9.5.2010

Heijastuspinta 2v!

Juuri tänään Heijastuspinta täyttää kaksi vuotta! BILEET!

Kaksi vuotta sitten aloitin parin kuukauden pohtimisen jälkeen miehen kannustamana blogin, jossa aioin purkaa sekä turhamaisia mietintöjäni, että muita päässä pyöriviä asioita ja aiheita politiikasta elokuviin. En olisi noilla alkumetreilläkään osannut mitenkään odottaa, miten paljon teitä lukijoita kertyisi, ja määrä kasvaa koko ajan! Viikossa uniikkeja kävijöitä on yli 5000, ja kuukaudessa käyntejä lähes 50 000! Olen todella iloinen siitä, että pohdintani, pukeutumiseni ja ajatukseni kiinnostavat teitä, se tuntuu merkitykselliseltä. Vaikka olenkin alusta asti tiukasti päättänyt blogata omilla ehdoillani ja juuri niistä aiheista, jotka kiinnostavat juuri minua, on mahtavaa huomata, että näin paljon löytyy ihmisiä, jotka jakavat enemmän tai vähemmän kiinnostuksenkohteeni. Ilman teitä koko homma olisi ehdottomasti paljon tylsempää!

Koska arvontojen perään on tasaisin väliajoin kyselty, niin nyt Heijastuspinnan synttäreiden kunniaksi saamanne pitää! Pidän useamman arvonnan pitkin tulevaa synttäriviikkoa, ja osallistua voi kussakin kisassa annettujen ohjeiden mukaisesti.

Pistetään homma heti käyntiin.

*** PALKINTO 1:

gifts 4

Åskan eri sävyisillä vihreillä ja valkoisilla helmillä koristeltu rannekoru, joka päätyi luokseni blogiristeilyltä saaduista sponssipussukoista. Tämä keväisen pirteä kaunokainen on oiva väripilkku yksinkertaisiin asuihin tai muutoin somistamaan vaikkapa juhla-asua kesän korvalla juhlittaviin bileisiin.

*** PALKINTO 2:

gifts 5

Pantenen Naturefusion-shampoo ja -hoitoaine, jotka antavat hiuksille kosteutta ja sileää kiiltoa sekä pehmeyttä. Nämäkin putkahtivat risteilyn sponssikasseista, ja koska olen hukkumassa kaikkiin erilaisiin hiustenpesutuotteisiin, saa joku onnekas antaa näille kodin!

*** PALKINTO 3:

hair moods 12

Tigi Catwalk Camera Ready Shiner & Defrizzer -kiiltosuihke. Antaa nimensä mukaisesti hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä. (Tämä ei ole sponssi, vaan tullut ostamani shampoo + hoitoaine -setin mukana. )

*** OSALLISTUMISOHJEET

Osallistuaksesi palkintojen arvontaan, haluaisin kuulla teistä lukijoista muutamia minua kiinnostavia asioita. :) Kerro siis:
1. Ikäsi
2. Miksi luet Heijastuspintaa
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa

Jos et halua osallistua jonkin palkinnoista arvontaan, kerro siitä viestissäsi. Muutoin palkinnot arvotaan kaikken osallistujien kesken! Tähän arvontaan osallistumisaikaa on viikko, eli 16. 5. klo 12 asti.

Bloggaajat voivat tuplata mahdollisuutensa linkittämällä arvonnan blogissaan. Mainitse tällöin tuplauksesta!

Anonyymit, keksikää itsellenne nimimerkki tai jättäkää viestinne perään sähköpostiosoitteenne, jotta minulla on jokin keino tunnistaa teidät muista osallistujista!

ARPAONNEA! ;)

121 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

1. Ikäsi
23vee
2. Miksi luet Heijastuspintaa
Koska oot aika jees! <3 (ja kivat kuvat ja kivat asut)
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Varmaan foorumin perustamisen jälkeen ja sitä ennen olin satunnaisesti eksynyt paikalle.

Osallistun vain kolmannen palkinnon arvontaan! :>

bubble kirjoitti...

Onnea Heijastuspinnalle!!

1. 26 (vielä 2 päivää, kyllä se lasketaan!)
2. Koska blogi inspiroi, vaikka tyyliasiat tai mielipiteet eivät aina yksiin menisikään :)
3. Vakituisesti reilu vuosi sitten?

Noi Pantenen tuotteet eivät valitettavasti sovellu mulle, joten en haluaisi osallistua niiden arvontaan.

Saraseeeni kirjoitti...

Heippa, olen 20-vuotias tyttönen ja luen Heijastuspintaa.. noh, pitkälti sen takia, että tämä oli ensimmäinen blogi, jota aikanaan aloin lukea. Täältä löytyy myös valveutuneesti päivän polttavat poliittiset aiheet, tosin osa niistä ei itseäni kiinnosta, mutta osaan tartun. Sopivan erilainen blogi vrt. moniin vastaaviin. Ja sitten, kuinkahan kauan olen tätä lukenut... Varmaankin sen muutaman kuukautta vajaat 2 vuotta : D Ellen pahasti valehtele...

(En halunnut numeroida noita kohtia, tulee liian sellainen tenttivastausolo siitä hommasta : D )

wikke kirjoitti...

