28.5.2010

Sweet People

Tässä on oma Euroviisu-suosikkini Ukrainasta, Alyosha - Sweet PeopleSanoma ihan puhuttelee ja esitys lavalla oli vahva ja mukavasti yksinkertainen suunnilleen mihin tahansa muuhun esiintyjään verrattuna. Myös lauluääni ja hevahtelevaisuus iskee. Musavideon Tsernobyl-kuvista myös tarjoan kättä!

Onko lukijakunnalla jo viisusuosikki? ;)

11 kommenttia :

Jenna kirjoitti...

Mä kattelin niitä viisujen esikatseluita ja siinä esityksessä tää laulaja huusi aivan liikaa mun makuuni, enkä oikein vieläkään pysty innostumaan tästä. Keskitason yläpuolella tää silti on, Tšernobyl-kuvista erityisplussa multakin!

Mun lempparit on Saksa ja Israel. Nähtäväksi jää miten käy, jännnnnäää. :)

Riikka kirjoitti...

Oon ehkä vähä out kun en ole yhtään jaksanut seurata euroviisuja. Suomen kappaleestakin kuulin vaan pienen pätkän ohimennen kun niitä kerrattiin siinä lähetyksessä, se biisi ainakin oli outo.

Ranskan biisin taisin kuunnella jonkun blogin kautta, se kuulosti kyllä ihan hyvältä!

Katja kirjoitti...

Israel, Armenia ja Saksa on ehkä suurimmat voittaja-aines-lempparit.:) Harmittaa ku noista jo valmiiksi finaalissa olevista maista näkee ennakkoon vaan musavideot eikä live-esiintymistä.
Muuten tykkäsin Ranskanki biisistä paljon, mutta en tiä voisko se voittaa..:)

Ukraina oli myös hyvä ja nyt ku näin ton musavideon ekaa kertaa niin isosti plussaa Tšernobyl-kuvista täältäki! Vaikuttava!

Katarimaria kirjoitti...

Sama on munkin suosikki! Muuten oon ollu aika pettyny tänvuotisiin viisuihin, jotenkin kauhean laimeita kappaleita. Ensimmäisestä semifinaalista tipahti kaikki joista yhtään tykkäsin, kuten Viro ja Slovakia, joten pidin sohvalla melkoista älämölöä tuloksia paljastettaessa. No, eipä ne kivat koskaan aiemminkaan ole voittaneet.

Romy kirjoitti...

Itse tykkään myös tästä, biisi ole sitä perus viisuähkyä mitä muut maat tarjoilevat :)

Taidan kyllä suosiolla jättää viisut katsomatta ettei aivoihin iske viisuyliannostus ja siitä seuraava "kettu mitä kakkaa!#!¤!"!% -oireyhtymä :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen alkanut (ehkä jollain sairaalla tavalla) pitämään Serbian viisusta.. Aika kamalaa shaibaahan se on, mut yllättävän tarttuva ja tulee aina kunnon jamittelufiilis kun kuulen sen.
Belgian biisi taas on ihan järkevällä tavalla hyvä, ehkä melkein liiankin hyvä Euroviisuihin. Samoin Israelista tykkään (vaikka tämän vuoden biisi ei vedäkään vertoja vuoden 2008 biisiin, ikurakkaus ♥)

Anonyymi kirjoitti...

Ohi aiheen, mut ilmoittelisin, että mulla Bloglovin ei suostu enää näyttämään sun postauksia. :/ Tai se näyttää ne siinä Uusia merkintöjä -listalla, mut sit ku alkaa selaamaan niin just sun merkinnät ei toimi. Voihan kyl olla, et tää ongelma on vaan mulla.

Shona kirjoitti...

Tällä on ihan uskomattoman hyvä ääni euroviisuihin osallistujaks, eikä biisikään mikään huono. Silti mun pisteet vie Turkin manGa :P

Anonyymi kirjoitti...

Paskaa kaikki viisut. :| Ja mullakaan ei bloglovin enää näytä sun postauksia, menny vaikka mitä ohi :(

Maria kirjoitti...

Hauskaa, että muitakin viisuilijoita löytyy, en oo ihan ainoo. ;) Eihän noita toisaalta voi kyllä ottaa muulla ku huumorilla, mut jotkut esiintyjät kyl sit yllättää kivasti. :P

Bloglovinista: Veikkailen, että niillä on siellä päässä jotain ongelmia noiden tsydeemiensä kanssa, mä nimittäin en ole muuttanut mitään, tai mitään, omassani. :P Joskus ennenkin ollut vastaavaa häikkää. Pistän niille mailia, josko ne löytäis jotain korjattavaa sieltä, viimeksi sillä selvittiin ongelmasta. Itehän seurailen blogeja kivasti Google Readerilla ;>

dolce far niente kirjoitti...

Ah, joo, fanitan euroviisuja (huumorilla, mutta siellä on oikeasti helmiäkin!) Tän vuoden ehdokkaita en oo vielä ehtinyt seurata, mutta painostan bf:n huomenna katsomaan viisuja jonnekin kahvilaan tms. ja teen paraikaa postausta lemppariviisuistani, haha!

Teidän Euroviisumiitti kuulostaa hauskalta, have fun! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...