21.5.2010

Paahdetta

Paahtavampaakin paahtavammat päivät seuraavat toisiaan vielä pari päivää. Parhautta! Päälle siis mahdollisimman ohutta ja vilpoista. Ja arskat. Yhdet jo ehdin tämän kevään aikana hukata. O_O Kuvista taas kiitos miehelle. Ignore hikiset otsat jne.

sunny may day 6
sunny may day 8
sunny may day 10
T-paitamekko - T by Alexander Wang, linnunpääkalloriipus ja haarniskasormus - Fashionology, laattariipus - Kalevala koru Väinö, sandaalit - Ten Points, pyöräilyhousut - American Apparel, arskat - Gina Tricot
sunny may day 7
Möhköjalan tekisi mieli välillä vetää vaan ne leggingsit päälle ja uhmata muotilehtien toimittajien ja muotibloggaajien "ei mitään legginsejä kesäisin!" -mielipiteitä, mutta oikeastaan on hauskempaa tyrkätä niitä, jotka ovat jo henkisesti hajoamassa nähdessään elävässä elämässä jotain muuta kuin missejä ja malleja, entistä lähemmäs totaalista romahdusta.
sunny may day 5

Huomenna olisi tiedossa piraattipuolueen keväinen puoluekokous Vantaalla, mutta valitettavasti en taida venyä sinne tällä kertaa, vaikka vakaa aie olikin. Hirveästi olisin halunnut kyllä. Monkin ja Weekdayn avajaispippalotkin jäi väliin. Mutta ehkäpä sen sijaan vietän iloisia aikoja lukemistoni ja viimeisen hellepäivän parissa... Viikon päästä on Pirkanmaaan piraattien kevätkokous, sitähän en missaa vaikka olisi toinen jalka haudassa, piru vie.

Oikein mahtavaa perjantaipäivää ja -iltaa ihmiset, ja nauttikaa auringosta! Ei se tosin pitkäksi aikaa kuulemma katoa... :P

12 kommenttia :

Prefecta kirjoitti...

Jaaha, vai vielä möhköjalka.
Nyt kyllä lakkaat haukkumasta mun kaunista kaveriani!

Anonyymi kirjoitti...

Mä en oo muistaakseni yli kymmeneen vuoteen kehdannut olla paljain säärin, koska mulla on aina ollut ihottumaa. Eilen kuitenkin tein sen ja hyvästelin ainaiset leggingsit ja muut tuskaisen kuumat viritelmät! Oli ihan mahtavaa tuntea vilvoittava kesätuuli sääriä vasten. Eikä ne ees niin rumat olekaan, kun tarkkailin niitä kaikista mahdollisista peileistä kaupungilla. :P Oikeastaan huomasin, että mullahan on persoonallisen kaunis ihonväri, sellainen vähän kellertävään vivahtava vaalea.

Kamicha kirjoitti...

No on se vaan hyvä juttu, että kaduilla saavat kävellä muutkin kuin täydellisen malliset ihmiset kesävaatteissaan. Itse olen arastellut kinttujani suhteellisen karmeannäköisen leikatun polven takia - ja eiväthän omanikaan mitkään ohuet ole.

Mutta jotenkin viime vuosina tuo oma mukavuus ja nautinto on ajanut muiden esteettisen mielihyvän ohitse... ...ja päätöshän on yksin minun. Läskipoliisien kannattaisi ehkä myös pyrkiä parantamaan omaa elämänlaatua ja keskittyä muiden kinttujen vahtaamisen sijaan johonkin muuhun. Mieluusti itselle mukavaan ja mielihyvää tuottavaan asiaan, joka on omassa hallussa.

ulla kirjoitti...

Hei ei mitään oman ulkonäön vähättelyä tähän blogiin! Se ei mielestäni sovi ollenkaan Heijastuspinnan muuten fiksuun linjaan.

bubble kirjoitti...

Vitsit toi laattakoru on hieno, enpä tajunnu että Kalevalalla on tollasia! Oletan, että siihen voi halutessaan kaiverruttaa jotain?

