10.6.2010

Randia katsomassa

Randia olin kuuntelemassa mukavassa, mutta riittävän lämpimässä varustuksessa. Weekdayn epämuotoinen neulepaita on osoittautunut aivan lyömättömäksi lisäksi. Voin jo kuvitella sen myös maksimekon kaveriksi.

Lyömättömät kesävarusteet ovat myös sandaalit tai gladiaattorit, kuten niitä nykyään kutsutaan. Olen jo kolme kesää mennyt vastaavanlaisisssa, ja tällaiset lienevätkin ainoat kengät, jotka oikeasti eivät ikinä hankaa, ja joilla jaksaa kävellä tuntikausia. Tai siis, toki myös sandaalin mallin pitää olla hankaamaton, mutta tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa minun löytää ballerinoja, jotka eivät hankaisi. Kumipohja kantapään alla vain parantaa kävelymukavuutta. Kesällä on ihan parasta pärjätä noin yksillä kengillä kaikissa säissä noin 14 asteesta ylöspäin.

day of the randi 1
Neulepaita - MTWTFSS, tunika - Selected Femme, leggingsit - Monki, sandaali - Ten Points, laukku - Lumi, korut - Fashionology.nl
day of the randi 2
day of the randi 4
Kisukarvat by Saara Design
day of the randi 3
day of the randi 5

Laukaisimen painamisesta kiitos miehelle.

Tänään ohjelmassa vielä kukkien kuvausta miehen vaarin toimeksiannosta.

Kesässä muuten yksi hauskimpia juttuja on syödä aamiaiseksi jäätelöä. ;D Ei kaikkien ravitsemusoppien mukaista, mutta siksi se onkin niin hauskaa.

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! ^^

9 kommenttia :

Iris kirjoitti...

Aina niin ihana katsoa miten voit pukeutua kokomustaan näyttämättä tylsältä! :) minäkin söin tänään aamupalaksi suklaata, eipä sekään tainnut olla kaikista terveellisin vaihtoehto ;)

Maria kirjoitti...

Hehee, kiitos paljon. :) Suklaa on kans aika hyvä aamupala ;P

Sukkahousut kirjoitti...

Käsittämätöntä että kaikilla, siis oikeesti kaikilla on nykyään yllään toi leggingsit ja minihame tai leggingsit ja paidanhelma. Pitäis laskea kaupungilla käydessä et kuinka monella ton yhdistelmän näkee. Siitä vois tehdä vaikka juomapelin, ottaa appelsiinimehua taskumattiin ja hörpätä joka kerta.

Maria kirjoitti...

Joo, vanhan ajan mallinen tuulipukujuomapeli alkaa olla haudattua historiaa... ;)

Prefecta kirjoitti...

Ja seuraavan kerran kun heilut täällä PK-seudulla niin laitahan mulle viestiä! Mennää kahville tai vaikka jätskille :D

Ei mulla muuta, olet kaunis! Kuten aina!

Pulla kirjoitti...

Hei, kysymyksiä Lily Lolon finishing powderista. Onko tullut käytettyä/havaittua tarpeelliseksi? Entä jääkö siitä iholle näkyviä hileitä (en pidä pienistäkään) vai onko kyseessä sellainen hienostuneempi hehku?

Kiitos vastauksesta!

Maria kirjoitti...

Prefecta, asia klaaara ;P

Pulla, olen käyttänyt sitä kyllä, ja ihan kuin se kyllä auttaisi meikkiä säilymään vieläkin vähän kauemmin hyvänä. Omalla kohdallani tosin voin snoa, että tuo vaaleanpunertava sävy oli väärä valinta, koska se helposti tuo vähän turhaa punotushohdetta naamalle (saatan toki olla myös ylitarkka), ja siis sitä yritän ensin ylipäätään peittää pois. Valitsisin siis nyt värittömän version. Tuo silkkinen, himmeä hohde minkä tuo epämatta versio tarjoaa, on itsessään mulle jees, mutta jos on taipumusta esim. ihon hikoiluun tai rasvoittumiseen päivän aikana, voisin ehkä kehoittaa pohtimaan sitä täysmattaa versiota. :P

Pulla kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Lily Lolon sivuilla niin hehkutettiin tuota, että kerkesin jo malttamattomana tehdä tilauksen ennen sun arviota ;> Otin just sen translucentin, kun itsekin peitän pääasiassa naaman punoituksia ja "pinkish shade" ei kuulostanut hyvältä...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/fingerpori/1135257621504

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...