3.6.2010

Tempting Myth

En sitten voinut itselleni mitään.

Täydellisen vaalean huulipunan metsästykseni on toivottavasti tullut päätökseensä täydellisen vaalean, inhotun ja rakastetun Macin Mythin myötä (mikä ihana nimi sävyllä!). Vaalea puna on vaaleaa ihoani vasten aivan oivallinen, se minimoi huulteni luontaista tummuutta varsin tehokkaasti ilman kalmakekkaloijan vaikutelmaa. Huulet nimittäin ovat jopa tämän kanssa edelleen muusta ihosta erottuvat. Odotin runsaspigmenttisen punan olevan huulilla epämieluisan kuiva, kuten luin joidenkin valittelevan, joten olin varustautunut rasvaamaan huuliani entistä ahkerampaan, mutta yllätyksekseni Myth onkin jopa kosteampi kuin tähän astinen vakkarini Make Up Storen Bare. Myth olkoot siis HG-nudeni. Tsek myö Black Kohl -blogin upea meikki, jossa sävyä on myös käytetty!

My new cosmetics (AGAIN GAAH)

Macin pisteellä vetovoimaa tunsin myös bongatessani upean pronssinkultaisena hohtavan, keskitummanruskean luomivärin nimeltä Tempting. No viekoittelevaa houkutusta todellakin! Vähän aikaa kädenselkämystäni sisällä ja ulkona ihasteltuani muistutin itseäni elämän lyhyydestä ja kävin hakemassa omani pois. Sävy ei ole niinkään glitterinen, vaikka se siltä purkissa näyttää, kuin muuten vain metallisen hohtoinen ja kiiltävä. Juuri sopivan kuplivaa minulle.

Nyt saa kyllä loppua tämä huulipuna-luomiväri -hurahtelu. Alkaa meikkipussi uhkaavasti nimittäin täyttyä, puhumattakaan siitä, että käytän viime aikoina hankkimiani täydennyksiä vielä armageddoninkin aikaan.

5 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Myth on kyllä ehdottomasti yksi lempihuulipunistani, juuri sopiva nude ilman, että antaa meikkivoidehuuli efektin. Suosittelen testaamaan vielä niin, että sipaiset hiukan Lumene NC:n Sheer Nougatia päälle, ihan vaan sen verran keskelle huulta, että antaa inan verran kiiltoa ;)

Tempting on myös kaunis, jotenkin se on vain jäänyt aika vähälle käytölle. Mulle se on sellaisia sävyjä joita ihastelen, mutta en kuitenkaan sitten käytä..

ami kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu yks lukija joka tarvis porttikiellon kaikkiin kosmetiikkaliikkeisiin siihen asti kunnes joku tuote oikeasti on LOPUSSA... Miten voi ihminen olla näin idiootti? :D

Nimim. hyllyt täynnä purkkeja ja purnukoita ja meikkiarsenaalikaan ei tunnu kuluvan koskaan.

Maria kirjoitti...

Heidi, joo, nimenomaan siks tykkäänkin, kun ei tuu meikkivoidehuuliefekti :) Ja se myös pysyy huulilla aika hyvin! Ja muuten oon laittanutkin just tota Sheer Nougatia päälle, se on kyllä mun lempparisävyni noista NC:n huulikiilloista. :) Ihan ässä yhdistelmä. ^^

Ami, mä oon yrittänyt parhaani mukaan noudattaa kans tota filosofiaa, ja useimpien tuotteiden kohdal se toimiikin (esim. poskipuna, ripsarit, kajalit, nyt toivottavasti meikkipohja), mutta huulipunista ja luomiväreistä on nt mulle tullu joku fiksaatio... :P Mut jos tähtäis nyt siihen, että ainakin huulipunien suhteen nää olis nyt tässä vähäks aikaa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tää nyt ei ehkä auta ainakaan siihen ostelun hillitsemiseen, mutta arkikiilloksi nudehuulien ystäville suosittelen ehdottomasti s-ryhmän uuden We care icon -sarjan vaaleanpinkkiä huulikiiltoa. En nyt jaksa mennä etsimään sen nimeä, mutta on kyllä niin hentoisen vauvanpunainen että sen erottaa helposti telineestä. Toimii huulilla kuin unelma, ei jää semmoiseksi ällöpinkiksi kuin purkissa on, vaan tekee just kivan nuden vesikiillon. Ja on halpaa kuin saippua:)

Tuohon We Care Icon -sarjaan pitäisi tutustua enemmänkin, väittävät olevansa eläinkokeettomia ja käyttävät kierrätysmateriaaleja ja minimoivat pakkausmatskut, eli kaikkea kannatettavaa ainakin mainoslauseissa, mutta en ole nähnyt vielä mitään juttua missä noihin lupauksiin oikeasti syvennyttäisi. Animalian listalla ei ainakaan käsittääkseni vielä ole, mutta vasta kuukausi sittenhän koko sarja edes tuli kauppoihin.

Aurinkoista viikonloppua Marialle ja lukijakunnalle:)!

-katti

Maria kirjoitti...

Katti, kiitos vinkistä, pitää tsekata tää! :) Olen niitä vähän silmäillyt ohi mennessäni, pakkaukset olivat ainakin kauniita, ja onhan noista tosiaan blogeissa ollut paljonkin juttua. Mutta tuo huulikiilto kuulostaa aika kivalta! Odotellessa tosiaan lisätietoa siitä, miten lupaukset on lunastettu...

Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...