22.6.2010

Mavala White

Valkoinen kynsilakka: rasti ruutuun ja rivi ostoslistalta yliviivattu. Suosituksistanne vaarin ottaneena menin ja törsätä turautin Mavalan puhtaanvalkoiseen lakkaan, joka todellakin kyllä täyttää valkoisen kynsilakan mentävän aukon päätä huimaamatta! Sävyn nimi on kiertelemättömästi ja asiasta sen kummempaa numeroa tekemättä White. Kiitos siis kaikille vinkanneille!

Levitys osoittautui juuri niin haasteelliseksi, kuin kynsilakkablogit uhosivatkin, valkoinen lakka jää helposti uurteiseksi ja tasainen levitys vaatii lähes kirurgin kättä. Onneksi se nyt ei ole niin vakavaa, vaikka käsi vähän väpättäisikin, normaalisti näin läheltä kynsiäni katselee vain minä itse. Kahdella-kolmella kerroksella jälki noin muuten on kohtuullisen tasaista, yhdellä kerroksella ei vielä mitään toivoa.

Voin muuten sanoa, että puhtaan valkoiset kynnet kiinnittävät koko ajan omankin huomion, ne suorastaan loistavat hämärässä. Mahtavaa!

Whiters 3
Whiters 2
Whiters 4

3 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Valkoset kynnet toimii aina, vaikka mulle tuleeki vähän ysärifiiliksiä niistä. Mut käytän silti <3

HeidiB kirjoitti...

Mavalan lakoista löytyy paljon kivoja sävyjä ja ne ovat ihan laadukkaita, mutta itse onnistun lähes poikkeuksessa muuraamaan pullon lopullisesti kiinni vain parin käytön jälkeen. Mavalasta tulee myös ikuisesti mieleen se miten ylä-aste/lukioikäisenä ravatiin ystäväni kanssa pitkin silloista kotikaupunkia etsien Mavalan mustaa lakkaa, joka tuntui olevan se ainut musta, jota missään myytiin ja tietysti myös lähes jokaisesta kauasta loppu. Vaikka käytinkin mustaa lakkaa ahkerasti tuolloin, pullo myös onnistui kuivahtamaan paksuksi kököksi saavuttuaan puoleen väliin. Ihme tavaraa.

Ja sitten vielä aiheesta, sinulle valkoinen lakka tuntuu sopivan varsin hyvin :)

mari kirjoitti...

Kattelin kuvia aamulla ja jotenkin tuo valkonen lakka rupes houkuttelemaan :) Sehän korostaakin ruskettuneita käsiä ja kaikkea! :)

..niin, tulin tietysti kaupan kautta kotiin ja arvaa vaan matkinko ja ostin kans ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...