Oon ihan suosiolla pitänyt legginsejä viime päivät :P Oon töissä, täällä on melko vilponen ilmastointi plus ei muutenkaan viitsi hirmusesti sääriä vilautella.. Haaveilen silti eräiden farkkujen pätkäisemisestä. Piti tehdä se jo viime kesänä mutta jänistin - sortsit ei tosiaan oo ihan mun jalkojen juttu :P

Maria kirjoitti...

Hehe, eihän se kai nyt suoranaista vähättelyä ole, jos toteaa, etteivät ole maailman kauneimmat jalat edes omasta mielestä. :P En mä siitä sen suurempia tuskia kärsi, vaikka ei olekaan hauskaa saada asiasta huomautteluja ;> Ja miksi pitäisikään. :P

Toisaalta ymmärrän hyvin tästä lähtökohdasta sen, että joskus tuntuu vain mukavammalta peittää itsensä. Silloin tuntuu suorastaan raivostuttavalta kaikenlaiset "no ei mitään leggingsei kesällä!" -neuvot. Ei silleen oo kiva tietää, että valitsi kummin vain, aina se jotakuta "ihmetyttää" syvästi. :P Tätä vastaan taas käyn henkistä kamppailua sen puolesta, että teen vain niinkuin mukavalta tuntuu - helteellä vähän vaatetta ja kun alkaa tulla vilu kun mennään alle parinkympin, sitten ne leggarit. :P Ja tässähän sitä on kohta viikko yhtä viileämpää päivää lukuunottamatta tehtykin juuri niin. :)

Tsemppia kaikille kesän korvalla pienimuotoisia itsetietoisuuden puuskia saaville, ja tsemppiä siihen, että tulisi niiden kanssa sen verran sinuiksi, ettei anna niiden olla esteinä mukavuuden ja hyvän olon toteuttamiseksi! ^^

Maria kirjoitti...

Ai niin, ja Bubble, joo, siihen voi kaiverruttaa molemmille puolille halutessaan. :) Mä olen tuon ostanut miehelle vuonna 2006 1v. päivän kunniaksi, siinä on meidän molemmat nimet, mutta ei tuo mokoma ole innostunut pitämään sitä. :P Omin sitten.

Ranoira kirjoitti...

"mutta oikeastaan on hauskempaa tyrkätä niitä, jotka ovat jo henkisesti hajoamassa nähdessään elävässä elämässä jotain muuta kuin missejä ja malleja, entistä lähemmäs totaalista romahdusta."

todellakin! oon aika saman kokoinen ja kyllästynyt kesäisiin pukeutumisangsteihin...

Womppis kirjoitti...

Ihan tuli möhköjalkakommentista mieleen eräänkin blogittaren tämänviikkoinen postaus joka kerrassaan sai mulla päässä napsahtamaan jotain. :D Sanottiin jokseenkin niin, että leggingsejä ja sukkahousuja ei saa käyttää kesällä, vaan pitää esitellä sääriä, mutta sääret eivät saa olla esim. valkoiset. Revin hiuksia päästä kun olin just saanut itseni aivopestyä siihen, että kuumalla kelillä on ihan ok käyttää sortseja jopa mun vitivalkoisilla norsunkoivilla.
Ah näitä ulkonäköpaineita. :(

Mutta joo. Musta sä et näytä möhköjalalta, vaan oikein simpsakalta pyöräilysortseissa. 8) Tuli myös ihan kuuma kuvia kattoessa, jotenkin niistä välittyi se helle tosi elävästi, mahtaako sitten johtua värimaailmasta vai mistä. :D

Maria kirjoitti...

Hehe, oon huomannut, että tää on joka kesä eri paikoissa toistuva juttu :P Mut parasta vaan tehä niinkun itestä hyvältä tuntuu, olla liikaa välittämättä omista vioista, ja toisaalta jos siltä tuntuu, niin vetää vaikka se talvitakki päälle jos on pakko. :P Varmaan lopulta useimmat ihmiset on tästä samaa mieltä keskenään. :)

Maria kirjoitti...

Ai niin, ja kiitos! :)

Maria kirjoitti...

Ja heiheihei! Aina ei tartte edes tiettyjä asioita nähdä vikoina ylipätään! Imho kalpeuskin voi olla tosi kaunista, ja samaa mieltä on lumikkimainen bloggaajatoveri Ranna! :)
http://helmiotsalla.blogspot.com/2010/05/ylpea-pakastekalkkuna.html :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...