22.6.2010

The Divinitus

Ollapa jälleen rakastunut uuteen blogilöytöön! The Divinitus pyörii aika tyylipuhtaasti pitäjänsä asujen ympärillä, ja millaisten asujen! Tummaa, hulmuavaa, nuolevaa, löysää, tiukkaa, läpikuultavaa, nahkaa, kangasta, siluetteja ja veistoksia. Mustanpuhuva synkkyys ja yksityiskohdista kumpuileva monimutkaisuus muutoin yksinkertaisessa asussa on jotain... Ihan taas jään haukkomaan henkeäni.

Tässä muutamia maistiaisia The Divinituksesta:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

7 kommenttia :

Jalouse kirjoitti...

Ahh, heti piti käydä stalkkaamassa.. Wau! Speaking about simplicity! Tykkään siitä, kaikessa simppeliydessään ja värikoordinoidussa tyylikkyydessään noi vaatekappaleet on aika muhkeita ja rönsyileviä, ja luo samantapasen kontrastin kun sulla metalli- ja korupaljous.

Maria kirjoitti...

Joo, kyllä, rönsyilevyys iskee muhun kans, kun se on toteutettu juuri tuolla tavalla. :) Kaikenlaiset liehukejutut, joita on alkanut kaappiini kerääntyä, puhuu siitä. ^^ Ihana tuo nainen, jumaloin.

THE DIVINITUS kirjoitti...

thank you ;)
(i felt for your blog long time ago).

Maria kirjoitti...

Thank YOU for being such an inspiration! :)

Nyy kirjoitti...

Viimeinen kuva <3 ei osaa muuta sanoa..

Anonyymi kirjoitti...

Yeah, if you got the body like hers, it's possible to wear tight clothes. It doesn't suite for everybody. On Divinitus, clothes looks amazing! She got edge for sure!

-Maths

Yellowine kirjoitti...

Mulle Divinitus on jo hieman vanhempi tuttavuus, mutta yhtä kaikki olen samaa mieltä. ^^ Mustaa, mustaa ja enemmän mustaa <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...