17.6.2010

Tyylikäs mies

Jos olisin mies, pukeutuisin aina näin.

Image and video hosting by TinyPic

Naisena olen vähän turhan ihastunut lantiooni ja reisiini verhotakseni niitä alituiseen, mutta silloin tällöin toki näinkin. Kuva Stockholm Streetstyle.

party outfit 1

Kuva helmikuulta 2009. On Muuten Flickrini eniten katsotuin kuva. ;o Haikailemme edelleen platinaisen harmahtavan valkoisia kutreja ja kiroamme alituiseen tätä infernaalista karvankasvunopeutta. Huomatkaa jopa tuossa juurikasvu. En malta odottaa harmaantumistani: siinä on jotain haltiamaista. Lohduttaudun sillä, että äkkäämälläni pojalla on hänelläkin toispuoleiset, tummat kutrit.

5 kommenttia :

Sinet kirjoitti...

Ei mikään ihme, että on katsotuin kuva, näytät pirun hyvältä!

On mieskin erittäin tyylikäs. Sain vähän semmosia matrixmaisia fiboja, vaikka nahkaa onkin takin sijaan housuissa. :)

Maria kirjoitti...

Sinet, kiitos! :) Joo, vähän on muuten sellanen viba tuossa, ehkä se on tuo siisti, mustanpuhuva kokonaisuus ja takin pituus, ja niin, se nahka. ;)

Anja kirjoitti...

"En malta odottaa harmaantumistani: siinä on jotain haltiamaista."

Aivan mahtavasti sanottu, saanhan siteerata tätä? Kummastelen kovasti, miksi harmaita halutaan peitellä. Omasta mielestäni nykyiset harmaaraidoitetut hiukseni ovat parhaimman väriset ikinä. Ehkä se on juuri tuota haltiamaista, tai jotain.

Käytät aikaisemmin tekstissä me-muotoa "Haikailemme edelleen platinaisen harmahtavan valkoisia kutreja ja kiroamme alituiseen tätä infernaalista karvankasvunopeutta", keitä siihen kuuluu, reidet ja lantio? :)

Maria kirjoitti...

Toki saat :) Harmaanraidalliset tosiaan kuulostavat hyvinkin haltiamaiselta! ^^ "Me" muotoa käytämme toki samaan tapaan kuin ylväät aateliset, me täältä korkeuksistamme. x) Toisaalta, kyllä varmaan ne reidet ja lantiokin kiroavat, eivät tykkää meinaan epiloinnista. :DD

Anja kirjoitti...

Understood, Your Highness.
(ja tähän hymiö syvään kumartamisesta) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...