1.5.2010

Vielä vappu

Taas bloggailen, tällä kertaa odottelen saunaan pääsemistä. :D Tässä vielä parempia, miehen ottamia kuvia asusta ja päivän naamasta. Vappusää olisi saanut olla lämpöisempi ja vielä aurinkoisempi, mutta hyvä nyt, ettei sentään sadetta ja rakeita putoillut päähän.

Illalla hei luvassa vielä Abba Singstaria! :D

vappuna 4
Mekko - Asos, jakku - Eple & Melk (edelleen Modepass-projektista saatu), korut - Fashionology.nl ja gTie, kengät - Vagabond Porto Cervo, huulilla Make Up Store huulipuna Dust + Lumene Natural Code huulikiilto Soft papaya, silmissä Mac luomiväri Carbon (mattamusta) + rajauskynä Phone Number (kimaltava tummanharmaa)
vappuna 1
vappuna 2
vappuna 5

Hitsi, tällein mun olis selkeästi pitänyt pukeutua ja stailautua mun ylioppilasjuhliin. (Onneksi sentään tajusin jo silloin pistää miehen kuvaamaan asua ja naamaa, oli meinaan oman pihan omenapuiden alla huomattavasti edustavampaa jälkeä rentoutuneessa fiiliksissä, kuin sen minua kuvanneen liukuhihnastudiokuvaajan väkerrykset pimeässä kuvauskellarissa, enkä edes näyttänyt itseltäni.) Nooh, omenanvihreä kellomekko pitsisomisteilla oli ehkä silloin ihan se mun juttu. :P

Ihanaa, kesä tulee kesä tulee! ^^ Nyt saunaan.

10 kommenttia :

Tiina kirjoitti...

Vitsit tuo takki on kiva, edelleen :)

Sara kirjoitti...

Mun mielestä toi mekko näyttää oikein hyvältä tohon jakkuun yhdistettynä, eikä yhtään tätimäiseltä niin kuin joku tuolla aiemmassa postauksessa sanoi. :)

Maria kirjoitti...

Hei kiitit teille molemmille :)

Hitsi, en vieläkään ehtinyt sinne saunaan. x) Jospa nyt jo viimein :D ->

KatriK. kirjoitti...

Jakku on muuten erinomaisen upea!

Maria kirjoitti...

Kiitos ^^ On tullut pidettyä sitä ihan liian vähän, kun en ole oikein aina osannut. Välillä on ollut yhdistelyongelma ja välillä ei ole tiennyt millaisella säällä tuota pitäisi, tai missä tilanteessa se menisi sisätiloissa käytettävästä jakusta. :P Nyt tuntui, että se sopii just passelisti tilanteeseen (olkoonkin, että olin taas ainoa porukasta, joka yhtään tälläytyi :D) ja noh, mun omiin juhlatunnelmiin. :P Ulkona sillä meinas kyllä palella, vaikkei tarvinnut kuin hilpasta auton ja ulko-oven väliä.

NooranElämää kirjoitti...

<3

senkin nätti!

Malou kirjoitti...

Apua, miten paljon olet ehtinyt postailemaan vappuna ja vapusta! Kunnioitettava suoritus! :o)

Maria kirjoitti...

Hehe, rento vappu siinä mielessä :P Just näin mä tykkään siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo mekko pukee sinua todella hyvin!

Maria kirjoitti...

Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...