1. IIk, miksi ikä? 22v ;)
2. Sulla on mielenkiintoinen lähestymistapa pukeutumiseen, kiinnostavat ja inspiroivat asut ja mielipidepostaukset jotka eivät ole mitään yleispätevää lääpädääpä-sarjaa (eli toisinsanoen olen provosoitunut useamman kuin yhden kerran, mutta sehän on vain positiivista, tylsää olisi jos mielipidekirjoituksia lukiessa aina vain nyökyttelisi päätä ja hymisisi että näinhän se on, jees). Laadukkaita kuvia on ilo katsella!

3. En muista, tosi kauan. Tyylitaivaasta sut oon ensin bongannu ja ehkä 1,5 vuotta aktiivisesti oon kyylännyt :P

Mä en osallistu keskimmäisen tuotteen arvontaan, mullakin on liikaa shampoita, enkä tiedä mitä niillä teen :P

Katariina kirjoitti...

1. Ikäsi
20 vuotta!

2. Miksi luet Heijastuspintaa
Kirjoitat hyvin ja olet muutenkin mielenkiintoinen persoona!

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
En lue aktiivisesti, joten en osaa sanoa että kuinka kauan olen lukenut blogia. Sanoisinko että ainakin vuoden päivät on ollut tuttu blogi!

Maria kirjoitti...

Mua kiinnostaaa toi ikä sen takia, että haluun tietää millanen ikäjakauma on tällä hetkellä lukijakunnassa. :) Oon joskus vuosi sitten kysynyt sitä kans, musta olis mielenkiintosta tietää onko tilanne pysynyt samana. :) Mut jos joku hirveesti ahdistuu iän kertomisesta niin voi sen nyt jättää kertomattakin. ;)

Kaoka kirjoitti...

Ikäsi? -19

Miksi luet Heijastuspintaa?
-Hankala löytää mitään yksiselitteistä syytä, mutta pidän juuri siitä, että käsittelet blogissasi hyvin erilaisia asioita (muodista politiikkaan). Lisäksi blogisi poikii kommenttibokseihin oikeasti rakentavia keskusteluja (nykyään harvinaista..) joita on ilo lukea. Rakastan kuulla ihmisten mielipiteitä ja keskustella ja väitellä niistä (:

Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa?
- Mitähän tuosta olisi, vuosi- puolitoista sitten varmaan?

En osallistu ensimmäisen palkinnon arvontaan ja tuplaan mahdollisuuteni (http://kaokasinsomnia.blogspot.com/2010/05/kesatassut.html)

amaree kirjoitti...

Olen 15-vuotias tyttö ja luen blogiasi, koska se on mukavaa vaihtelua muiden muotiblogien ohella koska tyylisi on kauniin yksinkertainen ja omaperäinen :) Olen lukenut blogiasi vähän yli puoli vuotta, enkä ole kertaakaan katunut!

epputi@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran. Olen 36v.

Minelli

Sointu kirjoitti...

Ikää 28v. Olen lukenut blogiasi satunnaisesti vajaan parin vuoden ajan, säännöllisesti noin vuoden verran. Luen blogiasi, koska sinulla on oma kiva tyyli, osaat kirjoittaa hyvin ja kuvat ovat kauniita.
En halua osallistua Pantene-arvontaan.

coloring the void kirjoitti...

1. 20 vuotta
2. Aiheet, joista kirjoitat ja tapa, jolla kirjoitat puhuttelevat. Olet tällä hetkellä ainoa tietämäni ns. tyylibloggaaja, jonka mielipide-, arvostelu- yms. postaukset eivät tunnu lapsellisilta / huomionhakuisilta / muuten vain tylsiltä. Lisäksi on ollut hauska lukea tukka- ja tukkatuotekokeiluistasi, kun itsellänikin on kiharat hiukset.
3. Noin 1,5 vuotta, jos muistiini on luottaminen

En osallistu toisen palkinnon arvontaan.

Roasted Garlic kirjoitti...

1. 18 vuotta ja nelisen kuukautta
2. En tiedä! Ehkäpä, koska osaat kirjoittaa. Ja koska kuvaat hienoja vaatteita ja RUOKAA. Ruoka on rakkautta.
3. Reilusti yli vuoden olen lukenut, mutta en aivan alusta alkaen kuitenkaan.

juskan kirjoitti...

1. Olen 21v.
2. Heijastuspinnasta löytyy kaikki, mitä blogissa pitää olla. Mielenkiintoisia vaatteita, mielipiteitä ja wowijuttuja ;)
3. En ole varma kuinka kauan olen lukenut, mutta alkaa kääntyä varmaan lähemmäs vuotta.

Ja mielestäni blogisi on oikeasti (mielistelemättä) todella mielenkiintoinen ja tänne on aina mukava palata :)

Mainitsen arvonnastasi myös blogissani

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, edustan senioriosastoa ja olen 33-vuotias.

Luen blogiasi, koska useimmista bloggaajista, joihin olen törmännyt, ärsytät minua ehkä vähiten. Olen ikuisessa sodassa blogien kaupallistumista vastaan, koska en usko arvostelujen rehellisyyteen, jos arvostellaan ns. ilmaista lounasta. Enkä jaksa kuunnella loputtomia kalliiden merkkien ylistyksiä vain siksi, että ne ovat bloggaajalle "lahjoja" ja muille kalliita. Loppupeleissähän markkinoijat hakevat uskovaa yleisöä ja sellaista siis ehkä itsekin haluan edustaa.

Olen lukenut blogiasi ehkä puolisen vuotta.

Nema kirjoitti...

