8.6.2010

Weekdayn ja Monkin löydöt

Tässäpä nuo luvatut löydöt Weekdaysta ja Monkista (ja Kicksistä).

my findings today 5
1. Pitkä toppi jännittävällä solmuvärjäksellä. Yhdistettynä ribbineulokseen tekstuuri on harvinaisen hieno ja mielenkiintoinen. Tätä olisi löytynyt myös laatikkomaisena neulostoppina, saa nähdä jääkö se kummittelemaan mieleen...

2. Laatikkomainen, edestä lyhyt ja takaa pitkä, musta ja väljä viskoosi-puuvillaneule, jonka hiekan värinen sisar on nähty mm. Auroran päällä. Mielenkiintoinen malli ja takasauma sekä huolittelemattomat hihansuut ja kaula-aukko ovat varsin särmikkäitä ja tekevät neuleesta jännittävän. Pitkästä takaosasta tulee hieman viitta mieleen. Demonstroin tämän vielä!

3. Kiiltäväpintaiset perusleggingsit. Sovitettuani suunnilleen kaikkia Monkin leggareita suosikiksi valikoitui kuitenkin ne simppelimmät. Asiaan saattoi vaikuttaa se, että reissussa rähjääntyy ja koin tarvetta umpimustille leggareille.

4. Björn Axen muotoilupuuterisuihke. Olen erityisen altis toveribloggaajien suosittelemille ja mainostamille tuotteille, ja kun Ostolakossa-blogin Virve kehui tämän omistamaani Osiksen Dust It -puuterivahaa tueltaan kestävämmäksi tuotteeksi, päätin hankkia sen viimeksi mainitun seuraajaksi. Nopealla testauksella voin jo yhtyä Virven mielipiteeseen, vaikuttaa aika tehokkaalta. Kuivashampoista en edelleenkään välitä (saatikka tarvitse niitä), mutta tuuheutta ja kohotusta ilman föönioperaatiota olen innostunut halajamaan luonnonkiharan puolipehkon korostamiseen. BA:n putelikin on varsin tyylikäs. ;)

my findings today 1
my findings today 4
my findings today 3
my findings today 2

Weekdayssa ja Monkissa on se hauskaa, että sieltä saattaa kahmia syliinsä järjettömän kasan kaikkea ihanaa sovitettavaa, sitten sovitella niitä vaatteita pienen iäisyyden (kannattaa vältellä ruuhka-aikaa...) ja lopulta todeta, että vain noin yhdestä pariin vaatekappaletta näyttää hyvältä päällä. x) Vaatteet ovat upeita, mutta suunnittelufilosofialtaan hieman erikoisesti istuvia - minun onneni, etten ole täysin sataprosenttisesti hurahtanut tuohon jännittävyyteen. Vielä... Kyse ei ole siitä, että olisin vanhanaikainen tai konservatiivinen, vaan että vain pidän siitä, että vaatteet noin kutakuinkin istuvat kropalla kivasti. Poikkeukset toki vahvistavat säännön. Kuten sanottua, minun onneni, muuten olisin joutunut vääntämään itkua ja hyvästelemään tsiljoonat ihanuudet varsin vastentahtoisesti.

me in weekday 3
me in weekday 1

Mukavaa tiistai-iltaa ihmiset! Hitsiläinen, ei olekaan nyt iltaohjelmaa, kun moottoripyöräjengidraama Sons of Anarchykin loppui...

8 kommenttia :

ami kirjoitti...

Mitämitämitä maksaa tuo Björn Axenin puuterimössö? Googlekin kai kertois mutta ajattelinpa kysästä tässä.

Sulla on aika hyvä peppu, pakko sanoa!

M-M kirjoitti...

Kävin hiljattain Tukholman Weekdayssa ja Monkissa, ja tulin myös itse huomaanneeksi tuon oudon suunnittelufilosofian. Joidenkin päällä isot ja roikkuvat vaatteet näyttävät kyllä hyvältä, mutta itse näytän yksinkertaisesti siltä, että olen laittanut vääränkokoiset releet päälleni. Näytän myös lyhyemmältä ja paksummalta. Ei hyvä!

Maria kirjoitti...

Ami, pienempi puteli 8 euroa, isompi 15. Tänks!

M-M, joillekin se sopii paremmin kuin toisille. :P Mua ei haittais näyttää lyhyemmältä, mutta kun joihinkin vaatteisiin pieni ihminen ihan suorastaan hukkuu vaan eikä näytä oikein yhtään miltään. :P

HeidiB kirjoitti...

Mulla kävi Monkissa ja Weekdayssa ihan samam homma, kahmin hirmuisen kasan tavaraa soppariin ja lopulta mukaan lähti vain yhdet leggarit ja kaksi aika perus painijanselkä tunikaa. Olen tosin ehtinyt tehdä vasta yhden kunnollisen ekskursion, pitänee joku päivä töiden jälkeen jälleen Aleksanterinkadulle ;)

Aurora kirjoitti...

Oon kyllä ihan rakastunut tuohon jännän muotoiseen neuleeseen, veikkaan että toimii täydellisesti mustanakin! :)

bubble kirjoitti...

Hieno toi mustavalkonen toppi. Taisin tosin samaa hypistellä itse eilen.

Eipä Monkin ja Weekdayn rytkyt sovi monesti munkaan päälle.. Tosin ensimmäiseksi mainitussa on niin hienot sovituskopit, että jo pelkästään sen takia kannattaa mennä sovittelemaan xD Mukaan lähti kirkkaanpunaset, kiiltävät ja hauskasti leikatut legginsit, nam. Vielä ku samat olis ollu mustana niin avot. Punasetkin menee (sopivat ainakin kynsilakkaan).

Maria kirjoitti...

HeidiB, kannatan! ;)

Aurora, toimii juu ^^ Asuin koko eilisen päivän paidassa, ja olin ihan rakastunut sen pehmeyteen, rentouteen ja siihen, miten jokin niin mukava voi samalla näyttää niin hyvältä. :P

Bubble, mäkin tykkäilen siitä. :P Ja Monkin sovituskopit on ihan win! Ihanaa, kun ei ole sitä järjettömän kovaa valoa, mikä joissakin paikoissa on... :P Ja mitä enemmän peilipintaa, sen parempi aina. Weekdayssakin on aika hienot kopit, mutta vähän ahtaanpuoleiset. :/

kejer kirjoitti...

Suosittelen muuten lämpimästi sarjaa Treme (http://www.imdb.com/title/tt1279972/), uskoisin että tykkäät niin aiheesta kuin toteutuksesta. Itse ainakin diggailen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...