31.5.2010

Viisuiluvalvojaiset

vision 2010 12

Lauantaina vietimme Euroviisujen valvojaisia 2010 Nooran luona. Tarkoitus oli avata samalla grillikausi, mutta sateen takia päätettiin siirtää vartaiden kypsentäminen sisätiloihin. Itse olin ollut juuri tätä ennen kuusi tuntia Pirkanmaan piraattien kokouksessa, joten vähän oli pölmähtänyt olo. Kaljalla siitäkin selvitään! Ennen Viisujen alkua höpöteltiin, syötiin ja laulettiin Singstaria. Noora oli leiponut kakun ja kaikkea!

Mukana olivat Erika, Jossu, Maija, Sanna ja Sofia. Kivasti siis oli uusia kasvoja mukana, Erikaa en ollut ennen tavannut, mutta Sofian kanssa oltiin nähty ja höpötelty blogiristeilyn merkeissä. Hirveän mukavaa aina tutustua uusiin ihmisiin ja lisätutustua samoin, ja vielä parempi, jos hekin vielä viihtyvät, eivätkä tunne oloaan ulkopuolisiksi. :) Sannastakin melkein tuli uusi kasvo: likan viime näkemästäni pitkiksi muuntautuneet hiukset kun huijasivat allekirjoittanutta ihan sata-nolla. "Maria *käden ojennus*, moikka!" Noh, sattuuhan näitä. :P Joillekin. Joskus. Joohan? Ehkä pitäisi hankkia silmälasit.

vision 2010 7
vision 2010 4
vision 2010
Sofia
vision 2010 18
Erika
vision 2010 14
Sanna
vision 2010 24
Maija
vision 2010 23
vision 2010 16
vision 2010 22
Nyt olis ollut Tiitille kissanpäivät. Lakutarjoilu!
vision 2010 21
Noora ja Jossu
vision 2010 3
vision 2010 1
vision 2010 5
Asuna oli uusi Asoksen scifiolkapäämekkoni ja uusi korvavirityskoruni. Vyö Zarasta, rannekoru H&M Meniltä ja sormukset Fashionologylta. Kuvasta kiitos Nooralle.
vision 2010 11

Kiitos vielä kaikille hauskasta illasta ja emännälle hyvästä ruuasta! Otetaan tämmöisiä taas uusiksi. :)

7 kommenttia :

mb kirjoitti...

Todella, todella hyvännäköiset nuo scifiolkapäät. Kaikenkaikkiaan hyvä lookki tuossa vimosessa kuvassa.

mb kirjoitti...

psst. tokavikassa siis ennenkaikkea.:)

Sonia kirjoitti...

Pakko sanoa 1,5 vuotta lurkanneena, että tuo hiustyyli kyllä sopii sulle uskomattoman hyvin. Muutenkin tyylisi on älyttömän inspiroiva (uusi mekko <3) ja blogiasi ilo lukea :D

Von W kirjoitti...

Voi jestas, en sitten yhtään pelästyneemmän näkönen vois olla. :DDD

KatriK. kirjoitti...

Nämä kuvareportaasit ovat kyllä aina ihan mahtavia! Mäkin haluan joskus mukaan tuollaisiin hauskoihin illanviettoihin :)

M-M kirjoitti...

Nuo olkapäät hivelevät munkin silmiäni! Ja niin myös tuo kakku... :P

Maria kirjoitti...

Kiitos kaikille :) Mäkin tykkään kaikista mainituista asioista x) Ja he-hei, kaikki illanviettoihin mukaan tahtovat, tulkaa vaan Tampereelle! Yösijaa järjestyy kyllä ja hyvä seura on taattu! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...