29.7.2010

Pelireissu

Piti käydä ostamassa se Army of Two kakkonen. :P

Ja liikenteesssä tässä asussa:

stone singlet 4
Toppi - Weekday, harness - Zana Bayne Leather, laukku - Lumi, sandaalit - Ten Points, riipus - Pohjolan sydän, rannekorut - Monki ja H&M Men
stone singlet 2
stone singlet 3
army of two 40th day cover

Tuossa rannekoruyhdistelmässä hauskaa on se, että metallirinkulapunos mustan vieressä ikäänkuin toistaa topin vaihtelevaa mutaharmaata kuviota ja pintaa. Se näyttää hauskalta.

Tuota peliä sitten onkin tullut jo pikkasen muuten pelattua... Nopeasti sitä saa tuntikausia hujahtamaan hyvän pelin ääressä, vaikka olisi sellaisiakin velvoitteita kuin nukkuminen. ;o Ei se mitään, käsiin hajoavassa ja terroristien kansoittamassa Shanghaissa on ihan hauskaa rymistellä. ;)

5 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

ihana toi toppi!

Pekka kirjoitti...

Hauska toi tausta, kuvat näytää ihan studiossa taustakangasta vasten otetuilta. :)

Katja kirjoitti...

Hei! Ei liity aiheeseen mitenkään, (toppisi on kyllä syötävän upea!) mutta olen hankkimassa elämäni ensimmäistä Macia kun hermot paloivat lopullisesti tähän CP-touhuun... Olet aikaisemmin kirjoittanut niistä jotain, samoin Gimpistä, jolla ymmärtääkseni käsittelet fantastiset kuvasi, täällä on tähän asti ollut käytöösä photoshop. Voisitko kertoa vinkkejä aloittelijalle ja/tai laittaa linkkejä omiin aikaisempiin postauksiisi tai muualle, mistä voisi löytää jotain hyödyllistä näiden hankintaan ja käyttöön liittyen.
Tuhannet kiitokset jo etukäteen!

Maria kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kivoista kommenteistanne! :)

Katja, mun piti kirjoitella Gimpistä tutoriaaleja, mutta stten se osoittautui yksinkertaisesti niin raskaaksi ja aikaavieväksi puuhaksi, että se jäi :D Mutta hyviä tutoriaaleja löytyy ensinnäkin kun googlailee hakusanoilla "Gimp tutorials", lisäksi voi myös tehdä niin ovelasti, että lueskelee Photoshop-tutoriaaleja (joita löytyy netistä aika paljon :P) ja sitten yrittää etsiä vastaavat toiminnot Gimpistä. ;) Jossain määrin se on ihan toimiva kikka, kun Gimp Photaria tosiaan jäljittelee. :P

Muutamia linkkivinkkejä:

http://www.gimp.org/tutorials/
http://gimp-tutorials.net/
http://tutorialblog.org/gimp-tutorials/

:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta pelistä on pakko sanoa että siihen jää tosiaan koukkuun ja monta tuntia menee ihan hetkessä :D
Ja tuo toppi on kyllä varsin ihana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...