyy lisää samoja sekaviboja.

skirt and powder 1
Neuletakki - Monki, toppi - Mango, hame - Asos, laukku - Lumi Accessories, sandaalit - Ten Points, korut - Kalevala koru + Fashionology.nl

Kuvista taas kiitos miehelle.

4 kommenttia :

Zionnah kirjoitti...

Jälleen kerran oot ihan uskomattoman tyylikäs! 8)

Pumps kirjoitti...

Kuinka kauniita kuvia <3 romanttista ja modernia

Maria kirjoitti...

Kiitoksia molemmille :)

Tiina kirjoitti...

Ja nams taas :) Sulle nuo maxihelmat todellakin sopii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...