18.6.2010

Ranteissa mustaa ja valkoista

Kuola. Lääh. On huomionarvoista, että kaikki ei suinkaan ole metallia, vaan joukossa on myös jotain, mikä erehdyttävästi näyttää tekstiililtä, kuin köyttä. Mustavalkoiset ranteet kuorrutettuna metalliryökkiöillä, olisiko tässä kokelemisen arvoinen juttu?

Image and video hosting by TinyPic

Kuva via Styletastic

10 kommenttia :

Annis kirjoitti...

Mä olen aina jääräpäisesti keskittynyt vain käytännönläheisiin aspekteihin kavereiden tiedustellessa "näyttääks tää hyvältä mun päällä?" Joten tämäkin kuva herättää vain seuraavanlaisia ajatuksia:

1) Miten kauan aikaa menee, kun tuollaisen röykkiön laittaa päälle (ja kun sellaisen ottaa pois?)
2) Eikö tuollainen kasa hakkaa ärsyttävästi kaikkea vastaantulevaa vasten? Voiko kilinää ja kolinaa välttää?
3) Miten tuollaisen röykkiön kanssa voi ylipäätään elää?! Miten voi käydä vessassa, tiskata, tehdä ruokaa tms.??

Terv. ilonpilaaja

Anonyymi kirjoitti...

^^ Kivalta näyttää, mutta näin pianonsoiton harrastajana tuli pari miinuspuolta mieleen;)
/Hannele

Maria kirjoitti...

Annis, aikaa voi mennä hetki, se saattaa hakata, jos irto-osia on paljon (itse heittäisin ne hittoon) ja kilinää luultavasti ei voi välttää, mutta toisaalta se ei ole pointtikaan. :P Tuon kanssa ei tietenkään tiskata tai muutenkaan eletä normaalia elämää, sen kanssa fiilistellään, esiinnytään, juhlitaan ja ihaillaan omaa peilikuvaa. ;> Vessassa käyntiä ranneryökkiöt eivät ole ainakaan mulla toistaiseksi rajoittaneet, suurin ongelma on ollut lähinnä takin hihansuiden kanssa, ja sekin vain piikikkäiden korujen kanssa. :D

Hannele, hihi, arvaan. ;) Ks. edellinen! :D

Anonyymi kirjoitti...

Näen nuo vain bakteeripesäkkeinä. Kävin optikolla, ja hän ei viitsinyt edes ottaa yhtä vaivaista sormusta pois sormestaan desinfioidessaan käsiään ja desinfiontikin oli lähinnä sormenpäiden hutaisua.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy näin sivulauseessa muuten todeta yksi juttu, joka Anniksen kommentista tuli mieleen... Vaikka olenkin aina ollut tietyllä tavalla kiinnostunut pukeutumisesta ja visuaalisesti kauniista asioista muutenkin, kovan tason muoti on kiinnostanut vasta jonkin aikaa. Kuuluin nuorempana niihin, jotka esim. catwalk-kuvia katsellessaan ajattelevat "missä tuotakin voisi muka käyttää??". Kun tajusin, miten irrelevantti tuo ajattelutapa on, niin johan lähti:D Eihän kukaan ajattele katsellessaan taidemuseoissa valtavia ja mestarillisia teoksia, että "kenen kotiin tuokin muka mahtuu??!".
Itse olen pukeutumisen suhteen edelleenkin hyvin laiska ja käytännöllinen.
/Hannele

Maria kirjoitti...

Anonyymi, vähäsen bakteereja kyllä tarvii ihminen. ;) Ylihygieenisuus noin yleensä on sekin huono, vaikka pitäisikin tuon optikon toimintaa itsessään huonona ja epäammattimaisena. :P Nimimerkillä neuroottinen käsienpesijä.

Hannele, hihi, tuo onkin hyvä pointti. :P Asioita on kivaa ihastella ja niihin on kivaa kuvitella itsensä, vaikka ne asiat eivät olisikaan käytännöllisiä tai mitenkään edes realistisia. :P Mäkin pääsääntöisesti olen käytännön ihminen (haluan kenkäni käveltävinä ja niin edelleen), mutta muutamia poikkeuksia toki joskus teen... :P Sitäkin enemmän ihailen ihan kaikenlaisia asioita. :)

L▲UR▲ kirjoitti...

Kyllä toimii, jos kasaa korut siihen käteen, jota käyttää vähemmän. Ite en ainakaan pysty pitämään oikeassa kädessä mitään koristeita, painaa ikävästi rannetta ja puristaa sormia syödessä, kirjoittaessa jne.

Anonyymi kirjoitti...

Sen kummemmin tuota koruläjää kommentoimatta, rYÖkkiö vai rÖYkkiö? Mielestäni röykkiö tarkoittaa esim. valokuvassa olevaa runsautta, ryökkiö sen sijaan...?

Anonyymi kirjoitti...

Röykkiö, ei ryökkiö.

Vika kirjoitti...

wou siistejä koruja ja nauhoja! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...