24.7.2010

Halutaan nähdä: Inception

Halutaan nähdä: Christopher Nolanin Inception.


Kehuvat arvostelut, hurja traileri, scifiteema, ihmismieliteema, ideateema, Batman-ohjaaja, loistava näyttelijäkaarti... Ei vaan voi olla paska leffa, eihän? ;)

12 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Kuin myös, haluttu nähdä jo liian kauan. Ja huomenna pääsee odotuksistaan eroon :)

Maria kirjoitti...

Kadekadekade :P Odottelen mielenkiinnolla josko kirjoitat puolestasi myös arvostelua :)

Tiina kirjoitti...

Suosittelen, oli todella hyvä!

Riikka kirjoitti...

Mäkin haluan nähdä! Oon niin monessa paikassa viime aikoina törmännyt ton leffan arvosteluihin, mainoksiin jne, että se on nähtävä. Mainokset on siis tehneet tehtävänsä....

Kamicha kirjoitti...

Kaiken hehkutuksen jälkeen odotin suunnilleen Matrixin tappajaa. No ei nyt sentään.

Hyvä leffa, mutta ei kyllä yltänyt hypetyksen tasolle.

Katarimaria kirjoitti...

Nähty! Olihan se kelpo leffa, josta mielellään elokuvalipun hinnan pulitti. Jos tykkäs Batmanista, tykkää tästäkin. Aikamoista räiskettä kylläkin, mutta myös juoni löytyi :) Ei nyt ihan minnekään mun lempileffojen top-listalle päätynyt, mutta kannattaa kyllä katsoa.

ravenwaves kirjoitti...

Toi traileri iski tajuntaan ekalla kerralla kuin leka. Huomenna vihdoin pääsen näkemään :)

Stazzy kirjoitti...

Hämmentävä, käsittämätön, pyöri päässä vielä seuraavana päivänäkin, loistava.

Batman mikädarkolikaan oli korkeintaan keskinkertainen leffana, tämä taas mestariteos. Kannatti ehdottomasti maksaa leffalipun hinta.

Ei, se ei ollut Matrix, mutta ei kannata katsoakaan samalta pohjalta, tällä ei ole mitään tekemistä Matrixin kanssa. Elokuvana ei ollut liian helppo.

Maria kirjoitti...

Mä en kans usko, että tää leffa voi oikein millään tehä mulle samaa ku mitä Matrix, mutta se varmaan on se tehostepuolen näkökulma. :P Varmaan se ideapuoli on se mikä räjäyttää mulla potin :)

Kamicha kirjoitti...

Jaa, minusta elokuvan visuaalinen ja tehostepuoli oli onnistunutta, sisällöllinen anti heikompaa.

En tiedä, mikä elokuva-arvostelijoihin oikein on mennyt kun tuntuu siltä, että tämän elokuvan tarjoama pikku peli siitä, mikä on unta ja mikä totta aiheuttaa järjettömät määrät keskustelua. Itseäni EVVK leffan näkemisen jälkeen enkä osaa tuollaista näpertelyä pitää ns. älyllisenä sisältönä. Moniselitteinen - kyllä, monikerroksinen, no eipä tosiaan.

Elokuvaa vaivaa myös se, että kaikki sen keskeiset asiat selitetään auki (sen sijaan, että elokuvan keinoja käytettäisiin kerronnassa) - ja alitajunnan "projektiot" ovat vihollisina täysin mielenkiinnottomia.

Maria kirjoitti...

Kävin kattomassa. Pitää kyl sanoa et ehhhhh. Oon yllättynyt miten paljon petyin siihen. :/ Efektit ei oikein tehny vaikutusta (olivat toki "ihan hienoja"), eikä se ajattelupuolikaan nyt kovin paljoa matskua tarjonnut, "salaisuuden" päättelin jo leffan alkupuolella ja toimintaa oli liikaa ja se oli liian sekavaa räiskettä, että sitä olisi jaksanut nauttien katsoa. Vähän sellanen "nähty jo" -fiilis. Nojoo, odotin varmaan taas liikoja. Plussat Leon näyttelystä ja leffan viidestä viimeisestä sekunnista, jotka sentään onnistu herättään edes jotain vähän syvempiä kysymksiä. >_< Eternal Sunshine of the Spotless mind vie kyllä aika huolella tässä alitajunta-kategoriassa. Matrixista en voi puhua mitään, koska oln ekan aikaan niin muksu, että sitä whoa-fiilistä ei varmaan voi enää ikinä mikään ylittää, vaikka miten huolella yrittäisi. Nojoo, toki myös tämä ideaistutus-juttu oli aika hyvä - kaikki meidän ideamme, nekin, joita luulemme omaksemme, ovat lopulta jostain muualta meihin istutettuja. Se ehkä on tuon leffan juttu, joka mua puhuttelee eniten. Tätä todellisuusrumbaa kun imho on käsitelty jo paljon.

Älkää ampuko mua. ;<

M-M kirjoitti...

Mäkin käyn tämän huomenna tsekkaamassa! Odotan vastinetta rahoilleni, mutta pidän skeptistä ilmapiiriä yllä ihan vain siksi, ettei korkeat odotukset pilaa potentiaalisesti kelpoa elokuvaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...