17.5.2010

Voittajat!

Arvontojen voittajat ovat selvillä!

Vihreän rannekorun voitti Magda!
Pantene-setti lähtee nimimerkille Juustonaksu!
Tigin kiiltosuihkeen saa puolestaan kummituseläin!

George Carlinin huippukirja lähtee puolestaan Alvalle!

Pistäkäähän te voittajat (muut paitsi kummituseläin, jolle jo lähti sähköpostia) sähköpostia osoitteenne kera maria.morri@heijastuspinta.fi niin saadaan palkinnot matkaan! :)

Kiitos teille kaikille osallistumisestanne, onnitteluista ja etenkin ensimmäiseen arvontaan sadelleista positiivisista palautteista! Niitä oli hirveän mukavaa lukea. :)

face shots 10

Heijastuspinta näyttää porskuttavan eteenpäin omien inspausta ja vinkkejä tarjoavien pukeutumisjuttujeni ja kauniiden kuvien ohella myös monipuolisella sisällöntarjonnalla - juttuja löytyy elokuvista peleihin ja politiikkaan, jokaiselle jotakin. Joku on löytänyt tiensä tänne siirryttyäni demittämisestä bloggailuun, monet ovat seuranneet blogia aivan alusta asti, mutta mukaan mahtuu myös valtavan paljon uudempia lukijoita. Ikähaitari on laaja: nuorimmat ilmoittavat iäkseen 15 vuotta, vanhin kertoo olevansa keski-ikäinen (joskin mummuni kenties on lähes-seniorina aika lailla voittaja tässä kategoriassa). Jotkut mainitsevat pysyvänsä kärryillä maailman asioista jotenkuten lukemalla blogiani, jotkut antavat mojovat plussat wowittamisesta ja geek-aihepiiristä. Myös tapaani kirjoittaa kiitellään. Piraattijututkin kolahtelevat, mistä olen totta kai iloinen! Kaikki ei tietenkään uppoa kaikkiin, mutta miksi pitäisikään?

Viimeisenä mainitusta aihealueesta yleensä kumpuavatkin ne kiinnostavimmat keskustelut (kuten maailman tapahtumista kyllä muutenkin), ja piraattiteemoista onkin pakko sanoa se, että kun lueskelee tuolla ympäriinsä ihmisten ajatustenvaihtoa aiheesta, se on tosi usein jotain ihan ala-arvoista hiekkalaatikkohuutelua ja omien mantrojen hokemista vailla mitään varsinaista älyllistä sisältöä. Heijastuspinnassa on ollut poikkeuksellisen laadukasta vasta-argumentointia tässä suhteessa, asioihin mennään ikään kuin oikeasti sisälle. Kiitos siis kaikille teille asiallisesti mielipiteenne ilmaiseville, niin tässä kuin muissakin aiheissa!

Tässä muutamia erityisen paljon punaa kasvoille ja lämpöä rintamukseen nostattavia vastauksia kysymykseen "Miksi luet Heijastuspintaa?":

Jei!: "Koska sä onnistut aina nostamaan esille mielenkiintoisia uutisia ja puheenaiheita. Myöskin yks mitä rakastan yli kaiken, on sun tukan kanssa leikkimiset. Ihaillen oon katsonu miten hiusten väri ja malli on muuttuneet ääripäästä toiseen muutamassa vuodessa. Ytimekkäästi sanottuna sun blogissas on niin monenkirjavaa ASIAA."

Kaoka: "Hankala löytää mitään yksiselitteistä syytä, mutta pidän juuri siitä, että käsittelet blogissasi hyvin erilaisia asioita (muodista politiikkaan). Lisäksi blogisi poikii kommenttibokseihin oikeasti rakentavia keskusteluja (nykyään harvinaista..) joita on ilo lukea. Rakastan kuulla ihmisten mielipiteitä ja keskustella ja väitellä niistä (:"

Coloring the Void: "Aiheet, joista kirjoitat ja tapa, jolla kirjoitat puhuttelevat. Olet tällä hetkellä ainoa tietämäni ns. tyylibloggaaja, jonka mielipide-, arvostelu- yms. postaukset eivät tunnu lapsellisilta / huomionhakuisilta / muuten vain tylsiltä. Lisäksi on ollut hauska lukea tukka- ja tukkatuotekokeiluistasi, kun itsellänikin on kiharat hiukset."

