20.7.2010

Hanna-Leena Hemmingin hämmennys

Kas tässäpä hassun hauska teksti kokoomuksen kansanedustaja Hanna-Leena Hemmingin esittämästä hämmingistään taannoisessa A-Studiossa.

Katsoin itsekin tuota samaista ohjelmaa, ja tulipa hörähdeltyä ja tuhahdeltua (tämänkin) tyypin kommenteille Pride-iskusta. Mielenosoittajat ovat sitten ilmeisesti pahempia terroristeja kuin pippuri- ja kyynelkaasulla (jotka Hemminki muuttaa puheissaan harmittomamman kuuloisiksi savupommeiksi) väkijoukon kasvoihin tähtäävät väkivallan tekijät, ja sitä rataa. -.- Nytpä on Mikki (muuten käsikirjoittanut Alan Wakea!) sitten vääntänyt hienosti Hemmingistä viihdettä samalla osoittaen täsmällisesti, mikä naisen väittämissä on pielessä ja pahasti.

"Homous ei saa olla syy siihen, että ihmistä kohdellaan jo etuoikeutetusti."
-Hemming

Tuokin oli varmaan aika uutta infoa homoseksuaaleille, ottaen huomioon, että on vaadittu vain ja ainoastaan tasa-arvoa ja samanlaisia, yhtäläisiä oikeuksia kuin muillakin...

Tsek Mikin riemukas blogaus Voi kun se on söpösti höpsö!

Ja se pätkä hämmentyneestä Hemmingistä (joka myös puolestaan aiheutti ainakin täällä hämmennystä) tulee tässä:


Kaasuiskusta oireita saaneita on muuten ilmoittautunut jo yli 80.

P.s. Tampere Pride menossa 22. -25. 7. 2010!

Tupla-P.s. Ei unohdeta myöskään sen astrologin aika levottomia näkemyksiä....

13 kommenttia :

Hauwerine kirjoitti...

Voi pikku-Hämminkiä! XD Bloggasin ite samasta, kun satuin olemaan juurikin kaasutuksen kohdalla. Ei paljon naurattanut siinä vaiheessa.

Kaoka kirjoitti...

En kyllä käsitä mikä ongelma tässä taas on -__-
Olen ihan varma, että jos samanmoinen hyökkäys tehtäisiin jossain Jeesus/Vappu/X kulkueessa jossa on myös lapsia, niin asiasta olisi ihan yhtä iso meteli.

Homot ovat siis sen takia "etuoikeuttuja", koska heitä tulee kohdella niin kuin ihmisiä, eikä heitä saa pahoinpidellä? Hieno asenne, hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitatko ikinä mielipidekirjoitusta, jossa mielipide ei olisi lainattu toisesta blogista? Tuntuu, että kaikki sun tämän tyyppiset kirjoitukset ovat aiheista, jonka joku toinen on boogissaan juuri nostanut esiin. Lähteet toki mainitset aina.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ja ongelma tässä oli siis se että...? Eikö mielestäsi sitten saisi blogata siitä mitä toiset ovat ansiokkaasti kirjoittaneet ja antaa näin hyviä lukuvinkkejä? :D Jännä, juuri sitä kun blogeissa (ja Twitterissä ja Facebookissa ja ties missä) tehdään tosi ahkerasti. Ja siis mikä mielipide nyt on lainattu toisesta blogista? :D Kyllä se on ihan minunkin ikioma mielipiteeni, että Hemmingin lausunnot olivat aika hämmentäviä, ja käsittääkseni toin sen esiinkin. ;) Se, että linkitän jotakin muille luettavaksi, yleensä kertoo jotain minun mielipiteistäni. Mitä tarkkaan ottaen kertoo, sen toivottavasti näkee sitten postauksen johdantotekstistä.

Hauwerine, auts, no ei varmasti naurattanut. O_O Saitko mitään oireita?

Kaoka, joo, kyllä jos johonkin Jeesus-kulkueeseen hyökättäisiin, olisi se meteli uskonvapaudesta ja huudettaisiin että miten meidän arvoja kauheasti loukataan näin kamalalla ja väkivaltaisella tavalla, ja se olisi ihan täydellisen oikein tehdä niin. Omituista, että kun kyseessä ovat homot, ei sitä meteliä saisikaan nostaa, tai jotain, vaikka kaikki toki sivulauseissaan vakuuttelevat asian olevan vakava ja tuomittava.

On kyl tosi jännä just toi ajatus, että homot vaatisivat jotain etuoikeuksiaa tai ikäänkuin haluaisivat käännttää kaikki homoiksi, tai jotain, lopettaa heteroavioliitot jne. Keltä se on pois millään lailla, jos homot saisi mennä samalla tavalla naimisiin kuin heterot? >_<

Maria kirjoitti...

Aijoo, lisäksi blogien välillä linkittäminen on hyvä juttu, koska sitten kaikki kivasti näkyvät hakukoneissa vähän paremmin, ja tosiaan lukijat voivat löytää helpommin heille mielenkiintoista luettavaa, ja tietysti linkattu blogi saattaa saada kivasti uutta yleisöä. Ahkera linkittäminen joka paikkaan on erittäin toivottava asia! Siksi mullakin on herkkä linkityssormi. ;) Nyt kun Hesarikin on oppinut linkittämään omiin alkuperäismateriaaleihinsa uutisissaan, aletaan päästä tälle vuosituhannelle.

