27.6.2010

Pieni hirviö

Jälleen fiilistelyä tummanpuhuvissa merkeissä. Mustan tuli-/savupilven salaisuus: ilmaan heitetty mesh-paita pitkällä valotusajalla. Olkoon se komentamani pimeyden hirviö.

Commander of Darkness 9
Commander of Darkness 8
Commander of Darkness 7
Jostain syystä kahdesta edellisestä kuvasta tulee mieleen vähän Dyyni...
Commander of Darkness 6
Commander of Darkness 5
Bongaa tripodi.
Commander of Darkness 14
Commander of Darkness 12
Commander of Darkness 11
Commander of Darkness 13
Commander of Darkness 3
Commander of Darkness 16
Commander of Darkness 15
Commander of Darkness 2
Commander of Darkness 10
Hups, se pääsi karkuun. ;F
Tunika - Selected Femme, leggingsit - Ida Sjöstedt, sandaalit - Ten Points, meshpaita - H&M, vyö - Zara, korut - Fashionology.nl, Billyblue22


Savuhirviöistä puheenollen... Imho aika surkea toi Lostin loppu. Siinäpä sarja, jossa useimmiten ei ole päätä eikä häntää eikä mitään järkevää tai edes järjetöntä päämäärää, mutta jolla on myös hetkensä, monta hyvin kirjoitettua ja rakastettavaa hahmoa (ärsyttävien Jackin ja Katen kavereiksi sietääkin) ja jopa pari aivan loistavan hyvää kautta. Pojontsit kuitenkin Sawyerin ja Locken hahmoista. Ja Sayidin. Ja Hurleyn. Ja Faradayn. Ja Benin, se jossain kohtaa heräsi eloon. Ja Charlien!!! Mulla ehkä kuitenkin oli kuhmu päässä viimeisen kauden viimeiset jaksot katsottuani, niin hirveätä, selittämätöntä sanan perimmäisesssä merkityksessä, kliseistä ja myötähäpeällistä sitä oli enimmäkseen katsoa, vähän väliä teki mieli hakata päätä johonkin. Paljon haaskattua potentiaalia, se ehkä kuvaa Lostia aika hyvin. Olipa kuitenkin useimmiten viihdyttävää katsottavaa - en varmaan muuten olisi sitä katsonutkaan. x)

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on siitä hyvä, että olet oma ittes. Sulla on mielipiteitä, joita uskallat kertoa. Pidät scifistä ja pelaamisesta... Se ei oo kovinkaan yleistä, joten pointsit siitä, että kerrot niistä asioista täällä blogissakin! Kuvat on laadukkaita ja näkee, että oot harrastanu kuvaamista kauan aikaa.. Eipä sitten muuta :)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitos paljon mukavasta palautteestasi. :) Peleistä pitäs taas kirjotella enemmän kun ehtisi pelaamaan vaan jotakin. :D Monet jää kesken... Ja kiitos vielä kertaalleen. :) Hyvää kesänjatkoa sinulle!

Maria kirjoitti...

KatriK, kiitos!


Anonyymi, Desmond oli kans juu <3 Tosin viimeisissä jaksoissa alkoi sekin vähän äryttää, ehkä se oli se "hei yhtäkkiä mä tiedän tasan miten tää menee koska ole immuuni tälle magnetismisäteilyjutulle". Vaikka aluperin sen piti kai olla Charlie, tai jotain. >_< No, oikeastaan se loppujuttu kokonaan oli ihan WUUT :D Ja kyllä, ne ehdottomasti näytti heivaavan sen aikamatkustusasian, tai ainakaan en mitenkää tajua miten se enää lopussa liittyi mihinkään. >_< :D

Samuel, kiitti linkistä! :D Jack alkoi ärsyttää mua vasta sarjan edetessä, siitä leivottiin niin semmosta vähän-traumatisoitunut-sankari-joka-lopulta-kyllä-aina-tekee-oikein-ja-saves-the-day-you-can-count-on-that. Sawyerin aidosti epätäydellisempi ja antisankarimaisempi hahmo esim. oli imho paljon paremmin rakennettu.

Ootin kyllä viimeiseen asti, siis niinkun ihan viimeiseen jaksoon asti, että tämä ja moni muukin niin ilmeiseltä vaikuttanut asia olisikin jonkun ovelan twistin kautta väännetty päälaelleen tai edes vähän sivukenoon ja olisi saatu jotain edes semi-kekseliästä hyvä-paha-pohdintaa, mutta sitten kaikki lopulta olikin ihan just tasan niinkuin alusta asti oli vihjattu. PLÄÄH. Jacobin ja nimettömän savuhirviön asetelmakin oli ensin selkeän hyvä vs paha, sitten siihen tuli mukaan sitä savuhirviön pahuuden kyseenalaistavaa matskua ja alkoi odottaa, että Jacobista tulisi jokin paljastus, joka näyttäisi meille koko asetelman olevankin ihan toisin kuin kaikille on uskoteltu, mutta sitten tätä linjaa ei vietykään mihinkään, vaan otettiin takapakkia ja yksinkertaistettiin hahmot taas ihan yksiulotteisen hyviksi ja pahoiksi ja PLÄÄHPLÄÄHPLÄÄH. >_< ja oikeastaan mitään ei sitten selitettykään mitenkään. Ihan yhtä tyhjän kanssa. :<

MouMou, hihi, kiitos! ^^

Anonyymi kirjoitti...

less is more.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, oon iha samaa mieltä! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...