31.5.2010

ONLY etsii Suomen parasta bloggaria!

Image and video hosting by TinyPic

Farkkumerkki ONLY juhlii tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan. Syntymäjuhlan kunniaksi merkki polkaisee käyntiin kilpailun Suomen parhaan bloggarin löytämiseksi! Voittaja pääsee juhlimaan ONLYn synttäripippaloihin ONLYn tiimin kanssa. Luvassa on myös mainoskuvausten seuraamista, ONLYn maailmaan tutustumista ja kaiken kivan päälle voittaja saa myös setin vaatteita!

"Askel kohti upeaa kokemusta on otettu, kun osallistut kilpailuumme; lataa siis hakulomake ONLYn nettisivuilta www.only.com ja kerro, miksi rakastat ONLY-farkkuja. Lähetä hakemuksesi sekä kolme valokuvaa itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: editor@bestseller.com viimeistään 21. kesäkuuta 2010.

Meitä kiinnostaa kuulla, milloin olet ostanut ensimmäiset ONLY-farkkusi, kuinka monta paria sinulle on kertynyt tähän päivään mennessä ja miten stailaat farkkusi, jotta ne näyttävät juuri sinulta. Haluamme tietää näkemyksestäsi muodista ja farkkujen roolista tämän hetken muodissa. Kerro myös mitkä asiat vaikuttavat, kun valitset itsellesi farkkuja. Ole kekseliäs kertoessasi miksi haluaisit osallistua ONLY-BILEISIIN, ja kerro meille myös miksi tavoitteenasi on tulla Suomen parhaaksi ONLY-bloggariksi."

Pitäkäähän vauhtia nyt sitten! ;)

Disclaimer: allekirjoittanut kirjoittaa ONLY:n blogiin palkkiota vastaan, mutta tämä postaus ei ole maksettu mainos.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...