1. 18v.
2. Luen koska tää poikkeaa kivasti muista lukemistani blogeista; vaatteiden ja tyylileikittelyn lisäksi löytyy vakavamielisempiäkin pohdintoja ja mielipidejuttuja sun muuta kivaa :>
3. Jaa-a, olisikohan ainakin viime kesästä saakka tullut seurattua :)

ponygrill kirjoitti...

heihei, olen 22v ja Heijastuspintaa luen sen monipuolisuuden, kauneuden ja ennenkaikkea AITOUDEN takia ! kirjoitat itseäni kiinnostavista asioista ja puhut asioista niiden oikeilla nimillä. + pukeudut inspiroivasti !
olen lukenut alle vuoden.
osallistun kaiken mahdollisen arvontaan ! :D

Katja kirjoitti...

1. Ikäsi
32v.
2. Miksi luet Heijastuspintaa
Kirjoitat mielenkiintoisista aiheista.
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Pari vuotta sitten silloin tällöin, vuoden verran 2-4 kertaa viikossa.

t. Katjiska

Susu kirjoitti...

1. 32v :)
2. Kirjoitat mielenkiintoisista ja vaihtelevista asioista
3. Noin vuoden verran

Heidi kirjoitti...

1. Ikäsi
- Vakaasti 18.
2. Miksi luet Heijastuspintaa
- Pysyn hyvin kärryillä maailmassa tapahtuvissa kummallisuuksissa. :D Lisäksi kuvasi ovat todella inspiroivia ja pidän tekstin kautta välittyvästä persoonastasi.
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
- Puolisentoista vuotta? Aloitin seurailemisen joka tapauksessa silloin kuin olit vielä värien aktiivikäyttäjä, eli pitkään olen roikkunut mukana (mutta harvemmin kommentoin, bad bad me).

Vihreä ei mahdu väriskaalaani joten ensimmäinen palkinto ei ole osuvin. Hiustuotteista taasen on aina pulaa.

Ja onnea sulle ja blogillesi vuosipäivän johdosta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa!
Ikä: 23 v
Miksi? Koska tämä blogi on yksi harvoja, jotka eivät vain unohdu. Täältä löytyy usein mielenkiintoista luettavaa, vaikkei tucca/meicci -osasto itseäni joka päivä jaksa välttämättä kiinnostaa. Asiaa jopa autoista. Kuvat kauniita.
Kuinka kauan? Reilun vuoden verran. Löysin kun hain infoa tiedotusopista.

Osallistun noista vain tuon tigi-purtelon arvontaan.

/Hannele

Teja kirjoitti...

1.19

2.En edes ole varma miten löysin Heijastuspinnan, mutta heti kiinnitin huomiota blogin tyylikkääseen ulkoasuun ja mielenkiintoisin juttuihin. Juttujas on mukava lukea ja olis hauskaa joskus olla samassa tilanteessa blogin kanssa. Ja ehkä kaikista eniten tykkään seurata sun asuja, miten mustasta voikaan saada noin paljon eri ns. tyylejä ja näin. Itse tulevana taiteilijana rakastan värejä, mutta oma kiehtovuus mustassa on. Pidä kiinni tyylistäs !

3.Voivoi.. vasta liian vähän aikaa... muutama kuukaus? :o jotain sinne päin :)

Kirsikka kirjoitti...

1. 24v
2. Vaikka blogisi on ehkä periaatteessa tyyliblogi, kirjoitat mukavan monipuolisesti muistakin aiheista. Kuvat ovat kauniita (vaikka pakko sanoa että joskus ärsyttää miljoona kuvaa samasta asusta per postaus) ja vaikutat mielenkiintoiselta ihmiseltä. Tietty kiinnostavuutta lisää myös se, että asun samassa kaupungissa ja täältä saa joskus hyviä vinkkejä esim. ravintoloista, kaupoista jne.:) Lisäksi kirjoitat sujuvasti (sekä oikeinkirjoitus että luettavuus) eikä tekstiä ole raskas lukea.:)
3. Ainakin puolitoista vuotta, en ihan tarkkaan muista..

Sara kirjoitti...

1. 16 !
2. Hmm.. Jotenkin tähän on vaikea vastata, mutta niin käy lähes kaikkien blogien kohdalla :D Tämän blogin lukemisesta on tullut tapa, haluaa käydä aina katselemassa ja lueskelemassa :)
3. Hmph. Ikuisuus sitten. En muista. :D

Mäkin osallistuisin mielelläni vain kolmosen arvontaan, koska sain blogiristeilyltä just ton saman vihreän korun ja arvoin sen itsekin pois ja sain sieltä myös noi Pantenen tuotteet enkä siis enää tarvitse niitä. :D

Hunaja kirjoitti...

1. 22v.
2. Koska sulla on hieno persoonallinen tyyli, itseasiassa aloin lukea sen takia koska huomasin että pelaat WoWia ja sitten jäin vaan koukkuu. Erilaiset postaukset, myös kaikki kivat geek postaukset tuovat vaihtelua pelkille asukuville.
3. Noin vuoden olen stalkannut.

brita kirjoitti...

1. 21
2. tykkään sinun tyylistä & siitä että blogissa tulee esiin tyyliin liittymättömiä itseäni kiinnostavia juttuja
3. oii, kauan sitten. välillä lukenut vähemmän aktiivisesti, mutta kuitenkin yli vuoden

P*lina kirjoitti...

1. 26v.
2. Blogien lukeminen on harrastukseni.
3. Noin puoli vuotta.

Eve kirjoitti...

