6.7.2010

Helle-huh ja alennus-huh

Ihan mahtavat lämpökelit kyllä nämä viimeisten päivien helteet! Ja viikonlopuksi vain paranee... Olen viihtynyt varsin hyvin hihattomissa topeissa ja pyöräilyhousuissa - ja paksussa kerroksessa aurinkorasvaa. (Yritän välttää edelleen ruskettumista ja varsinkin palamista kuin ruttoa.) :D Arskat toki kuuluvat myös asiaan.

Asukuvista taas kiitos miehelle.

hot weather doings 3
hot weather doings 2
Mekko - Indiska, pyöräilyshortsit - Monki, sandaalit - Ten Points, laukku - Lumi, arskat - Gina Tricot, riipus (asuu kaulassani!) - Fashionology.nl

Pitkän mekon helma on lyhennetty varsin kätevällä tavalla, nimittäin solmulla. Samalla siitä tulee jännittävä yksityiskohta muutoin yksinkertaiselle vaatekappaleelle! Ohut ja väljä materiaali noin muuten on ihanan vilpoinen mustuudestaan huolimatta. Kiiltävät pyöräilyhousut ovat muuten alemyyntien toinen hankintani (ensimmäinen oli musta, painijaselkäinen ja väljä tunikamekko).

Yleensä erityisesti kesäalet ovat aika ahdistavia ihmispaljouksineen, loppuneine kokoineen ja hirveine hienhajuisine ruuhkineen, ja aletangoillakin roikkuu lähinnä kaikkea sitä, mikä ei ihmisille kelvannut sesongin normaaliaikana (mutta jostain syystä jo 20% ale tekeekin vaatteesta jotenkin paljon houkuttelevamman. No, 50% alkaa jo vaikuttaa minuunkin, en kiellä, jotkut asiat jäävät kauppaan huonon hintansa takia.). Mutta kuten huomaamme, kun ei mene sekaisin, tai hajota vaihtoehtoisesti päätään ihmistungoksen kahmiessa ja kauhoessa loputtomia vaatepinoja ja sekaisia rekkejä, voi tehdä myös fiksuja löytöjä! Olen kaivannut ahkerassa käytössä kuluneiden ja haalistuneiden, viime kesän puuvillapyöräilyshortsien tilalle jotakin vähän skarpimpaa, ja nyt ne kivasti tulivat vastaan.

Ja siis aleinhotuksestani huolimatta menen silti. :D

hot weather doings 1
hot weather doings 4

Kaupungilla harhailun lisäksi on tullut taas geokätköiltyä. Jännä kyllä, että moniosainen mysteerikätkö on huomattavasti helpompi selvittää ja löytää kuin "helppo peruskätkö". :D Mysteerikätkössä piti mm. selvittää rakennus, josta on lähetetty Suomen ensimmäinen tv-lähetys, ottaa muistolaatasta ylös tietoja, laskea sitten Pasilan linkkitornin renkaita ja näillä tiedoilla selvittää oikeat koordinaatit varsinaiselle kätkölle.

hot weather doings 1 (1)
hot weather doings 2 (1)
Dinosaurusmetsä. Se on ne saniaiset.
hot weather doings 4 (1)
hot weather doings 5

Seuraavaa helleaaltoa odotellessa...

2 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Vaikutuin asuistasi reilun vuoden varoajalla: tilasin viimeinkin KAKSI paria pitsireunaisia pyöräilyhousuja, yhdet harmaat ja yhdet mustat. Totesin, että ovat ihan ehdottomat näillä keleillä. Saa lyhyet mekot työkelpoisiksi ja estää reisien ikävän liimautumisen ;)

Rhia kirjoitti...

Geokätköily <3 Meillä tuli juuri täyteen 250 löydettyä kätköä! Jostain syystä me ei olla ollenkaan innostuttu mysteereistä. Monet tamperelaiset mysteerit on tosi vaikeita selvittää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...