26.7.2010

Jee, viileä ilma!

duochrome with thelma 1

Viikonloppuna sitten pari viileämpää päivää. Helteiden erkaantuminen on monille ikävä asia, mutta eräs bloggari kyllä suorastaan hihkui innosta: jee, tilaisuus käyttää uusia Thelmoja paistamatta jalkojaan umpinaisissa kengissä! ;)

Tykkään näissä päivitetyissä Thelmoissa simppelin ulkoasun lisäksi siitä, että vartta on madallettu. Nyt yläreuna jää sopivasti vielä nilkan alueelle, kun aikaisemmissa varret ylsivät hieman nilkkojen yli. Ei siinä muuten mitään, mutta koska jalkani eivät ole kaksimetriset vaan tavallisen 158-senttisen minimisun koivet, mittasuhteet näyttivät ihanihan vähäsen oudoilta omaan silmääni. Tämä näyttää himpun verran paremmalta. Vaan ei huolta, nauha-Thelmat tulevat silti aivan takuulla olemaan vastaisuudessakin ahkerassa käytössä!

duochrome with thelma 2
duochrome with thelma 3
duochrome with thelma 4
Nahkatakki - Christelle & Co, paita - Gina Tricot, leggingsit - H&M, kengät - Vagabond Thelma, laukku - Lumi, korut - Fashionology.nl ja Billyblue22 @ Etsy

Hyvä, että otin tästä ilon irti, helle kun palasikin saman tien. :P
Mukaisaa viikonalkua ihmiset! ^^

5 kommenttia :

Piija kirjoitti...

Nuo kengät ovat jotain maailman ihaninta! (odotan innolla jo itselleni saapuvaksi H&M:n tekonahkaisia versioita!)

Tyylikkäitä kuvia jälleen kerran. :)

Maria kirjoitti...

Kiitos :) Ja juu, tuo kengän malli on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan vaan niin kaunis. :) Oota vain, hypit innosta kun saat omasi! :)

bubble kirjoitti...

Söpiksiä kuvia ^___^ Ja kengät himottaa.. Mutta ehkä Missyt saavat olla THE korkonilkkurini, kuitenkin niitäkin käytän suhteellisen harvoin.

KatriK. kirjoitti...

Okei, tää on ehkä sadasmiljoonasjatuhannes kerta kun tämän sanon, mutta näissä sun kuvissas on kyllä sitä jotain!

Molly kirjoitti...

Mistä nämä kuvat on otettu? Ihanat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...