1) 21 v
2) Sun tyylis on jotain niin ihanaa! Heti blogis löydettyäni oli pakko lukaista postaukset läpi. Asut on jotenkin todella inspiroivia!
3) Hmm. Löysinköhän tän pari viikkoa sitten..? Alle kuukaus siitä kuitenkin on : Nousit heti suosikiksi.

Joa kirjoitti...

Heissan. Olen torstaihin asti 17 (jihuu) ja luen Heijastuspintaa, koska olet niin järkevä kirjoittaja! Tyylimme eivät ole samanlaiset, mutta olet ihanan itsevarma ja hyvä kuvaaja. ;) Olen lukenut blogiasi.. hmm.. varmaan puolitoista vuotta? Hui - kuulostaapa pitkältä stalkkausajalta. :D

Osallistun vain kolmospalkinnon arvontaan!

PUMPKINHOLIC kirjoitti...

1. Ikäsi

-14v

2. Miksi luet Heijastuspintaa

-Koska pukeudut kivasti, sinulla on inspiroivia tekstejä ja kuvia, ja vinkkejä, jos näin voi sanoa.

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa

-En kauheen kauan. Ehkä jotain viikon oon lukenu, mut selasin melkein kaikki merkinnät.

Osallistun 3 palkinnon arvontaan, ja linkitin kilpailusi blogiini.

Riikka kirjoitti...

1. 2
2. Luen tätä, koska sulla on niin kiva ja inspiroiva tyyli ja muutenkin ihanan vahvat mielipiteet. Ja osaat kirjoittaa tosi hyvin.
3. Oon jo reilun vuoden käynyt täällä säännöllisen epäsäännölisesti, blogiristeilyn jälkeen aloin lukemaan säännöllisemmin!

En osallistu ekan palkinnon arvontaan, toi koru ei ihan ole mun tyyliä!

Ida kirjoitti...

1. 19
2. Kuvat on aina hyvälaatuisia ja osittain ihan jo siksi, että olet Tamperelainen :-D sulla on myös selkeitä ja vahvoja mielipiteitä, joista oon joskus hyvin samoilla linjoilla ja joskus en laisinkaan, mutta hyvin perusteltuja mielipiteitä on aina kiinnostava lukea :-)
3. Hmmm vaikea sanoa! Oon kyllä "aina" tiennyt sun blogista, välillä seuraan aktiivisemmin ja välillä vähemmän, mutta musta tuntuu että oon tiennyt tästä ainakin puolitoista vuotta, ellen pidempäänkin :-)

osallistun vain kolmoseen, sillä 2 ekaa palkintoa löytyy multakin ;)

Mau kirjoitti...

1. 22v.
2. Sulla on suht samanlainen tyyli kun itsellä, saan inspiraatiota täältä.
3. Öbaut vuoden.

vrillette(at)hotmail.com

mari kirjoitti...

1. Moon 26 ja puoli vee.
2. Siks ku soot Maria ja mää tykkään susta :) Nii ja ku sää ymmärrät wowin päälle ja näytät hyvältä ja pukeudut! :)
3. Hmm.. yli vuos sitten?

mari kirjoitti...

Niijoo ja haluun osallistua vaan ykköspalkinnon arvontaan ja tuplasin. Miks en osaa mitään tehä huolella loppuun asti? Eilenkin meinasin hypätä hevosen selästä ennen ku kaikki oli päässy ees kaartoon. Huoh.

annirei kirjoitti...

1. 21v.
2. Kirjoitat mielenkiintoisista aiheista ja tykkään tyylistäsi käsittäen vaatteet, korut, muut asusteet ja meikit. Kuvat ovat myös laadukkaita :)
3. Aloitin lukemaan n. 1,5 vuotta sitten.


anni_rei_chan@hotmail.com

riinam kirjoitti...

1. 19, tosin loppuvuodesta 20 (:
2. Oikeastaan täytyy sanoa että eniten kaikkien muiden, paitsi vaatepostausten takia (: Ei sillä, että vaatteesi olisivat rumia tjsp, vaan koska tyylimme eroavat niin paljon, että harvoin saan sinusta inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Kaikki muu luetaan ja tutkitaan hyvin tarkkaan!
3. Vaikeita nämä tällaiset kysymykset, sillä mulla ei ole siitä mitään hajua. Blogisi on kuitenkin yksi ensimmäisiä, joita aloin seurata ja siitä on ainakin vuosi jo!

rinkku kirjoitti...

1. 18 vuotta
2. En oikein tiedä, mulla on viharakkaus suhde tähän mutta luen kun koukutuin :D
3. eka aina välillä eksyin, muta nytten tässä ehkä puoli vuotta aktiiviseseti. pakko muuten sanoa että sun hiuket on nykyään aivan mahtavat!

adoette kirjoitti...

1. 16
2. Sulla on kiva ja yksinkertainen tyyli, joka inspiroi. Lisäksi sun mielipidepostauksia ja uutisia on mielenkiintoista lukea. Tämä ei ole niin pinnallinen blogi, kuin jotkut muotiblogit ovat.
3. Olen lukenut blogiasi ehkä hieman yli vuoden, en muista tarkkaa aikaa.

Maria kirjoitti...

Pakko sanoo tähän väliin et VAU, onpas tosi hauskaa kuulla noita syitä ja se, että monipuolisuus ja mielipidejutut (vaikkei samaa mieltä olisikaan) iskee niin monelle. :) Oon ihan otettua tyttöä kyllä, joten KIITOS!

