16.6.2010

Eloonjääneitä? Valmistautukaa Portal 2:een!

OMG! Kulttisuosioon tässäkin taloudessa nousseesta Portalista on tulossa JATKO-OSA, ja nyt siitä on julkaistu TRAILERI! No okei, teaseri. Ensi vuonna ilmestyvä jatkis tulee myös - ja tää on se toisiks parhain osa - myös PS3:lle! ^^ Portal 2 julkaistaan myös Xbox 360:lle, PC:lle ja Macille.

Tsek tänään Sonyn julkistama teaseri!


Via Destructoid

5 kommenttia :

Daphnion kirjoitti...

Portal <3 Pitäis varmaan itsekin pelata joskus..tähän mennessä olen vaan katsonut vierestä kun talouden toinen osapuoli on sitä pelannut :)

Kaoka kirjoitti...

Jess nyt olis ensi vuoteen saakka aikaa päästä eka osa halutessaan läpi :D Ei ole tullut aikoihin pelattua kun jumahdin sitten hyvän alun jälkeen.

Mulla on kyllä sama kaikissa muissakin peleissä, pääsen johonkin tiettyyn kohtaan/huoneeseen saakka ja sitten loppuu taidot, Mrr.

SC kirjoitti...

Mitä eikä mahtavaa!! Aamu parani ihan huomattavasti <3

Bemary kirjoitti...

Meillä on toi ykkönen, mutten oo ees yrittäny pelata nähtyäni avokkaan sitä pelaavan. Ei meinaan mun aivot pysty ratkaisemaan niitä pulmia, ei sitte millään, ja kuolen kauhuraivosta sen robottiäänen takia.:D

Maria kirjoitti...

Hehee, mähän oon kans menny tän läpi silleen et kattonu miehen olan yli kun se näppärästi pelaa. x) Oon kans varma etten osaisi itse oikeasti ratkaista niitä ongelmia, näytti osittain niin vaikealta... ;) Mutta fanitan silti ihan himona Portalia! :D Ehkä mä vielä pelaan tän itsekin läpi, ihan vaan saadakseni sen täysivaltaisen kokemuksen. :P

Toivottavasti jatko-osassakin on kakkua. -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...