11.7.2010

Myrkkyni, turmioni

im made of 2

Tässäpä myrrrrrkkyjä, joita nykyisin tungen naamaani, oikeastaan vain osa niistä. Noh, Lily Lolon mineraalimeikit eivät ole kovin pahoja myrkkyjä, mutta toisaalta enpä saa mitään oireita noista muistakaan. :P Ja siis totta kai kaikki pursuilevassa, taas kerran liian pieneksi muuttunessa meikkipussissani on tuikitarpeellista ja pakollista.

im made of 3

Olen saanut viimeisen vuoden aikana pidennettyä meikausrutiiniani reilusta viidestä minuutista varmaan lähemmäs kahtakymmentä minuuttia. Olen silti vakuuttunut, että tiukan paikan tullen onnistun priorisoimaan ja selviytymään tarpeen vaatiessa tässtä, vaikka sitten ilman meikkiä. Sitä paitsi rajauskynä ja huulipuna asuvat muutenkin jo puoliksi laukussani.

Olen siis hurahtanut neutraaleihin ja lämpimään taittaviin sävyihin. Minulla oli aikaisemmin luomivärikokoelmassani MACin kylmä mattaruskea (Brun) ja mattanude (Orb), ny minulla on, kiitos (ja kirous!) Kamichan ja HeidiB:n vinkkien, myös kimaltava ruskea (Satin Taupe) ja kimaltava nude (Shroom). :D Noh, tuo kimalteleva on oikeastaan nimensä mukaisesti taupe, ruskeaharmaa, vaikka sen näyttää kuvissa suorastaan pronssiselta ja muistuttaa Temptingiä. Ei siis oikeasti. -.- Kiitos Macin myyjättärelle, joka pelasti minut vielä yhdeltä ruskealta luomiväriltä, lämmin mattaruskea Handwritten nimittäin oli hetkeksi loppuunmyyty.

En muuten suosittele tuota Make Up Storen luomivärinpohjustajaa, se on aika kökköä. Saan sen toimimaan puuteroimalla luomiani ahkerasti sen kanssa, vinkki, jonka opin Maijalta. Muutoin sen käyttö on rasvoittuvilla ja ryppyisillä luomillani yhtä tyhjän kanssa. Pistin tuossa taannoin tilaukseen Lookfantasticista uuden lämpösuojasuihkeen suoristusraudan alle vanhan vedellessä viimeisiään, ja tilasin samalla kertaa Too Facedin pohjustajan. Päädyin siihen, koska Urban Decayn vastaavaa Primer Potionia haukuttiin tavaraa hukkaavan putelinsa muotoilusta, ja TF:ää kehuttiin vähintäänkin yhtä hyväksi. Palataan tähän siis vielä!

Muutoin rispivärinäni jatkaa jo ties kuinka monetta putkiloa mulle ihan paras MaxFactorin False Lash Effect. Se ei kuitenkaan ilmeisesti kaikkien ripsissä toimi toivotulla tavalla, mutta mikäpä nyt koskaan kaikilla maailman ihmisillä toimisikaan samalla tavalla. Henkilökohtaisesti se on mulle juuri se täydellinen ripsiväri, joka taivuttaa, pidentää ja tuuheuttaa, ja pysyy myös vedenkestämättömänä. Kulmakynänä toimii perushyvin Make Up Storen ruskea sävyssä 1. En tavannut terävöittää kulmianikaan vielä vuosi takaperin... Jännästi on tullut omaksutta kaikkia uusia tapoja, joista osan hyödyllisyyttä toki voi epäillä.

im made of 4
MAC Satin Taupe ja Shroom.

Sävyt Satin Taupe ja Shroom ovat kauniita, eikä ihme, että nettiä kahlaamalla ne tuntuvat olevan monen MAC-fanaatikon suosikkilistalla.

im made of 5

MACin huulipuna sävyssä Myth puolestaan jakaa mielipiteitä - toiset rakastavat kiihkeästi, toiset vihaavat syvästi. Sävy on juuri niitä, jotka joko toimivat tai eivät toimi. Hyvin vaalealla iholla voin veikata, että mahdollisuudet toimivuuteen ovat ihan jees, mutta kannattaa kokeilla. Mulle tämä sävy on aivan i-h-a-n-a. Se on himppusen vaaleampi ja neutraalimpi kuin Make Up Storen Bare, aikaisempi lempparini, ja Myth myös levittyy paremmin ja on kosteampi. Lumene Natural Coden huulikiilto sävysssä Sheer Nougat auttaa pigmenttirikasta punaa levittymään hieman tasaisemmin (kiillosta puhumattakaan), ja huulirasva punan alla auttaa myös. Kuivilla ja rohtuneilla huulilla Myth on epäilemättä kauhea hirviösävy, nimimerkillä kokemusta on. :D En kai muuten ole ainoa, joka toivoisi Natural Code -sarjaan vähän lisää sävyjä? ;)

im made of 7

Poskipunassa luotan yhä vain MACin kaksi vuotta sitten ostettuun kimaltavan punaruskeaan sävyyn Sunbasque, jonka myyjä valitsi ihooni sopivaksi ja aurinkopuuterin kanssa kivasti sulautuvaksi. Pohja ei vielä edes kuulla läpi, joten katsotaan miten kauan tätä vielä käytetään. :P

im made of 1
Ignore Duroyn kaksi vuotta vanhan siveltimen kuoriutuva muovipäällyste, muuten on edelleen hyvin pätevä sivellin!

Mahtavan aurinkoista sunnuntaita teille kaikille! Meikä lähtee nyt nauttimaan vähän lisää mahtavista keleistä! ^^

2 kommenttia :

The Lady Jessica kirjoitti...

Luomenpohjustusvinkki jostain jenkkikirjasta: pyyhkäisee kasvovedellä silmäluomelta rasvan pois ja antaa kuivahtaa ennen pohjustajan levitystä. Saa jopa Lumenen pohjustajan toimimaan aika hyvin omilla rasvoittuvilla luomillani - nyyh tämän huomasin tietysti vasta tilattuani UDPP:n...

Maria kirjoitti...

Hyvä tietää, joskaan en käytä kasvovesiä... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...