18.5.2010

Pienet mustat mekot sopivat lukutuokioihin

Käytiin metsänreunalla istuskelemassa ja lueskelemassa ahkerasti. Sähköisten tenttien ehdoton hyvä puoli on se, että voi itse päättää milloin käy tentin tekemässä, huono puoli se, että sitä lipsahtaa ajattelemaan "luen nää kirjat ja katon sitten milloin teen", jolloin lukeminen ei ole aivan niin intenssiivistä kuin tyyliin viikon päässä häämöttävä normitentti. Mun tuurilla sähköisetkin tentit menee kesälomille ennenkuin saan kansainvälisen politiikan matskuni kahlattua.

Ahkeran lukemisen välillä ehtii toki myös kuvailla...

kisskiss 10
Mekko - American Apparel, vyö - Zara, riipukset - Fashionology.nl

Viime kesän lempimekko (American Apparelilta tämäkin) pääsi mukaan. Sanottakoot muuten se, että mekko on pysynyt priimakunnossa lukuunottamatta peba-aluetta, joka on tuntuvasti nukkaantunut.

kisskiss 9

Mies tekee muistiinpanoja N900:lla. Uskomatonta, mutta totta. Olen oikeasti kade ja haluaisin tehdä saman. Sellainen kasaanrullailtava näppis vaan kaveriksi ja tällä pärjäisi luennoillakin.

kisskiss 7
kisskiss 1
Jostain syystä inhoan syvästi punaisia varpaankynsiä. Niissä on jotain keski-ikäiset rusinanaiset etelässä -fiilistä.:F Syytän lapsuuttani.
kisskiss 8
kisskiss 6

Kylmien säiden vaihduttua helteisiin hajuvesikäyttäytymiseni on siirtynyt Thierry Muglerin Alienin suloisen äitelista scifihuuruista kirpeän vihreään ja multaisen myskiseen, hieman karamellisoituun sokeriin (Untitled)in merkeissä. Jännästi tosin aina kuumimmilla helteillä alkaa tehdä mieli myös jotakin superhedelmäistä ja eksoottista tuoksua tyyliin Escadan kesätuoksut, mutta toisaalta testattu on, eivät kestä iholla kauaa, ja toisaalta paahteiset helteet eivät ole ihan jokapäiväistä herkkua. Ei ole rahani arvoista. Normikesäpäiviin kuitenkin (Untitled) on aivan loistava, ja kylmimpinä palaan taas Alieniin.

Varotaan kuitenkin sitten tytöt ja pojat suihkimasta hajuvettä iholle, johon porottaa aurinko, voi meinaan tulla aika rumaa jälkeä.

Tiistaita ihmiset!

6 kommenttia :

ponygrill kirjoitti...

oi ihania kuvia taas ja kun aloin itse miettiä, käytän varpaankynsissä punaista kynsilakkaa NIMENOMAAN sen takia, kun lapsena sellaisia on tullut ihasteltua kauniilla naisilla (esim omalla mummulla <3 ) ehkäpä tavoittelen itselleni edes ripausta siitä kauneudesta... ihan järjetöntä

Yellowine kirjoitti...

Itse vierastan lakattuja varpaankynsiä kun en oikein pahemmin jaksa kynsistäni huolehtia (paitsi sormien). Aina ihan kamalan lyhyet ja hirveät ja yök. Voisi ehkä tässäkin asiassa kunnostautua näin kesän saapuessa.
Ihanan kesäinen fiilis tulee noista metsäkuvista! Tehtiin kaverin kanssa juuri viikonloppuna piknik keväiseen mentsää, että oli tunnelmallista ja mukava reissu! Otettiin varsin ihania kuviakin, niitä löytää blogista tietenkin :DD

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Sulla on kivan monipuolinen blogi. Haluaisin tietää, mitä pidät virtahevoista?

Maria kirjoitti...

Ponygrill, hehe, se on ihan niin omasta kokemuksesta kiinni miten sen tulkitsee. :D

Yellowine, mäkään en jaksa kynsistäni lakkausta enempää huolehtia, ja imho lyhyt kynnet on ne käytännöllisimmät. x) Olkoonsa perkeleet. :D Ja kiitos! ^^

Anonymi, kiitos! Hirveen kivoja eläimiä ovat, mutta oikeastaan tunnen enemän vetoa kirahveihin ja panttereihin.

vauvalle kirjoitti...

Mustissa mahtaa olla aika kuuma olla näin hellesäillä. Mahtaa olla gooteilla hikistä hommaa. :D

Maria kirjoitti...

Siks kannattaakin olla mahd. vähissä vaatteissa. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...