22.7.2010

Mustuutta ja lenkkeilyä

black outfit 2

Tässä erään menneen päivän asu, josta tykkäilin kovasti. Uusi harness-asia (niiden kutsuminen valjaiksi tuo mieleen kisssanvaljaat, ehh) somistaa tässäkin ja antaa ryhtiä.

black outfit 1
Hihi, vähän jäänyt pystyyn tuo takatukka. :D
black outfit 3
Mekko - Asos, harness - Zana Bayne Leather, sandaalit -Ten Points, korut - Monki ja Fashionology.nl, laukku - Lumi
black outfit 4

Kuvista kiitos jälleen kerran miehelle. Onpas nyt tullut epäitsenäistyttyä tässä asukuvailussa. :D

Kävin tuossa muuten ensimmäistä kertaa ties kuinka moneen vuoteen LENKILLÄ. Muksuna rakastin juoksemista, vanhemmiten aloin syvästi inhota sitä ja lisäksi teini-iässä aloin saada päänsärkyä kuormittavasta liikunnasta (ilmeisesti normaalia hapenpuutetta + niskajumeja + vedenpuutetta, tahi sitten aivoverisuoniepämuodostuma O_O Hys, hiljaa sairaalloinen sairaudenpelkopuoleni!), ja olen vuosien aikana moneen kertaan suorastaan vannonut, etten enää koskaan juokse tai lenkkeile, sen sijaan kuntosaleilu ja tanssiminen on sittemmin vetänyt enemmän puoleensa.

Noh, nyt kun on saanut suunnattua elämäntapojaan kohti terveellisempää (parempi mieli, toimintakykyisempi kroppa pidempään) ruokavaliota tässä parin vuoden aikana, on tullut taas kiinnostuttua enemmän myös liikunnasta (Kaikki tilaisuudet liikkua ja rasittaa itseään kauppakassien kantelusta lähtien ovat vain positiivisia asioita! -> Tämä asennemuutos on muuten tehnyt niistä kävellen tehtävistä kauppareissuistakin vain mukavampia. :D) ja lenkkeily nyt on kohtuullisen helppoa ja tehokasta liikuntaa. Ensimmäisellä kerralla jaksoin rauhallisella tahdilla yllättävän pitkään, suorastaan ylitin itseni, tosin sen tutun päänsäryn siivittämänä. Mutta kyllä tästä ehkä säännöllinen treeni saadaan. :P

Vaarini oli eläessään varsinainen liikuntahullu, joka aina yritti saada kaikki muutkin "ylös sohvalta" - kyllä nyt tulisi kehuja jo pelkästä liikkeellelähtemisestä. ;)

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun on vaihteeksi kuvia joissa hymyilet! Oikeesti, oot tosi nätti hymyillessäsi :) Ja hauska muuten toi, kun kuvissa musta sun tukan lyhytpuoli saa sut jotenkin "aikuisemman" näköiseksi x) Jännä miten eri puolilta otetuilla kuvilla ja toispuoleisella tukalla voi leikkiä! Ja pakko viel sanoo, et hiukka mageet kissanvaljaat :DD (hieman viboja Stellan vartalokorun suuntaan. Muuten toki täysin erilaiset, molemmat vaan _vartalo_asusteita :))

-Bree

Maria kirjoitti...

Bree, hih, kiitos ^^. Hauska kuulla, että tukka iskee, mä ite tykkään ite kans just siitä miten erilaiselta se näyttää toiselta kuin toiselta puolelta. :P hehee, ja onhan meillä molemmilla myös vaatteet päällä. ;) Mutta Saara-kissa ei kyllä omista valjaistaan tykännyt, alkoi mokoma heti huutaa, kun sitä yritti takapihalle niissä viedä. :/ Ei ole ulkoilmakisu se.

Anna kirjoitti...

Eikä ku lastenvaljaat! Mulla ja kaksossiskollani oli tollaset, nahkaiset, mutta toisella siniset ja toisella punaiset valjaat pikkuipanana. Ei olisi äiti muuten pysynyt meidän perässä.
Mä olen tehnyt itse Stellan vartalokorun tapaisen korun, mutta inspiksen siihen sain Outsapopin linkkaamasta nettikaupasta. Se on niin perusmalli, että kuka tahansa voi keksiä sen ihan ominkin päin. Eikä mielestäni muistuta sun "lastenvaljaita" ;) ollenkaan. Sun on vyö-variaatio ja Stellan kaulaketju-variaatio. Minun mielestäni. Ni. Ettäs tiedätte.

Maria kirjoitti...

Nahkaiset lastenvaljaat? Whoa :P Olis varmaan tullut tarpeeseen meilläkin kun mä olin pieni. x) Noita ketjuja ja valjaitahan on nyt paljon ollut, monet tekee niitä ja monet myy niitä, ja ne näyttää ihan mielettömän hyvältä <3

Mää kirjoitti...

Kuulostaa rasituspäänsäryltä. Mulla on sama ongelma, kuulemma liittyy jotenkin hienoiseen (tai toki isompaankin) migreenitendenssiin. Koitan muistaa riittävän juomisen + suolat sekä oikean syömisen ennen liikuntaa, mutta aina sekään ei auta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...