27.5.2010

Jännyyttä!

Hirveän kivasti paisteli aurinko edes väliaikaisesti tuossa eilen, kun käytiin suunnittelemassa erästä huiman hauskaa ja hienoa ja jännää juttua, josta olen muuten aika tosi innoissani, mutta josta blogityypillisesti en vielä kerro mitään. ;) Pian selviää kaikki jännä. Hirveän jännää kyllä tämä salaperäinen vihjailu, voisikin alkaa harrastaa useammin. :P Jännä.

Kuvista taas kiitos Nooralle.

park 5
park 1
Mekko - Asos, nahkatakki - JFN via Ellos, sandaalit - Ten Points, vyö - Jimmy Choo for H&M, laukku - Lumi, korut - H&M Men, Fashionology.nl ja Kalevala koru
park 3
park 4

Maksimekosta tykkään hirveästi. Viskoosinen versio vieläpä laskeutuu tosi kauniisti, on pehmeä ja vilpoinen päällä. Ei haittaisi, vaikka tulisi koko kesä vietettyä tässä mekossa... ;) Sanovat jotkut viiden sentin pukeutumisopastelijat, ettei muka sovi lyhyille tai ei-mallimittaisille pitkät helmat, tämä bloggari kommentoi ja sanoo ROSKAA. -.- Kukin päättäkööt kroppaan ja pituuteen katsomatta pukeeko vaate vai ei ja sitten päättäkööt yhä, haluaako käyttää vaatetta vai ei. Protestoin kuitenkin pitkien helmojen (tai oikeastaan minkä tahansa vaatteen) varaamista vain hyvin kapealle ihmisryhmälle. Terveisin 158 senttiä. :)

P.s. Tsek uhkauskirjelakimuutokseen liittyen piraattipuolueen puheenjohtajan, Pasi Palmulehdon blogaus aiheesta otsakkeella Tapetaanko Internet? Postauksessa on mm. paljon linkkejä uutisiin ja muihin aihetta käsitteleviin blogeihin. Tsek toki myös piraattipuolueen tiedote ja kannanotto Stefan Wallinin julkistamiin lakimuutossuunnitelmiin. Lainaan:

"Perustuslain kolmannen pykälän perusteella tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet, eikä tämä valta kuulu yrityksille, muistuttaa Piraattipuolueen hallituslainen Panu Horsmalahti. - -

Wallinin mainostamat "pehmeät keinot" tarkoittavat käytännössä keinoja, joiden avulla ohitetaan puolueeton oikeuslaitos, ja jotka lisäävät oikeudenhaltijoiden pelotteluvaltaa yksityishenkilöihin nähden, huomauttaa Piraattipuolueen tuore varapuheenjohtaja Ahto Apajalahti."

No justiinsa näin on.

Innolla odotan, miten muut puolueet suhtautuvat uhkailukirjeiden lähettelyyn ja yksityisyydensuojan, perusoikeuden, yhä vaan räikeämpään rikkomiseen. Lausuntokierroksen tuloksista sitten nähdään - sopii jokaisen omansa tai muiden hyvinvoinnista yhtään välittävän muuten sitten olla kiinnostunut ja tutkiskella näitä asioita sydämessään.

11 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Höh, tuollainen vihjailu ei ole reilua ;)

Alisa kirjoitti...

Mekko näyttää hyvältä! Ja kiva ettet turhaan stressaa noista typeristä "säännöistä". Kukin tosiaan päättäköön ihan itse mitä haluaa päällään pitää.

Mutta tuo vihjailu! Niiiiiiin raivostuttavaa. :D :D

Mikko Särelä kirjoitti...

Suosittelen kaikille, jotka ovat bloganneet tai kirjoittaneet Stefan Wallinin uhkauskirje-ehdotuksista, lähettämään viestinsä myös suoraan ministerille. Yhteystiedot löytyvät alla olevasta linkistä.

Kannattaa kertoa viesti myös suoraan asianomaiselle sen lisäksi, että blogaa aiheesta.

http://www.minedu.fi/OPM/Ministerioe_ja_hallinnonala/kulttuuriministeri/?lang=en

NooranElämää kirjoitti...

On se jännä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Maria jännän äärellä :

Hyvähän toi mekko on, oot ihan oikeassa sanoessas pukeutumissääntöjä roskaksi!

Elina kirjoitti...

Tuo tukka on kyllä aivan ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi mekko käy sulle tosi hienosti! Oot ihana.

nella kirjoitti...

oon aina kuvitellut että oisit tosi pitkä, toi 158 cm yllätti! mut hyvin sopii toi mekko sulle :)

Maria kirjoitti...

Hihi, vihjailu hassuutta ;)

Mikko, hyvä neuvo, pitääpä kans laittaa sähköpostia! Vaikka olikos Wallin vastannut Wreckki-tyypeille jotain tyyliin "en ehdi lukea juttujanne mutta kirjotelkaa vaan". -.- Hienoa, kun kansaa näin hienosti kuunnellaan.

Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne! :)

Tuuli kirjoitti...

Tässä ainakin Suomen ninjapuolueen vastaus: http://ninjapuolue.fi/blog.php

Ja muuten, aivan ihanat hiukset sulla!
Nyt rohkaisit mutkin harkitsemaan maksimekkoa, oon aina ajatellut että ne ei sopis mulle, koska oon 159cm :D

Mojtaba kirjoitti...

Toi on musta maailman typerin juttu, ettei muka maksiimekko sopisi lyhyille. Itse olen pitkä ja hoikka ja näytän kyseiseen vaatekappaleeseen pukeutuneena lähinnä pitkältä riutuneelta pötkylältä.
Joten käyttäkää mieluummin te lyhyemmät niitä maksimekkoja, kun näytätte selkeästi paljon paremmalta niissä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...