27.5.2010

Valkeus tulkoot ja kaikkea semmoista

Jännästi voimakkaat valkoiset ovat alkaneet taas kutsua. Monokromaattiseen vaatekaappiini se sopii varsin hyvin - musta, valkoinen ja harmaaa käyvät päikseen ihan miten päin tahansa. Kätevää!

Valkoista olen kuitenkin usein karttanut siksi, että minulla on taipumuksena sotkea ja tahria ja saada hetkeksi noloja läikkiä ja plänttejä ja tahroja valkeisiin vaatteisiini. Vaikkei ehkä aina uskoisi, käytännöllisyys on minulle useimmiten tärkeää. Toisekseen kaikki alusvaatteeni ovat mustia, joten varsinkin yläosien kanssa tulisi sitten olla tarkkana. Kun kaiken tämän yli pääsee, valkoinen alkaa vaikuttaa taas houkuttelevalta ja unelmaiselta. Ja sehän voi olla vain pienissä yksityiskohdissakin...

Tässä muutamia suosikkibongauksiani Lookbookista valkoisen käytöstä.Vaikka huumaannun valkoisesta kesällä, se ei missään nimessä ole vuodenaikaaan sidottu väri, kuten ei ole musta tai harmaakaan. Vaaleudella ja valon lisääntymisellä tosin lienee mulla jokin päänsisäinen kytkös.

Kuvat: Lookbook.nu

3 kommenttia :

Mau kirjoitti...

Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta mua nauratti vähän tänään kun bongasin sut Koskipuiston bussipysäkiltä tyyliin "onpas kivat vaatteet tytsällä" (lähinnä siis siksi nauratti kun näin sut joku öbaut kuukausi sitten Alessa ja ajattelin jotain ihan samaan tyyliin, taisin kommentoidakin silloin).
Nään ilmeisesti aina vaan sut semmosesta suunnasta että ensin diggailen vaatteista tms :--D

Elina kirjoitti...

Mulla on vaikea suhde valkoiseen. Tahtoisin osata käyttää sitä mutten toisaalta koskaan tule edes yrittäneeksi. Vetoan aina hankaluuteen: likaantuu helposti, tahrojen vaikea poisto jne.

Viime viikolla söin kuitenkin sanani! Ostin viileän ja _valkoisen_ boleron jota olen onnistuneesti käyttänyt jo kahdesti. Tästä se lähtee..

Womppis kirjoitti...

Nyt vähän rakastuin tuohon farkkuliivityttöön. Hui, se näyttää niin tuhmalta, mutta tekisi mieli kokeilla samanlaista asua. :D

Mullekin turvaväri on harmaa, jonka ympärille yritän vähän sotkea muita värejä, mutta valkoinen on ahkerassa käytössä myös varsinkin kesäisin. Se vain näyttää aina niin raikkaalta - paitsi ei tosiaan silloin kun esim. ei osu kahvikupilla ihan täydellisesti suuhun :/ (SELLAISTA SATTUU OIKEESTI ! )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...