Anonyymi kirjoitti...

Olen 24v.

Luen blogiasi koska se on persoonallinen ja osaat herättää ajatuksia asiasta kuin asiasta.

Olen ehkä alkanut lukemaan blogiasi hieman vajaa 2v. sitten.

Osallistuisin mieluiten ensimmäisen palkinnon, rannekorun, arvontaan.

nasutin-@luukku.com

purr kirjoitti...

1. Ikäni: piakkoin 20 vuotta.
2. Miksi luen Heijastuspintaa: Pidän tyylistäsi, ja kuviasi on mukava katsella, vaikka oma tyylini eroaakin omastasi aika paljon.
3. Milloin olen alkanut lukea Heijastuspintaa: En osaa sanoa tarkkaa aikaa, mutta veikkaisin että noin vuoden verran olen tätä lukenut. :)
s-posti: joneliala@hotmail.com

Mirette kirjoitti...

1. Ikäsi
21 vuotta
2. Miksi luet Heijastuspintaa
Pakko sanoa, että lähinnä kuvien takia. Tykkään katsoa niitä kun ne on niin hienoja, ja olen kateellinen sun oppareista. :D
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Varmaan mmm... vuosi sitten!

Osallistun arvontaan!
mirettep@hotmail.com

essinen kirjoitti...

1. 15v
2. tyylisi inspiroi omaa pukeutumistani. nättejä kuvia
3. n. puoli vuotta sitten aloitin lukemisen :)

Bemary kirjoitti...

Täytyypäs osallistua tähän. Palkinto nro 1 ei tosin mua kiinnosta, satuin nimittäin saamaan samanlaisen blogiristeilyn goodiebagista eikä vihreä oo yhtään mun värini.:p Joka tapauksessa onnittelut synttäreiden johdosta!

1. 27-v.
2. Sulla on hieno tyyli ja hyviä mielipiteitä. Tykkään blogeista, joissa ei jaaritella pelkästään tyyliasioista, vaikka toki nekin aiheet mua kiinnostavat. Nörttiydestä ja irccauksesta plussaa.;)
3. En muista milloin. On siitä joka tapauksessa yli vuosi aikaa.

Mojtaba kirjoitti...

1. 25. Hyi, vanha!
2. Tämä on yks mielestäni laadukkaimmista suomalaisista tyylijuttuja käsitteleviä blogeja. Kirjoitat hyvin ja parasta tietty se, että paljon muitakin asioita käsitellään. Lisäks kuvat on upeita, pukeudut kivasti ja sun hankinnat pysyy kohtuudessa. Oon itseasiassa pitkään miettinyt, miksi tämä blogi ei ole aivan huippusuosittu. No, ehkä makuja on monia.
3. Alusta asti olen seurannut.

Anonyymi kirjoitti...

1. Ikäsi
24 vuotta
2. Miksi luet Heijastuspintaa
En juuri lue, luen vain laatublogeja. 2 vuotta tätä blogia on kaksi vuotta liikaa. Mutta arvonnat kiinnosavat aina.
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Öh... Kerran kun luulin olevani maailman mauttomin ihminen, mutta sitten huomasin, etten olekaan.

Pulmu Kuorelahti-Juntunen kirjoitti...

1. Ikäsi keski-ikäinen! :)
2. Miksi luet Heijastuspintaa
Maria Morria seuraan kiinnostuneena, Aina ollut fikstu, taitava, kypsä, henkinen ihminen!
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Aluksi satunnaisesti kun kuulin tästä ja nyt tarkemmin.

Valtteri kirjoitti...

21-vuotias oon, ja oon nyt lukenut blogiasi syksystä lähtien. Blogissasi koukuttaa se, että olet täysin oma itsesi ja ehkä se pieni kapina, mikä blogistasi löytyy, on syy miksi aina säännöllisin väliajoin täällä käyn.

Valtteri kirjoitti...

Se unohtui kirjoittaa, etten halua osallistua arvontoihin. :)Ymmärrät varmaan syyn..? :)

Janita kirjoitti...

1. Ikä 23v.
2. Tyylisi on mielenkiintoinen ja näen myös yhtäläisyyksiä omani ja sinun tyylin välillä, mikä tekee tyylin seuraamisesta entistä mielenkiintoisempaa. Tykkään myös blogin monipuolisuudesta.
3. Alusta asti.

Osallistun vain Tigi-palkinnon arvontaan.

jempsu kirjoitti...

1. 19
2. Yksinkertaisestiko? No pidän tästä blogistasi :D Eroaa kivasti muista blogeista blogilistallani, jotka lähinnä koostuu muotiblogeista. Olet persoonallinen ja lähes kaikki juttusi iskevät muhun, jopa ne peliarvostelut!
3. Ehkä 1,5 vuotta sitten eksyin ekan kerran. Suunnilleen puoli vuotta sitten ihan säännöllisesti :)

Anonyymi kirjoitti...

1. Ikäni on 22 v.
2. Luen Heijastuspintaa, koska tässä blogissa on muutakin kuin pintaa. Aiheet ovat kiinnostavia ja ajatusmaailma osuu osittain yksiin omani kanssa. Plus ajoittainen nörtteily on jees! :)
3. Olen lukenut heijastuspintaa reilun puolivuotta.

Hih, eka kerta,kun olen uskaltanut kommentoida mitään johonkin blogiin :)
sähköposti; annelika@luukku.com

Rauhanmerkki kirjoitti...

