28.7.2010

Army of Two 2 -demo

Kokeiltiinpa tuossa Army of Two:n jatko-osan The 40th Day demoa kaksinpelinä, ja tsiisus se oli vinkeää. Army of Twossa ohjastetaan siis bad ass -parivaljakkoa, joka jyrää pahisten läpi erilaisissa tehtävissä, tekoälyvihulainen jopa osaa hommansa ja siinä kaksinpelisssä tietysti toinen on toinen ja toinen on toinen.

En ole juurikaan pelannut räiskintöjä konsolilla, joten PS3:ssa ammuskelussa oli vähän totuttelemista. Lopulta haparoinnin jälkeen taisin saada juonen päästä kiinni ja pian olinkin vanhaan tuttuun tapaan snaippailemassa pahiksia kuin Enemy Territoryssa muinoin. Suojan hakemiseen ja esteiden takaa pahisten ammuskelu on mukavan rauhallista mutta samalla toimintarikasta, ehtii jopa kivasti miettiä mihin ampuu. :P Tähdätä pahista päähän ja saada se kertalaakista selälleen.

Yhteistyö taas on yksinkertaisesti hauskinta. Army of Twossa tätä on ihan erityisesti jalostettu. Haavoittuneen kaverin voi raahata suojaan, toisen voi auttaa esteen yli, toinen voi pitää kilpeä toisen ampuessa sen takaa, toinen voi vetää vihulaisten huomion puoleensa toisen rauhassa napsiessa vihulaiset pois pelistä, ja niin edelleen. Yhteistyö on pelin henki ja idea, sitä tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Sanoinko jo, että se on lisäksi hauskaa? ;) Jaettu ruutu tosin tuottaa omat hankaluutensa, se myönnettäkööt. Salemia (sitä luikumpaa kaveria) ohjastelin, mies saa olla Rios. :P

WoWistakaan en olisi varmasti yksinäni jaksanut innostua.

Tässä vielä pari hauskaa traileria Army of Two -sarjasta.

Muita Army of Twota pelanneita?

1 kommenttia :

Viagem kirjoitti...

Vaikuttaa lupaavalta! Pitääkin testata :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...