Ja mitä muuten tulee lähteisiin, minun on vaikea kuvitella miten voisin antaa vinkkejä hyvistä artikkeleista ja kehoittaa ihmisiä lukemaan niitä kertomatta mitä ne artikkelit ovat ja mistä ne löytyvät. :D Minä haluan, että ihmiset lukisivat linkittämiäni asioita, koska niissä on jotakin sellaista hyvää (tai pahaa), joka on minulle tuntunut merkitykselliseltä.

Voi toki sitten selailla blogia vähän pidemmältäkin ajalta tagien "Politiikka", "Tulisuudet", "Tekijänoikeudet", "Kirjoitukselliset ansiot" ja "Pohdinnat" alta. Kyllä sieltä löytyy ihan kaikenlaisia tekstejä ja kaikenlaisista aiheista. :P

Pahoittelen avautumistani, mutta oli nyt kyllä sen verran hämmentävä kommentti. ;)

Petra kirjoitti...

Anonyymille: Mä olen ainakin kiitollinen Marialle hyvien kirjoitusten ja ajankohtaisten asioiden esiinnostajana. Tiedonkulku internetissä toimii parhaimmillaan juuri tähän jakamiseen perustuen; ihmiset, joita kiinnostaa, jakavat linkkejä niille, joiden kuvittelevat olevan kiinnostuneita.

Kukaan ei voi seuloa koko nettimaailmaa, mutta jakamalla pääsee osalliseksi jo melko suuresta kokonaisuudesta. (Jopa me laiskat, jotka olemme periaatteessa kiinnostuneita, mutta emme jaksa itse aktiivisesti jakea tietoa.)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tämän pitäisi olla rasistinen viharikos? Ei, koska homous. Hyvä, toi loppu, "me ollaan niin sallivia nykyään", joo kyllä mustakin asiat olis paremmin, jos ei oltais niin sallivia, kaiken maailman homot pitää karnevaaleja. Miksi kenenkään pitäisi ylipäätään "sallia" toisen seksuaalista suuntautumista, vatusti väliä mistä kukakin tykkää, facepalm tollasia ahdasmielisiä piilorasisteja :D

Virpi kirjoitti...

Kiitti tästä linkistä! Teki todella hyvää mielialalleni, jota on kyllä painostanut tuo hyökkäys ja varsinkin nämä muutamat sitä seuranneet kommentit.

Itse olin kulkueessa, ja on ollut järkyttävää ajatella, että olisi voinut saada kyynelkaasua naamaansa, vain koska oli kävelemässä siellä.

Maria kirjoitti...

Virpi, jessus, teitähän nyt löytyi heti parikin :o Varmasti on kulkueeseen osallistuneille ollut muillekin aika ikävän tunteen herättävä juttu, että olisi voinut joutua väkivallan uhriksi vain osoittamalla tukensa marssimalla rauhanomaisessa kulkueessa... :S

Ihan asiallista, että Helsingin Setaan tuli tuon jälkeen jäsenryntäys! Pitäs kans ite liittyä.

Anonyymi, rasismi kait liittyy etnisyyksiin - sinänsä on imho vähän kummallista, että juuri etnisyyttä vastaan hyökkääminen on jotenkin painavampi paha kuin muiden syrjittyjen vähemmistöryhmien loukkaaminen väkivaltaisella tavalla. ;< Mutta noh, onhan noille nyt kuitenkin kolme erilaista rikosnimikettä väsätty, että eiköhän tekijät kuitenkin sentään joudu tilille.

Petra, tattista, sitä mieltä minäkin olen. :P Ja samaahan mäkin kyllä teen, aina ei jaksa kaikkea seurata, vaan tulee tietoiseksi jostain asiasta juuri sen kautta, että näkee jonkun heittämän linkin - mies ton jutun mulle linkitti, kun oli nähnyt piraattipuolueen irkkikannulla linkattavan tuota. :D Siinäkin on monen mutkan kautta löytynyt juttu. :) Se on se Internetz kun toimii näin. ;P

Maria kirjoitti...

Ai niin, ja toivon Virpille myös kaikkea hyvää tiellä parempaan mieleen! *henkinen hali täältä sinne*

Anniina kirjoitti...

Tekipäs vihaiseksi tuo video!
Miten tollasessa asemassa oleva ihminen voi olla noin pihalla asioista!

Maria kirjoitti...

Sanopa muuta! >_<

Joistakin tuon postauksen kommenteistakin tulee vihaiseksi. ;P Osa vois olla jostain Hesarin foorumilta repästyjä.

Virpi kirjoitti...

Ah, kiitti halista! Kyllä toi sun linkkaama teksti jo aika paljon auttokin :)

Oon kyllä niin ilonen siitä, että setaan on liitytty niin sankoin joukoin ton jälkeen. Hetken sitä nimittäni alko pelätä, että porukka vaan palais kaappeihinsa. Törmäsin tosin (hesarin surullisen kuuluisassa keskustelu-osiossa) sellaisiinkin kommentteihin, että koska setan jäsenmäärä on kasvanut, on seta varmaan ollut iskun takana saadakseen sympatia-psiteitä ja jäseniä... Huoh. Niin varmaan yleensäkin ihmiset toimii, että esim. huvikseen juoksee autojen alle saadakseen vähän symppis-pisteitä... Kukapa nyt ei preferoisi kolmea parane-pian-korttia ja paria kukkakimppua elämän ja terveyden ylitse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...