Anonyymi (virkkeen otanta): "Luen blogiasi, koska useimmista bloggaajista, joihin olen törmännyt, ärsytät minua ehkä vähiten. -- "

Teja: "En edes ole varma miten löysin Heijastuspinnan, mutta heti kiinnitin huomiota blogin tyylikkääseen ulkoasuun ja mielenkiintoisin juttuihin. Juttujas on mukava lukea ja olis hauskaa joskus olla samassa tilanteessa blogin kanssa. Ja ehkä kaikista eniten tykkään seurata sun asuja, miten mustasta voikaan saada noin paljon eri ns. tyylejä ja näin. Itse tulevana taiteilijana rakastan värejä, mutta oma kiehtovuus mustassa on. Pidä kiinni tyylistäs !"

Valtteri: "Blogissasi koukuttaa se, että olet täysin oma itsesi ja ehkä se pieni kapina, mikä blogistasi löytyy, on syy miksi aina säännöllisin väliajoin täällä käyn."

Mojtaba: "Tämä on yks mielestäni laadukkaimmista suomalaisista tyylijuttuja käsitteleviä blogeja. Kirjoitat hyvin ja parasta tietty se, että paljon muitakin asioita käsitellään. Lisäks kuvat on upeita, pukeudut kivasti ja sun hankinnat pysyy kohtuudessa. Oon itseasiassa pitkään miettinyt, miksi tämä blogi ei ole aivan huippusuosittu. No, ehkä makuja on monia."

Bloggaaja kiittää ja kumartaa sekä vakuuttaa jatkavansa valitulla linjalla vastaisuudessakin. ^^

Kiitos vielä kaikille näihin arvontoihin osallistuneille!
Toinen koruarvonta on käynnissä ensi lauantaihin!

7 kommenttia :

Magda kirjoitti...

Jee! :) x 100
Laitoin meiliä, tulee jollain feikkinimellä,sellanen osote... Mut multa se on :).

Valtteri kirjoitti...

You're welcome! :D

ulla kirjoitti...

Hih, itsehän aloin lukemaan blogiasi juuri sen takia, että ärsytit minua niin kovasti. Olen siis melko päinvastaisilla linjoilla kuin lainaamasi anonyymi :)

Luulen, että nettipersoonasi on hioutunut hieman vähemmän särmikkääksi, koska enää en tunne samanlaista ärsytystä. "Argh!"-fiiliksiä toki yhä esiintyy, mutta nykyään saan blogista myös tyylillistä inspiraatiota. Pyöräilysortsit kunniaan!

Blogisi on muuten ainut blogi, jota seuraan siten, etten edes lue kaikkia postauksia. En tunne menettäväni mitään, koska kirjoituksesi ovat yleensä "yhden asian postauksia". Jos siis näen jotain piratismiin liittyvää, voin helposti hypätä sen yli. Kätevää!

Vaikka tämä kommentti on kallistunut hieman negatiiviseen suuntaan, niin älä ota sitä pahalla. Koukkuun olet minut kuitenkin saanut :)

Maria kirjoitti...

Magda, viesti tuli perille :)

Valtteri, :)

Ulla, hihi, miten tuota nyt voisi pahalla ottaa ;) Jokaiselle jotakin, sehän on kiva juttu, että löytyy seasta sitä matskua, mikä viihdyttää. :) Ei muakaan aina kaikis blogeis kaikki jaksa kiinnostaa, joten ymmärrän täysin. :P Eikä kaikesta muutenkaan tartte olla samaa mieltä, kuhan nyt asiallisuuksissa pysytään :D.

Alva kirjoitti...

Laitetaanpa tännekin vielä että hihhei, en ikinä voita mitään - paitsi nyt! Kivaa :) Toivottavasti spämmifiltterit ei vaan suodata mun hotmail-osoitteesta lähetettyä viestiä roskalootaan...

Anna kirjoitti...

Oletko miettinyt politiikkaan mukaan lähtemistä Piraattien ehdokkaana? Puolue kaipaisi varmasti fiksuja ja filmaattisia naisehdokkaaita?

T: kanssapiraatti

P.S. Löysin tämän blogin ihan hiljattain mutta olen jo täysin myyty. Loistavaa!

Maria kirjoitti...

Alva, sain viestisi, en vain ehtinyt vielä vastaamaan mitään, pahoitteluni :)

Anna, olen hyvinkin miettinyt ;P Palataan asiaan vähän syksymmällä x) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...