31.7.2010

Design your shoe

Suunnittelin minäkin kengän Nellyssä. Niin paljon kuin villien eläimellisten pintakuvioiden, paljettien, pompulayksityiskohtien ja muiden hirvitysten lisääminen viehättikin ihan vaan kun ne valikoimat on siinä niin, päädyin kuitenkin pysymään maulleni uskollisena ja suunnittelin hyvin yksinkertaisen tappajakorkkarin.

Päälliosa on ilmeisestikin valkoista mokkanahkaa (nappana ei tainnut ollenkaan valkoista, pleh) ja korko ja plato mustaa nappaa, vaikka nahan pintakuvio vähän heikosti näkyykin. Valkoinen on todella arka väri, varsinkin Suomen syksyssä ja keväässä, mutta toivoa voisi, että musta ja paksu alaosa ottaisi pahimmat hitit ja suojelisi yläosaa. Kengän malli tuo mieleen viime talven Topshopin mustat IT-nilkkurit, joissa tosin plato-osa taisi olla ihan vaan muovia. Valkoisen ja mustan kontrasti on kiinnostava ja raikas, mutta silti edelleen sopivasti simppeli. Kengän varsi on makuuni sopivan lyhyt ja nilkkaa imarteleva. Hirveän kivasti mietin paljon näitä asioita siinä määrin, kun nyt kohtuullisen yksinkertainen (mutta tökkivästi toimiva) suunntteluhärpäke siihen mahdollisuuksia antoi. Mielelläni ottaisin tällaisen kenkäparin!

4 kommenttia :

iinap kirjoitti...

Itse asiassa nellyssä on ollut myynnissä tismalleen samanlainen kenkä kuin minkä olet suunnitellut (kengän materiaaleista en tosin tiedä), mutta nähtävästi just tuo väriyhdistelmä on loppuunmyyty:D melkeen siis kävisit jo nellyn kenkäsuunnittelijasta jos noin hyvin menee yksiin:P

Maria kirjoitti...

Hhaha, eikä, oikeesti?! :D Nojoo, onpahan sit ollu niillä hyvä maku. ;P

Maria kirjoitti...

Ainiin, ja HÖH ;)

Meirämmuari kirjoitti...

Mulle tulee väriyhdistelmästä mieleen se Blede Runnerin replikanttityttö - jonka meikki voisi sivumennen sanoen näyttää sinulla aika vinkeältä. (Siis se Daryl Hannah, ei Sean Young - en muista kummankaan hahmon nimeä, mutta toinen on mulle tyttö, toinen on nainen :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...