17.6.2010

Valkoinen lakka

Valkoiset kynnet. Oletteko tulleet ajatelleeksi? Ei mitään hilevalkoisia, vaan tasainen, kermaisen värinen, valkoinen kynsilakka. Kuvitelkaa täysmustan asun kaverina. Ensi talveksi metsästys käyntiin? Tai hitto, olen ollut taupessa vakituisesti jo useamman kuukauden, ehkä tätä voisi koittaa jo kesänkin puolella.

Image and video hosting by TinyPic

Kuva via Hobogestapo

Ainakin OPIlta ja Butter Londonilta löytyy puhtaan valkoisia sävyjä. OPIN Alpine Snow löytyy myös merkin Matte-sarjasta, ja ainakin All Laquared Up -blogin mukaan molemmat sävyt ovat varsin kirkkaita valkoisia. Muitakin vaihtoehtoja toki on.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kuvat: Lookfantastic

Koostumuksellisesti valkoiset lakat ovat hankalia, ja ne joko ovatkin paksuja ja levittyvät epätasaisen hankalasti, tahi jäävät läpikuultaviksi. Erityisesti puhdas valkoinen ilman hileitä tai shimmeriä on hankala tapaus. Vaan olen päättänyt kaivaa sen valkoisen lakan vaikka kiven alta kynsieni somistukseksi. Ehkä ei edes tarvitse kaivaa kovin paljon.

14 kommenttia :

nannasofia kirjoitti...

mulla on ollu monesti kokonaan valkoset kynnet. :) tällähetkellä käytössä on mavalan puhdasvalkoinen. eilen kävin seppälässä ostamassa lakkoja niin siellä oli kans valkonen, makso joku n.3e. <;

Kaoka kirjoitti...

Ihan puhtaan valkoisia (ja varsinkin kestäviä) lakkojahan ovat nuo ranskalaiseen manikyyriin käytettävät kynsien päihin tarkoitetut lakat. Edukkainta vetää sellaisella koko kynsi jos ranskalaistakin joskus käyttää :D

..Joskin se siveltimen muoto on vähän hankalampi koko kynnen lakkaamiseen, mutta pikkuvikoja.

Maria kirjoitti...

Nannasofia, ooh! En muuten muista millainen tuo Mavalan valkoinen on, pitänee tsekata se. Jos siinä on yhtään helmiäistä tai muuta, niin sitten ei kelpaaa mulle. x) Ja tänks hei, pitää tsekata myös Seppälä kun seuraavan kerran lähtee kiertelemään jossain!

Kaoka, hehe, joo no ei olis käyny manikyyrejä harrastamattomalla koskaan mielessä. :) Mut ihan mielellään sitä hankkii ihan "oikean" lakan koko kynnen lakkaamiseen. x)

Sara kirjoitti...

Mulla on parikin valkoista lakkaa, toinen on joku Mavalan aika himmeä, mutta toinen on Dependin ja se on siis ihan matta ja yhdellä kerroksella jo peittää ihan täydellisesti ja on valkoinen kuin mikä. :)

Jalouse kirjoitti...

Seppälän lisäksi HenkkaMaukka on viljellyt valkoista kynsilakkaa kassoillaan viime kuukausina. Mulla on tullut joku tilapäinen mielenhäiriö, koska olen vahingossa ostanut molemmat samalla viikolla. Tosin hinnalla ne ei todellakaan ole pilatut :D

Iris kirjoitti...

Mavalalta ainakin löytyy kanssa ihan normivalkoinen lakka :) katos joku sanoikin jo. se on kyllä ilman helmiäistä ja mitään, ihan pelkkä valkoinen, ite oon tehnyt monet ranskalaiset sillä (:

L▲UR▲ kirjoitti...

Aattelin kans tota Mavalaa.
Useammin tulee vastaan se O:lla alkava pearl-lakka, mutta ainakin pullossa toi cream-valkoinen näyttää ihan 'tasaiselta'.

T kirjoitti...

Itse ainakin olen käyttänyt Mavalan valkoista, mutta se tuntuu muutaman kuukauden päästä ostosta olevan jo paksuuntunut sellaiseksi että on hankala levittää. Aluksi tosin mielestäni oikein hyvä!

Noista french whiteista olen ymmärtänyt että sitä ei saisi käyttää koko kynteen, kun on sen verran tuhtia tavaraa. En sitten tiedä. o_O

Valkoista ei tule nykyään itse käytettyä, sillä mulla on shokkipunainen tukka ja kun olen tyyppiä joka lakka maksimissaan kerran viikossa kynnet, muuttuvat ne tukan pesun yhteydessä kirjavan vaaleanpunaisiksi. :D

hanna kirjoitti...

Mulla on Mavalan valkoinen, en ole aikoihin käyttänyt, enkä muista tarkalleen mikä mätti mutta en onnistunut saamaan sillä tasaista jälkeä. Yllättävän hyvä ja lisäksi edullinenkin lakka on ollu tuollainen Rimmelin valkoinen lakka. Täysin ilman hileitä tai kiiltoja, ihan puhdasta valkoista vaan...

Maria kirjoitti...

Kiitos vinkeistänne, pitänee tsekkailla näitä :)

Stella kirjoitti...

Olen vuosikausia jatkuneen pakkomielteen inspiroimana käynyt läpi mittavan määrän eri merkkien valkoisia lakkoja, ja tullut tulokseen että ainoa jolla saa peittävän, puhtaan valkoisen pinnan on Mavalan White. Suosittelen. Yhdelläkin kerroksella tulee peittävää, mutta vasta kahdella tasainen ja siisti. On koostumukseltaan sen verran paksu että jämähtää herkästi pienen pullon pohjaan, mutta pieni tippa kynsilakanpoistoainetta riittää tekemään siitä taas juoksevan. Näyttää superhyvältä ruskettuneella iholla, ja vielä paremmalta jos on tumma tukka - tämän sain huomata kun palasin lähes mustasta vaaleaan ja valkoisten kynsien teho koki pahan inflaation. No, onneksi on oranssinpunainen.

Kamicha kirjoitti...

Minulla onkin tuo Opin Alpine Snow mattana - suosittelen. Lakka vaatii kolme kerrosta, mutta on helppo levittää ja kuivuu sairaan nopeasti - niinkuin mattalakat yleensäkin. Jälki on vielä astetta perusvalkoista kiinnostavampaa. Kuvakin löytyy blogista:

http://thedoorinmywardrobe.com/2010/04/and-then-she-would-go-to-the-fashion-show/

Maria kirjoitti...

Stella, kiitos paljon näkemyksestäsi, pitänee tosiaan sitten käydä hakemassa se Mavalan valkoinen pois, kun sitä niin nyt suositellaan. :P

Kamicha, damn you woman, ehkäpä tarvitsen tavisvaloisen rinnalle sen mattaversionkin! x) Kyllä nyt niin hyvältä näyttää.

HeidiB kirjoitti...

Valkoinen lakka on jotain, johon minä en vaan ole vielä(kään) lämmennyt. Tai sitten en vain ole löytänyt sitä oikeaa, valkoinen on tosiaan pirun hankala, ja jostain syystä mun käsissä se näyttää helposti kummallisen likaiselta ja epäsiistiltä :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...