5.6.2010

Liity Flattriin!

Haluan esitellä teille erään mielestäni hyvän idean, johon olen myös itse liittynyt, nimittäin sosiaalisen mikromaksujärjestelmän nimeltä Flattr. Olette ehkä saattaneetkin tuolta sivupalkista huomata tuollaisen Flattr-namiskan.

Flattrin käyttäjät siirtävät palveluun jonkin summan rahaa, kuitenkin kuukaudessa vähintään kaksi euroa, ja joka kuukausi tuon summan voi jakaa muille haluamallaan tavalla. Flattriin linkitetään jotakin, mitä on itse tehnyt, kirjoituksia, blogeja, kuvia, ohjelmistoja, melkein mitä vain. Muut käyttäjät voivat sitten halutessaan tukea tuota asiaa klikkaamalla vierestä nappulaa Flattr.

Jos siis on lisännyt palveluun kuukaudessa käytettäväksi kaksi euroa ja klikkaa vain yhtä asiaa, tuon yhden asian tekijä saa koko kaksi euroa. Jos klikkaa kahta, molemmat saavat puolet. Jos klikkaa kymmentä, kaikki kymmenen saavat kymmenesosan tuosta kahdesta eurosta, ja niin edelleen. Kätevä tapa tukea kivoja asioita varsin huokeasti, ja pienistä puroistahan kasvaa suuri virta. Mitä enemmän käyttäjiä Flattrissa jakamassa pottiaan, sitä enemmän rahaa jaossa, ja sitä enemmän myös kivat asiat voivat rahaa muilta saada.

Alla vielä havainnollistava video asiasta:
This is Flattr


Jos kiinnostuit ja haluat liittyä, tarvitset rekisteröitymistä varten kutsun. Minulla on kolme kutsukoodia käytettävissäni, jaan ne tässä, toivottavasti lukijoista löytyy muutama innostunut! Nopeimmat syö hitaat!
58cdf8d41a13e5256
b02af3ac7fe11f49a
9d2b97a7130df5ae9

3 kommenttia :

Sinet kirjoitti...

Aika mielenkiitoinen idea! Täytyypä tutustua tarkemmin. :)

Samuel kirjoitti...

Äärimmäisen hieno idea. Tämänkaltaiset systeemit toivottavasti yleistyvät, niin että yhä useamman on helpompi ryhtyä toimeen ja pistää ne muutamat eurot tuplapotin sijasta vaikka nettisarjakuvan tekijälle.

Maria kirjoitti...

Suosittelen kyllä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...