12.5.2010

Kevään paras asu?

Jes, eläköön lämpenevät kelit! Pihalla tarkenee vaikka ilman takkia ja varpaatkaan eivät jäädy viimassa!

Siivotessani omaa puolikastani taloutemme yhdestä varsinaisesta vaatekaapista (joka kyllä totta puhuen on edelleen aika sekaisin ja ylitäynnä) inspiroiduin ihan mielettömiin fiiliksiin lajitellessani erilaisia mustia paitoja, mekkoja ja harmaansävyisiä yläosia ja läpikuultavia materiaaleja. Siinä sängyllä lojuvia vaatteita tuijotellessani keksin jo useammankin uudenlaisen yhdistelmän hieman kesäisempiä kelejä ajatellen. En malta odottaa.

scifi for  real 1
Rakastan tätä tukkaa. Rakastan, rakastan, rakastan!
scifi for  real 7

Sinänsä on jännittävää, miten koko ajan vaan vaikka sitten vähän vääntämällä aivosolujaan tulee luoneeksi yhdistelmiä, joita ei ole ennen päälleen pukenut, vaikka vaatteet itsessään olisivat olleet kaapissa jo ties miten kauan. Tulee hyvä olo aina kun huomaa, että on onnistunut tekemään fiksuja, pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä hankintoja. Sellaisia, joiden juttu ei välttämättä ole edes siinä, että vaate itsessään on hirveän erikoinen tai jännä, vaan joka pääsee oikeuksiinsa olemalla osa jotakin kokonaisuutta. Toisaalta, rakastan kyllä myös yksinkertaisuutta ja hyvin simppeleitä vaatteita sellaisenaankin. Niiden täysin inspaamattomien päivien pelastuksena onkin jokin yksinkertainen musta mekko - vikaan ei vaan voi mennä. (Toisaalta yksinkertainen musta mekko on usein myös inspaavien päivien valinta.)

scifi for  real 6

Toki kaapista löytyy sitten myös ne instant-katseenkääntäjät, jotka antavat aina oman särmänsä. Aina. Pettämättä. Liehukkeinen neuletakkini on yksi näistä. Ja scifikenkäni. Ja kolmeen kertaan vyötärölle kiepautettava nahkavyö. Sanoisin, että kun värimaailma on pelkistetty, niitä mielenkiintoisia katseenvangitsijoita voi ihan hyvin olla useampikin. ;) Toisaalta taas heitän piutpaut kaikenlaisille pikkusieluisille säännöille - yltä päältä huomiota kiinnittäviin asioihin koristautuminen voi sekin olla hauskaa ja mielenkiintoista, ainakin ihmisen itsensä mielestä. Muullahan ei ole väliä.

Tällä kertaa siis päälle valikoitui liehukkeiden ja scifibuutsien kaveriksi mesh-mekon päälle Filippa K:n lyhyt trikootoppi, jota ei ole tullut käytettyä sen käsittämättömän lyhyen helman takia - toppi kuroutuu helposti napapaidaksi. Ei se sovituskopissa vaan tällein melkein pari vuotta sitten käyttäytynyt.... -.- Kerrostettuna toisen, pitemmän paidan kanssa kuroutumista kuitenkin saa hillittyä, ja lyhyt helmakaan ei haittaa. Loistavaa! Hirveästi kyllä tykkään tästäkin asusta taas.

scifi for  real 4
Mesh-paita, vyö ja liehukeneuletakki - H&M, t-paita - Filippa K, mc-leggingsit - Gina Tricot, kengät - Topshop, linturiipus ja panssarisormus - Fashionology.nl, piikkiranneke - Friis & Company
scifi for  real 3
scifi for  real 5
scifi for  real 2

Ihanista kuvista kiitos miehelle, joka samalla pelasti minut jalustan pihalle raahaamiselta. Näillä kengillä se on aina aika mielenkiintoinen suoritus. (Kyllä joskus saa olla ihan epäkäytännöllinenkin. Niin ihanan epäkäytännöllinen.)

10 kommenttia :

aya kirjoitti...

Nuo hiukset on ihanat!

Zionnah kirjoitti...

Mä rakastan sun hiuksia ja tuota asua! Oot huipputyylikäs! 8)

Yellowine kirjoitti...

Edelliseen postaukseen viitaten, olen kade tuosta ihanasta rannekorusta! Aivan täydellinen.

Maria kirjoitti...

Hii, kiitos teille kaikille :) <3

tuitui kirjoitti...

vitsi, sulle sopis sikahyvin semmonenki tukka että ois kokonaan tuon lyhemmän pituinen.

Polenka kirjoitti...

Ihan mieletön tukka, tykkään! Näyttäisit hyvältä kokolyhyessäkin.

Anonyymi kirjoitti...

ihanat hiukset sulla=)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hiukset! Näin sut muuten Stockan ruokapuolella eilen, olitko äitisi kanssa? =))

Maria kirjoitti...

Kiitti tasapuolisesti jälleen! ^^

Anonyymi, mummun (ja miehen) kanssa oltiin liikenteessä. :P

NooranElämää kirjoitti...

Mäki rakastan tota tukkaa. KIHARA. NII. ETTÄ ÄLÄ KITISE :D

<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...