1. Olen 22-vuotias.
2. Sun blogisi on virkistävän erilainen. Et esittele joka päivä viittä juuri ostamaasi riepua, vaan osaat kirjoittaa muistakin aiheista. Sulla on myös kaunis tyyli! On kiva katsoa, miten onnistut jokaisesta asustasi luomaan niin omannnäköisesi ja monipuolisen, vaikka suurimmaksi osaksi pukeudutkin vain mustaan :)
3. Hmm, en tarkalleen muista. Varmaan melkein koko kaksivuotisen urasi ajan.

Osallistun vain kolmannen palkinnon arvontaan, kiitos :)

Pupuna kirjoitti...

1. Ikäsi
22v

2. Miksi luet Heijastuspintaa
Tyylisi on inspiroiva ja sinulla on paljon asiaa, josta olen itsekin kiinnostunut. Blogisi kautta saa myös aika kivasti uutispäivitystä esimerkiksi tekijänoikeusasioista ja sensuurista - nämä kaksi asiaa kun itseänikin kiinnostavat. Myös pelit ja leffat kiinnostaa.

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Ensin selailin satunnaisemmin, eli joskus vuosi sitten löysin blogin. Kun huomasin kunnolla, mitä kaikkea blogissa käsiteltiinkään ja miellyin muuhunkin kuin tyyliisi (eli aloin lukea tekstitkin kuvien selaamisen sijaan :D) aloin lukea ihan päivittäin. Tämä tapahtui puolisen vuotta sitten.

Pantenen tuotteita en voi käyttää, joten niiden arvontaan en osallistu, saavat mennä jollekulle muulle tarvitsevalle. Kaksi muuta palkintoa kyllä kiinnostavat! (:

T.Pupuna (miss_pinkbunny(at)hotmail.com

Jenna K. kirjoitti...

1. Ikäsi
24-vuotias

2. Miksi luet Heijastuspintaa
Hmm. Sulla on mielenkiintonen tyyli ja hyvässä suhteessa hömppää ja vakavampaakin asiaa. Ja jotenkin tuntuu että kaikissa muissa (hitusen kärjistetysti) blogeissa rullaa ne samat asiat, mutta täältä löytyy aina jotain täysin erilaista juttua.

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Oon tosi huono arvioimaan aikaa, mutta varmaan vuoden päivät olen seuraillut?

Roosa kirjoitti...

1. Aivan liian pian 22 ;)
2. Tää on oikeastaan aika hassu juttu, mutta sun tyylin takia! Meillä on varmaan koko maailmankaikkeuden erilaisimmat tyylit mutta jokin siinä sun tavassa käyttää mustaa ja metalleja kiehtoo tälläistä väreihin rakastunutta ihmistä.
3. Öömp...Vuoden? Puolitoista? Jotain sinne päin :)

Mä osallistuisin 1&3 palkintojen arvontaan, kun tosiaan noita shampoita on täälläkin jo ennestään aikamoinen kasa :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Maria! Täällä ilmoittautuu 26-vuotias lukija. Löysin sun blogin viime kesänä, kun etsin tietoa tiedotusopista. Eli vajaan vuoden olen seurannut lähes päivittäin sun kirjoituksiasi. Kirjoitat monipuolisesti eri aiheista ja olen saanut niin paljon uutta ajateltavaa sekä vinkkejä vapaa-ajan viettoon blogisi kautta!:-)

- Anne :-)

minimoi kirjoitti...

1. 20v
2. Koska pidän tyylistäsi, niin verbaalisesta kuin vaatteistasi! Sinulla on ihanasti sana hallussa ja kirjoitat ajankohtaisesti ja kiinnostavasti!
3. n. vuoden ajan olen kurkistellu tätä blogia! :)

Janina kirjoitti...

1. Ikäsi - 21
2. Miksi luet Heijastuspintaa - Upea tyyli ja mahtava kirjoittaja!
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa - En edes enää muista, kauan siitä on jo! :)

Onnea Heijastuspinnalle! :)

Fee- kirjoitti...

Moi :)
Olen kohta 20-vuotias, luen Heijastuspintaa koska tyylisi on mielenkiintoinen (vaikka eroaakin kovasti omastani) ja olen myös scifi-nörtti :) Eli myös nuo scifiin ja piraattijuttuihin liittyvät tekstit kolahtavat.
Aloitin blogiasi lukemaan varmaan about vuosi sitten vakituisesti, sitä ennen toisinaan.

Satu kirjoitti...

1. 22-vuotias olen.

2. Minua viehättää blogissasi sen ulkoinen olemus, tapasi tuottaa tekstiä ja aihepiirit, suurimmaksi osaksi, joita käsittelet.

3. Edellä mainituista syistä olen seuraillut ja lukenut blogiasi noin vuoden verran. : )

kummituseläin kirjoitti...

1. 19 vuotta.
2. Tyylisi on jokseenkin samanlainen kuin itselläni, blogisi kuvat ovat laadultaan ehkäpä yksiä parhaimmista ja mielipidepostauksesi ovat kiinnostavia.
3. Varmaankin noin vuoden.

Osallistun vain 3. palkinnon arvontaan.

aeueau@gmail.com

Miia kirjoitti...

