16.6.2010

Linnunpääkallo

Oijoi, tälle jos mille olette ehkä kaikkein kateellisimpia! Minä nimittäin itsenäni ainakin olisin. Kuten kirjoitin viikko sitten Tamperelaisen Tyyliä ja tuunausta -palstallekin (Tsekatkaas muuten uusin Tyyli ja tuunausta -kirjoitus, palsta sitten ilmestyykin näillä näkymin kerran viikossa, tällä kertaa kirjoitusvuorossa Rhia!), haaveilin jo hyvän aikaa sormuksesta, jota koristaisi hopeinen linnunpääkallo. Etsyä selailemalla vastaan tuli parikin kaunista ja varteenotettavaa yksilöä, mutta yksi oli yli muiden. Se löytyi Billyblue22:n shopista.

Tämä hopeinen, gigermäisiä ja lovecraftmaisia kauhuviboja henkivä (kiitti vaan miehelle noiden nimien heittelemisestä nähtyään korun Etsyssä, miten se kuvittelee, että voisin vastustaa jotain, johon yhdistetään tuollaisia kuvailuja?), mutta samalla ah niin suloinen, hieman oudohko suurine silmineen ja herkkä yksilö lunasti paikkansa sydämessäni. Säädettävän sormuksen sormusosaa koristaa vieläpä puunkaarnakohokuviointi - täydellistä! Kun tämä ajan kanssa hapettuu ja alkaa tummua ympäriinsä, siitä tulee entistä upeampi.

precious thing by billyblue 3
precious thing by billyblue 2
precious thing by billyblue 1
precious thing by billyblue 4

6 kommenttia :

Sinet kirjoitti...

No on kyllä tyylikäs! Ja on muutkin kyseisen myyjän jutut. Ei olis kyllä nyt rahaa laittaa tommosiin houkutuksiin, vaikka olenkin metsästänyt semmosta tietynlaista käyttösormusta jo tovin. :/

Jose kirjoitti...

Uuh, hiano! Ja sopii sun tyyliin kyllä älyttömän hyvin.

Mä oon vissiin vähän outo, kun musta tuollainen sormus näyttää noin kuin se olisi väärinpäin. :) Mulla on se Glitterin pääkallosormus ja pidän sitä aina silleen omiin silmiin oikeinpäin, mutta koskaan en ole nähnyt kenelläkään samoin päin. Hassua.

Yellowine kirjoitti...

Itse haluaisin jostakin linnunpääkalloriipuksen, mieluiten jotakin vaaleaa puuta tai ihan muovia. Mahdollisimman aidon näköinen tietenkin, metallisessa ketjussa... Jotenkin sellainen fiilis etten sellaista ainakaan ihan heti löydä, vaikken ole kovin aktiivisesti etsinytkään. Pidän vain niin hirveästi pääkalloista, mutta tahdon että ne ovat vaaleita! Varsinkin metalliset ihmispääkallot alkavat olemaan jo nähty juttu. Vähänkö hieno olisi, jos olisi just semmoinen vaalea ihmiskallo kaulassa killumassa :D Tulisi sellaiset ihanat woodoo- ja kutistetutpäätvibat!

Sonia kirjoitti...

Upea, suorastaan täydellinen...

Pakko olla kade ;_;.

Maria kirjoitti...

Sinet, niin on, ihan mielettömiä juttuja tuolla myynnissä. :) Lohikäärmeenpää ja mustekala myös varsin kutsuvia... ;o Ja kiitos!

Jose, kiitti. :) Hehe, nää on kai sarjassamme miten päin näkkileipää syödään ja tuleeko juusto ennen leikkelettä vai ei. :P Mut jotenkin mun silmään asettuu paremmin, kun piikkimäinen nokka on kärki samaan suuntaan kuin sormen kärjet. :P Vaan mieltymyksiä on monia! :)

Yellowine, hei, tsekkaapa tämä Etsy-myyjä: http://www.etsy.com/shop/mrd74 ! ;)


Sonia, kiitos :)

Yellowine kirjoitti...

Uu aa oo! Tuo myyjä päätyi heti kirjanmerkkeihin... Sieltä löytyi vaalea pääkallo, oijoijoi! Vähän pienehkö kyllä mutta ehkä elän. Syytän sitten sinua kun tulevat palkkarahani hupenevat tuonne, hihi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...