3.7.2010

Leather wrap

No vein mä sen kotiin joo. ;) Mutta tsek nyt, se on täydellinen! Miehen äitikin kehui oitis maasta taivaisiin. Tämä on yhden unelman täyttymys! Tämän enempää minulla yksinkertaisesti ei ole nyt sanottavaa. Paitsi että tuli aika kuuma hyppiessä melkein 25 asteen helteesssä nahkatakki päällä. ;)

leather good 4
leather good 3
leather good 2
leather good 7
leather good 5
leather good 6
Nahkatakki - Cristelle & Co, tunika - Selected Femme, riipus ja sormukset - Fashionology.nl, ballerinat - Vagabond

Kuvista kiitos miehelle.

P.s. Olen alkanut lämmetä uudelleen ikityylikkäille, joka paikkaan sopiville ballerinoille. Mökkikengiksi otetut, risat Vagabondit ovat yllättäneet tyylikkyydellään - siis varpaista rikkinäisinäkin. Harmi vain, että useimmat ballerinat joko tökkivät pitkissä varpaissani eivätkä pysy jaloissa, tai eivät töki eivätkö pysy jaloissa. Tai ei kumpaakaan, mutta hiertävät kantapäitä. Sandaalit ovat selkeästi saaneet minut arvostamaan jalkani parasta.

12 kommenttia :

Michaela kirjoitti...

gorgeous jacket!!!!

Mat kirjoitti...

love that jacket, looks ace

THE DIVINITUS kirjoitti...

looks really good :)

Maria kirjoitti...

Thank you all, you are so sweet. :) I really love the jacket, it's so soft, light and drapes nicely on the collar. It's a little wrinkly, which makes it even more beautiful. :)

Janita kirjoitti...

Toi takki on upea! Itsekin iskin silmäni siihen Stockan kantislehdessä. Tänään kävin sovittamassa takkia, mutta jätin sen varaukseen sulatellakseni ostopäätöstä. Mitä vielä, oon ollut kuin tulisilla hiilillä koko loppupäivän, joten pakkohan se on omaksi hakea!

Rhia kirjoitti...

IHANA takki! Mullakin on nahkatakin metsästys päällä mutta ei vaan ole löytynyt mieleistä. Toi on aika lähellä =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Maria, oletko pääkaupunkiseudulla kesätöissä? Kysyin tätä jo aikaisemmin jossain postauksessasi muttet tainnut jostain syystä julkaista kysymystäni.

-Mia

Tiina kirjoitti...

Hyvin kaunis, ja hyvin saman tapainen kuin se omani, jota niin kovin rakastan. En oo katunut ostoa hetkeäkään :)

Elina kirjoitti...

Nämä kuvat eivät tee hyvää nahkatakkihimolleni!

Maria kirjoitti...

Hei kiitti kaikille! Jos takkin nappasi, niin suosittelen lämpimästi kyllä vierailua Stockalle. :) Ihan unelmatakki kyllä! ^^

Mia, en ole saanut tuollaista kysymystä, ehkä viestisi ei ole tullut jostain syystä perille? :o Vastauksena kysymykseesi, en ole kesätöissä pääkaupunkiseudulla.

ravenwaves kirjoitti...

No arvasin, että kotiutit tuon kaunokaisen :D Se on kyllä ihana.

Maria kirjoitti...

Hihi, ei ehkä vaikea arvata.. x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...