1. 24
2. Taitava kirjoitusasu, monipuoliset aiheet ja kestävä tyyli
3. puolisen vuotta sitten

osallistuisin vain ensimmäiset tuotteen arvontaan

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

1. Ikäsi: 24 vuotta (jee, ehdin juuri ennen synttäreitä, ei tunnu niin vanhalta;))

2. Miksi luet Heijastuspintaa: oho, tämähän olikin yllättävän paha kysymys. No muotoillaan asia näin, että blogissa yhdistyvät sopivassa balanssissa itseäni kiinnostavat ei-liian-raskaat-aiheet (vakavuuslukemiset on sitten vähän erikseen) ja oivallinen kirjoitustyyli ja -taito. Lisäksi makuni on aika pitkälti samanhenkinen, joten sikälikin asujesi ja löytöjesi tsekkaaminen on palkitsevaa.

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa: vasta reilu puoli vuotta sitten, näin gradua tehdessä nettisurffailun määrä on kasvanut uusiin ulottuvuuksiin;), aiemmin en ole lukenut hirveästi mitään blogeja.

-katti

Carma kirjoitti...

1.30v.
2.Tykkään tyylistäsi pukeutua ja kirjoittaa!
3.En muista...varmaankin noin vuosi sitten?

Onnea 2-vuotispäivän johdosta! :-)

Yellowine kirjoitti...

Haha, kylläpä nyt kommentteja vyöryy kun kyse on tavaraa jaossa! :D Noh, laitan nyt itsekin jos vaikka arpaonni suosisi!

1. Ikäsi:
Ääh, yök, ikä! Inhoan ikäni kertomista, sillä vaikka en enää kohta mikään teini olekaan niin silti kovin moni vähättelee nuoruuteni takia. Menkööt sitten. Fyysisesti 17 (lähes 18 tsihi), henkinen ikä vaihtelee 5-60 välillä :D
2. Miksi luet Heijastuspintaa:
Syitä on monia! Varo vaan, tästä viestistä tulee romaani. Etsin pitkään jotain kivaa, "täydellistä" blogia ja tämä on ehdottomasti lähimpänä tuota tavoitetta. Juttuja on laidasta laitaan: politiikkaa, muotia ja kulttuuria! Nams. Varsinkin tyylisi iskee (mustaa, mustaa ja enemmän mustaa <3) ja löydän siitä kaipaamaani inspiraaatiota myöskin omaan vaatekerrastooni. Ei kuitenkaan huolta, en ole mikään copycat :D Mielipiteesi ovat vahvoja ja perusteltuja ja olet valmis puolustamaan niitä loppuun asti. Hyvä hyvä! Sopivasti massaa, sopivasti persoonallisuutta. Jesh.
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa:
Vasta hyvin hiljattain, sen jälkeen olenkin tarkastanut lähes päivittäin onko uusia postauksia. Koukkuun jäin!

Ja nooh tuo koru ei aivan mätsää tyyliini, en siis siihen halua osallistua. Kuitenkin juuri silloin voittaisin ja sitten se jäisikin korulaatikkoon lojumaan. Tyypillistä!

Yellowine kirjoitti...

Ja vielä syihin ne lähes isoimmat! Äärimmäisen laadukkaat, isot hienot kuvat ja hyvin kirjoitettu teksti! Noiden puutteeseen itselläni yleensä kaatuu blogin lukeminen ja äkkiä.

caramelli^^ kirjoitti...

1. 17 vee
2. Tykkään tästä koska täällä tuntuu monesti olevan syvällisempää ja suoraan sanoen mielenkiintoisempaa tekstiä kuin monessa muussa lukemassani muotiblogissa. Usein luen sinun tekstejäsi ja kun siirryn turhamaisempiin blogeihin tuhahtelen niiden tyhmyydelle ja pinnallisuudelle:D
3. Hmmm... taytyy sano että siitä on hyvin kauan aikaa kun aloin tätä lukemaan, sulla oli ainakin ne pidemmät ja vaaleammat hiukset ja ei niin mustanpuhuva tyyli. En oikeasti osaa sanoa tarkemmin, mutta kauan!:)
(en osallistu pantene tuotteiden arvontaan)

Zionnah kirjoitti...

1. Ikäsi
18 wee

2. Miksi luet Heijastuspintaa
Luen, koska ensinnäkin oot ihan hemmetin tyylikäs! Toinen syy on se, että tämän kautta saa selville niitä mielenkiintoisia yhteiskunnallisia asioita, jotka muuten menisivät multa ohi ihan täysin. :) (Esim. se fingerporijuttu)

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
"Virallisesti" bloggerin kautta about kuukauden, mutta sitä ennen satunnaista stalkkailua ennen kuin koukutuin.

juustonaksu kirjoitti...

hei!
1. 24
2. ihailen kauniita kuviasi
3. olen vieraillut täällä satunnaisesti reilun vuoden ajan

Katariina kirjoitti...

1. Ikäsi?
25 v
2. Miksi luet Heijastuspintaa?
Mielenkiintoinen blogi, jossa sopivassa suhteessa kaikkea itseäänkin kiinnostavaa. Ei liian sliipattu.
3. Milloin olet alkanut lukea?
Öö, joku 1-1,5 v sitten ehkä.

Tanjus kirjoitti...

Hei! Olen 28-vee ja paikalla ekakertaa.

C kirjoitti...

1. 24
2. Koska sen lisäksi että osaat kirjoittaa (ja kirjoitat persoonallisesti asiasta kuin asiasta, tykkään siitä että blogistasi löytyy muutakin kuin vain vaatteita) teet myös postauksistasi visuaalisesti kauniita. :)
3. Vajaan vuoden, luulisin.

Daphnion kirjoitti...

