21.6.2010

Maksihameen monet helmat

Pitkät helmat ovat U-P-E-A-T. Kun materiaali on ohutta ja kauniisti laskeutuvaa, jopa suuri pala kangasta näyttää todella viekoittelevalta ja kuumalta lantion ja jalkojen muotojen tullessa vaivihkaa esiin. Kuka sanoo, ettei peittävä voi olla seksikästä? Varsinkin, jos sopivasti kuitenkin niska ja solisluiden alue pilkottavat kaiken alta...

Pidän tästä kuvasarjasta taas harvinaisen paljon. Dramaattinen valaistus sopii dramaattisten kaapujen kaveriksi, ja kaavut osoittavat monimuotoisuutensa vaihtamalla muotoaan eri asennoissa ja kuvakulmissa. Kyseessä on siis todellakin hyvin ohut ja hyvin leveä maksihame, joka kuitenkin laskeutuu niin sutjakasti, että hetkittäin se näyttää lähes kynähamemaiselta!

Broken Android 2
Broken Android 9
Broken Android 7
Broken Android 5
Broken Android 3
Hame - Asos, epäsymmetrinen neule - MTWTFSS, korut - Fashionology.nl, Dear Bearcat, Kalevala koru, H&M Men ja Billyblue22
Broken Android 1 (1)
Broken Android 2 (1)

14 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Mä tykkään myös näistä kuvista myös kuin hullu puurosta, olenkin niitä jo muutamaan otteeseen kuikuillut Flickrissä ;) Dramaattinen sivusta tuleva valo ja voimakas vinjetointi luovat juuri oikeanlaista selaperäistä tunnelmaa kuviin.

Itseasiassa mun pitää kiittää sua, että olet osaltaan näillä upeilla hamekuvillasi pitkin kevättä ja kesää vaikuttanut siitä, että olen reilun neljän vuoden tauon jälkeen löytänyt pitkät helmat uudelleen. Viimeksi olen käyttänyt pitkiä hameita säännöllisesti arkena vuonna 2006, mutta nyt kaipaan jälleen ympärilleni hulmuavia ja kauniisti laskeutuvia helmoja. Jonkinlainen paluu juurille on tyylillisesti ollutkin käynissä koko viime syksyn ja tämän vuoden.

Iris kirjoitti...

Ensimmäinen kuva on ihan järjettömän hieno! Ihana asu kaikin puolin :)

Maria kirjoitti...

HeidiB, kiitos, ja tosi hauska kuulla, jos olen ollut vaikuttamassa iloiseen jälleennäkemiseen pitkien helmojen kanssa. ^^ On aina hauskaa tajuta kaapissaan olevan asioita, jotka kolahtelevat taas uudestaan hetken tauon jälkeen. :)

Iris, kiitos paljon! :)

Orv. kirjoitti...

Upeita kuvia. Pääni alkoi hitaasti kääntymään näiden kuvien ansiosta. Olin jo nimittäin ehtinyt luvata itselleni, etten ala sitten mitään maksimekkoja hankkimaan, koska säärien pitää näkyä jne jne. Mutta kyllähän se seksikkyys onnistuu pitkälläkin helmalla, olet oikeassa siinä.

Anja kirjoitti...

Miehet eivät tiedä, mistä jäävät paitsi. Housunlahje ei ikinä sivele sääriä kuten liehuva hameenhelma. :)

Maria kirjoitti...

Orv., hauska kuulla! ;) Eihän se välttämättä kaikkien juttu oo, mutta ainahan voi edes kokeilla? :)

Anja, hihi, oikeassa olet! :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen yrittänyt pitää maksimekoista (ja joissakin kuvissasi olen jo _melkein_ pitänytkin), mutta en vaan mahda sille mitään että se näyttää mielestäni puetulta perunasäkiltä. Ei väliä minkäkokoinen nainen siellä on sisällä, maksimekot eivät vaan saa minun ääntäni.

Mutta ei se mitään, kaikki eivät luonnollisesti voi tykätä kaikesta :)

Maria kirjoitti...

Anonyymi perunasäkiltä? :D Hehe, voi että. :P Mulle tulee perunasäkeistä mieleen sellainen säkkikangas, tieks sellainen harmaanruskea ja oikein karhea ja jäykkä matsku. :P Mut ei siinä, tietenkään ei ole pakko kaikkien kaikesta tykätä. :)

mari kirjoitti...

Mäkin tarvin tommosen paidan ku mun mitkään paidat ei muka sovi yhtään tollasen mekon kans :P

Maria kirjoitti...

Mari, mä en nähny mitää vikaa niissä sun maksihelmakokeiluissa! :) Mutjoo, tollasia paitoja varmaan Henkkikseltä ja Ginaltakin ehkä löytyy, siis ylipäätään lyhyitä pätkätyjä ja löysiä... :) Sellaset kyllä näyttää tosi hyvältä maksimekkojen kaverina, tuntuu et tulee pituutta lisää het kaks metriä. :D

Anonyymi kirjoitti...

No, perunasäkki nyt oli ehkä vähän huono ilmaisu mut ei nyt siihen pureuduta liian syvällisesti :D Ehkä sellainen musta, iso jätesäkki olisi parempi... Tai no, "parempi", mutta kertoisi enemmän minun mielipiteestäni, hah. Muuten sulla on kyl kaunis tyyli, maksimekot eivät vain innosta kenenkään päällä :)

tuuli kirjoitti...

Kuvasarjassa ei näkynyt yhtään solisluita...tarkoititkohan lapaluita? Ne nimittäin näkyvät selän puolella.

Maria kirjoitti...

Ei näykään. Se riippuu ihan siitä miten paita on päällä. Kun se roikkuu toispuoleisesti toisen olkapään paljastaen, kuten olen sitä aiemmin pitänyt, silloin solisluutakin tulee esiin. Samoin jos vetää paitaa takaperoisesta edestä pidemmäksi, taas on paljaana ihan eri alue. :) Olisi kai pitänyt olla selvempi :P

Vimps kirjoitti...

Hienoja kuvia. Mekko ja sinä mekossa näyttävät todellakin vietteleviltä. Toimii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...