13.6.2010

Viittaisan lämmikkeen kaipuu

Vielä ei ole syksy, mutta ei tarvitsekaan olla. Olen pitkin kevättä jo uumoillut, lähinnä sitä syksyä ajatellen, tarvitsevani jonkin valtavan veistoksellisen, liehuvaisen ja lämpimän viitta-asian tai vastaavan ulkoilmakäyttöön. Kun ulkona sataa ja tuulee myrskyisästi kuin kesä olisi ollut vain hetkellinen harhakokemus, ei tunnu edes yhtään asiattomalta haikailla lämpimiä asioita.

Jokin aika sitten näin Helsingin Aleksanterinkadulla eräällä nuorella naisella valtavan hienon, mustan viittamaisen takin, ja olin hilkulla juosta perään kysymään mistä ihmeestä sellainen komistus on hankittu. Nainen oli lumoava mustanpuhuvassa olemuksessaan, mutta en kehdannut. Vielä!

Mallia poncho-mallisesta liehukelämmikkeestä ja inspiraatiota noin yleensäkin antaa 5 inch up -blogin Sandra. Tsekkaa nämä ja myös muut upeat kuvat postauksesta "Blow"!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

7 kommenttia :

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Työkaverini ja minä keksimme samaan aikaan, että kaulaliinan sijaan kannattaa ostaa oikeanvärinen torkkupeitto. Sen voi kietoa kaulaan tai jättää viittamaisesti roikkumaan. Muhkeutta löytyy tarpeeksi ja läpikuultavuus toimii efektinä mainiosti. :)

Anja kirjoitti...

Tosi hieno viitta, mutta korot.
Kertokaa, voiko tuollaisilla koroilla oikeasti kävellä, kun leveämmätkin takertuvat ritilöihin ja muihin? Luulisi, että noilla kompuroisi heti ja ainakin venähdyttäisi nilkkansa. Olenko vähän booring, kun kiinnitän huomioita epäolennaiseen. :)

Maria kirjoitti...

Visuaalisesta vaativa kottarainen, sehän loistava oivallus! :P Pitääkin laittaa torkkupeitot tarkkailuun. ;)

Anja, siitä en tiedä mitään, mutta kokemusta on kyllä siitä, että jo vähän maltillisemmatin korot meinaavat herkäsi tarttua ritiläisten pintojen välieihin -> käveltävä varpaisillaan epäilyttävien asioiden yli. Varpaillaan korkokengillä kävely onkin jännittävää. :P

Anja kirjoitti...

Torkkupeitto on hyvä idea. Meidän vaaleansininen kukkakuvioinen ei kyllä kovin tyylikäs moisessa käytössä olisi.

Kengistä vielä. Taitaa mennä baletin puolelle, jos noilla kengillä pitää vielä varpustaa. :)
Mieheni ihmettelee ko. verbiä, mutta eikös Hämeen suunnalla sanota noin. Kyse ei siis ole lintujen pyydystämisestä vaan varpailleen nousemisesta.

Maria kirjoitti...

En tiedä, kun olen alunperin Keski-Suomesta ja perehtymiseni Hämeen murteeseen on jäänyt vähemmälle... ;) Mutta baletiksipa hyvinkin taitaisi mennä! :D

Anonyymi kirjoitti...

viittamaisuudet = <3

Hei, toi torkkupeittohan on aivan loistava ajatus! Pitkään olen hehkuttanut rakkauttani suuria neuletakkeja ja huiveja kohtaan kuvauksella "tää on kuin olisi peitto kokoajan mukana", miten on mahdollista etten ole tajunnut ottaa tätä loogista seuraavaa askelta... :D

Maria kirjoitti...

Nyt sitten vain peittoa metsästämään! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...