10.5.2010

Pyöräilyhousujen aika lähenee jälleen

Pyöräilyhousut tekivät jo viime kesänä hiljaista tuloaan Suomeen, mutta vielä silloin moni suhtautui niihin hieman karsastaen. Saa nähdä miten käy, kun edessä on toinen lyhykäisten lahkeiden kesä! Omani, huomattavan paljon käytössä olleet yksilöni (tavalliset ja pitsireunaiset) aion kaivaa kaapin perältä heti, kun tarkenen ulkona edes niissä ohuissa sukkahousuissa.

Tässä esimakua siitä, miten muut ovat käyttäneet pyöräilyhousuja! On aina hirveän hauskaa seurata, miten erilaisilla tavoilla erilaiset ihmiset hyödyntävät samoja trendejä, kukin omaan tyyliinsä sopivalla ja omintakeisella tavalla.
8 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Niin ja sitä piti vielä sanoa, että blogissani on sulle tunnustus :)

bubble kirjoitti...

Hmm, niin, kyllä mäkin varmaan loppujen lopuksi lämpenisin pyöräilyhousuille (minä en sitten sanonut tätä!! xD), jos omistaisin hoikat jalat. Ne nyt eivät vaan tee oikeutta näille möhköreisille :D Ja toisinpäin.

Sannapieni kirjoitti...

Mä en millään pystyisi käyttämään pyöräilyhousuja, sillä niistä tulee ainoastaan mieleeni lapsuuden yu-harrastus ja "iki-ihanat" sähkönsiniset kisahousut tai sitten lentopalloaikani housut.

Eli eih, ei missään muualla pyöräilyhousuja kuin urheiltaessa.

Yellowine kirjoitti...

Itse tilasin juuri ensimmäisen kuvan shortsien tyyppiset pitsiset! En ole ikinä ajatellut niitä pyöräilyshortseina :D No, aina oppii jotain uutta. Mallikuvassa näyttivät todella kivoilta kun pilkottivat vaaleansinisten, kuluneiden minifarkkushortsien alta. Tilasin siis mustat. Sopii hyvin tyyliini joka on yhdistelmä resuista rockia ja tyylikästä feminiinisyyttä. Näyttävät kyllä todella hyviltä pelkän pitkän paidan tai lyhyen hameenkin kanssa!
Tykästyin myös mielettömästi polvisukkayhdistelmään. Voi kun se kesä jo tulisi...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pyöräilyhousut on yksi niistä vaatteista, jotka minun mielestä pitäisi jättää alkuperäiseen käyttöönsä, eli urheiluun. Joskus parikymmentä vuotta sitten niitä näki kaupunkipukeutumisena, jopa miehillä. Tuollaiset, missä on vielä joku pitsi lahkeissa, näyttää ihan kuin olisi vain pelkät alushousut jalassa. Ehdoton ei pyöräilyhousuille.

Maria kirjoitti...

Hihi, jakavat edelleen mielipiteitä siis ^^

Ystävällinen hei kirjoitti...

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=true&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=151405&parent_category_rn=42344&productId=1693095&langId=-1

Nyt olis aika astuu seuraavalle tasolle. Mieti toi plus pyöräilyshortsit, niin sinuaa :)

Maria kirjoitti...

Olis muuten aika hieno! Mitä kerrostelumahdollisuksia tuollaisella pitkällä ja läpikuultavalla mekolla... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...