1.6.2010

Monikäyttöliehuke

Lähtipäs Weekdaysta tuossa mukaani varsin nerokas vaatekappale. Olen perso kaikenlaisille monilla eri tavoilla puettaville vaatteille, eikä tämänkään kohdalla tapahdu poikkeusta. MTWTFSS:n ribbineulosta oleva luonnonvalkea liivi on ohut ja väljä ja siinä on pitkät etuliehukkeet.

Muotonsa ansiosta sen voi käännellä ja väännellä ylleen lukemattomilla eri tavoilla. Päänsä voi pistää jokaisen reiän läpi ja liehukkeita heitellä sinne tänne... Nerokkuutensa takia, on tunnustettava, mukaan lähti sama vaate myös mustana. Oiva ja mielenkiintoinen lisä mille tahansa yksinkertaiselle asulle!

weekday vest multifunctional 7
weekday vest multifunctional 15
weekday vest multifunctional 8
weekday vest multifunctional 2
weekday vest multifunctional 13
weekday vest multifunctional 12
weekday vest multifunctional 11
weekday vest multifunctional 10
weekday vest multifunctional 5

Vähän jopa tulee Complex geometries mieleen! Mustaa ja valkoista liehukkeellisuutta voi myös yhdistää - tätä pitääkin kokeilla.

Leppoisaa tiistai-illan jatkoa ihmiset!

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tuo vaatekappalehhan on valkoinen! Se rikkoo sun pukeutumisfilosofiaa :--(

Maria kirjoitti...

Hehe, ei se nyt mikään uskonoppi kuitenkaan ole. ;) Sitä paitsi mun pukeutumisfilosofiani on sellainen, että päälle just sitä mikä hyvältä tuntuu (useimmiten se sattuu mulle olemaan mustaa) ja vaatekaappini kivasti sellaiseksi, että kaikki käy värien puolesta kaiken kanssa yksiin. ;) Tästä mä olen ennenkin puhunut.

Maria kirjoitti...

...Ja ehän mä muutenkaan ole koko aikaa pelkästään mustaan pukeutunut :P

ravenwaves kirjoitti...

Kaunis!

KatriK. kirjoitti...

Kiitän sitä, joka keksi liehukevaatteet. Kuten sanoit, liehukkeet ovat todellakin nerokkaita!

Maria kirjoitti...

Ravenwaves, kiitti!

KatriK., ne ovat :) Ne ovat kauniita jo itsessään, mutta usein niitä voi myös tosiaan kietoa itsensä ympärille... :)

bubble kirjoitti...

Mä kans olin että whaaa, se EI OLE MUSTA :D Mutta valkosetki liehukkeet on jee! Etenkin näin kesällä. Ja talvella. Ja milloin vaan.

HeidiB kirjoitti...

Kokeilin viime viikolla itsekin samaista liehuketta (mustana tietenkin), mutta vaikka se olikin ihana mä tarvitsen ilmeisesti vielä hieman sulattelu aikaa liiveille. Sinällään jännää koska tank topit ja tank top tunikat on kuitenkin mun yksi lempivaatteista.. Nämä kuvat tosin saivat mut taas toisiin aatoksiin :)

Maria kirjoitti...

Bubble, joo, tällein kesällä mieli jotenkin kirkastuu ja sitä alkaa kaivata päälleen kaikenlaista vaaleaa. Rohmuamismieliteosta kun pääsee yli, on taas hyvillä mielin mustissa, mutta ehkä hankkii jotain yksittäistä vaaleaa, harmaata tai valkoista... ;)

HeidiB, mullekin on liivit ollu pitkään nou-nou, lähinnä koska en ole löytänt sellaista, jota kuvittelisin osaavani käyttää, mutta tää malli jotenkin oli ihan just mua... :) Kehotan sovittamaan uusiksi! ;)

Anonyymi kirjoitti...

vautsi oot kaunis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...