26.6.2010

Hiekan ja mustan liitto ripauksella valkoista

Tässäpä erään hieman lämpöisemmän päivän asu, ennalta tämäkin ajastettuna. Shortsit olivat ihan ässä valinta pellavaisen t-paidan kanssa, kaveriksi valikoitui vielä armyhenkinen liivi. Ryhdikkyys kohtaavat rentouden, siitä tykkään. Voimakas kontrasti hiekan ja mustan välillä on myös aika iskevä juttu. Valkoinen kynsilakkakin sopii kuvioon aivan loistavasti!

Summer vest 3
T-paita ja shortsit - Zara, liivi - Topshop, sandaalit, Ten Points, laukku - Lumi
Summer vest 4
Kuvista kiitos miehelle, tykkään!
Summer vest 5
Ötököistä en tykkää. Olisikohan uudesta hyttystenkarkoitinhuuhaalätkästä Shoo!TAG mitään apua? No lol: ei ole. Paholaisen asianajaja kertoo miksi. Ihan samaa sarjaa taianomaisten tasapainohologrammien kanssa.
Summer vest 1
Korut Fashionology.nl, Kalevala koru ja Billyblue22

Mukaisaa viikonloppua teille kaikki ihanat ihmiset!

6 kommenttia :

Womppis kirjoitti...

SHOO!Tag, ei huhhuh. :D Kuuntelin töissä ihan suu auki kun työkaveri kertoi ihan tohkeissaan ostaneensa koiralleen moisen punkkeja karkoittamaan, selitti miten laite "aktivoi jonkun... jonkun... mikäs se nyt olikaan..." Minä koetin ehdottaa että muodostaako se mahdollisesti näkymättömän, suojaavan voimakentän niin että vaikka kohti lentävä hyttynen kärähtää siihen osuessaan ;)

Koira oli ollut nyt viikon verran isovanhempien hoivassa maalla, ja jumankekka! Kuus punkkia oli koirassa kiinni kun haettiin kotiin!
Voi rekkuparkaa...

Maria kirjoitti...

Tsöhö, joo, ei ole oikein, että viattomat saavat kärsiä 1) kusettajien myymistä huuhaajutuista 2) hyväuskoisten ja ymmärtämättömien ihmisten toimista. :< Jos luit tuon artikkelin, siellä loppupuolella mainittiin, että noita lätkiä on lähetetty mm. alueille, joissa httyset levittävät malariaa... Rikollista, sanoisinko.

Tiina kirjoitti...

Vooi, nyt mie tykkään taas kamalasti! Mahottoman hyvin sopii myös nuo valkoiset kynnet.

Mat kirjoitti...

that is some super fab hair!

I'm Lacking kirjoitti...

Tää asu on just upee :), tykkään.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hemmetti, pääsit melkein huijaamaan, kyllä täällä lukijan naama venähti kun otit esiin tuon Shoo!Tagin enkä ollut vielä ehtinyt lukea lausetta loppuun:D Tuli jo sekunniksi semmoinen "sinäkin brutukseni" -fiilis!

Koiranomistajana tämä ötököiden karkottelu onkin varsinainen taiteenlaji. Huijauslitkuja ja -härveleitä, vai toimivia, mutta vahvasti allergisoivia lääkemyrkkyjä? Suo siellä, vetelä täällä...tähän mennessä olen luottanut valkosipulin taikavoimiin ja päättänyt nyppiä ne harvat punkit mitkä rakkiparkoihin iskeytyvät. Tosin jos niitä alkaa olla pataljoonittain niin täytyy sitten kai harkita jotain myrkkyä...

-katti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...