Heips! Täällä lukee 24-vuotias tyttö blogiasi. Alun perin löysin blogisi, kun etsin muita Hervannassa pyöriviä blogi-immeisiä netistä :D Luettua tulee mielenkiinnosta ja kauniiden kuvien takia.

Jenni kirjoitti...

1. Ikäsi
- 23

2. Miksi luet Heijastuspintaa
- Tykkään muotiblogeista ja Heijastuspinnassa on mukavasti myös muihin asioihin liittyviä asioita. Esimerkiksi Piraattipuoluejutut ovat todella mielenkiintoisia.

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
- Olen lukenut sitä reilun vuoden.

Samuel kirjoitti...

En osallistu kilpailuun, mutta vastaan muuuten vain. :)
1) 22
2) (puoli)tuttu nimi sekä miggistä että piraattipuolueen irc-kanavalta muistaakseni sai aikanaan kiinnostumaan blogista, ja vaikka en muotijutuista ymmärrä niin kirjoitat myös aika paljon kaikesta sellaisesta mikä minuakin kiinnostaa, juurikin elokuvat ja politiikka.
3) Reilu vuosi sitten muistaakseni.

Juuji kirjoitti...

1. Ikäsi
kuusitoista
2. Miksi luet Heijastuspintaa
pidän vaatteistasi, kirjoitustyylistäsi ja kuvistasi - ne on laadukkaita
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
alkumetreiltä saakka!

anskuu kirjoitti...

1. 24 vuotta
2. mukavat jutut
3. noin 3-4 kk

Onnea paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

1. Ikäsi
19v
2. Miksi luet Heijastuspintaa
Koska sun pukeutumisesta saa inspiraatioita (:
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Vähän alle vuosi sitten.

matriis@luukku.com

Piina kirjoitti...

1. Ikäsi 24v
2. Miksi luet Heijastuspintaa Sulla on kiinnostava tyyli, kivaa vastapainoa kaikille GT-tyylisille blogeille :)
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa Yli vuoden oon lukenu, vissiin Nelliinan linkkilistan kautta tänne ekaa kertaa eksyin.

lucitrina kirjoitti...

1. 17 vuotta
2. Koska kirjoitat mukavaa, pirteää ja oivaltavaa blogia, ja sinulla on aivan mahtava tyyli ^^
3. En koskaan muista miten eri blogeihin eksyn mutta luultavasti jonkun muun bloggailulistalta noin. 3-4 kk sitten :D

Ps. Tahtoisin osallistua vain ykköspalkinnon arvontaan :)

Ansu kirjoitti...

Ikää löytyy 15 vuotta ja löysin tän blogin... hmm, ehkäpä joskus puoli vuotta sitten, en todellakaan muista tarkalleen. :-D No mutta kuitenkin, kiinnostuin lähinnä sun mielenkiintosesta tavasta kirjottaa tekstejä, kotenki ne on tosi syvällisiä joissa tulee hyvin esiin sun omat mielipiteet. Plussana tietty hyvä tyylitaju, kauniit kasvot ja ihanat kuvat.

Mut voi jättää ton tokan palkinnon arvonnasta pois ja tuplaan mahikset blogissani! :)

http://hereimstanding.blogspot.com

linda kirjoitti...

1. 20 (tuntuu vieläkin oudolta että ikä alkaakin kakkosella, WHAT)
2. Mielenkiintoinen ja vaihteleva sisältö, eli muutakin kuin muoti&lifestylejuttuja. Upeat kuvat ja erittäin sujuva kirjoitustyyli.
3. Puolitoista vuotta, veikkaisin. Luultavasti löysin tänne jostain toisesta blogista sun kirjoittaman fiksun ja mielenkiintoisen kommentin kautta ;)

Osallistuisin ykkös- ja kolmospalkinnon arvontaa, shampoota riittää varmaan vuodeksi ellei kahdeksikin.

Laura ~☆ ★ kirjoitti...

1. 17v
2. hyvälaatuisia kuvia, sopivasti tekstiä ja kivoja asuja. :-)
3. käyn satunnaisesti, ehkä pari kk sitten kävin ekan kerran.

Osallistuin 2. ja 3. palkinnon arvontaan. :-)

ROOSA kirjoitti...

1. Täytän tänä vuonna 16. :)
2. Blogissa on kivoja kuvia ja asuja ja mielekkäitä juttuja :)
3. Huhtikuussa. En muista mitenkään tarkemmin, mutta ei kauankaan sitten. Tykkään kyllä kovasti !

Ja tuplaan. ;)

http://www.rrroosa.blogspot.com

Hyvää kevättä sinulle! (:

tiitiäinen kirjoitti...

1. 24 vuotta
2. En osaa tarkkaan määritellä mihin jäin koukkuun mutta niin vain kävi. Kirjoitustyylisi on sujuvaa luettavaa etkä pelkää olla sitä mitä olet.
3. Olen vasta parisen kuukautta sitten bongannut blogisi, mutta jäänyt hyvästi koukkuun :)

maiju kirjoitti...

1. 19 vuotta
2. Mielenkiintoisia juttuja laidasta laitaan ja sivuston ulkoasu + kirjoitustapa miellyttää. Ja plussan Tamperelisä ;)
3. Vajaa vuosi on tullut blogia seurailtua

maijj@netti.fi

esssi kirjoitti...

1. 19v vielä muutaman kuukauden
2. demin kaukkarikeskustelusta oon blogisi aikoinaan bongannut ja siitä asti lueskellut päivittäin. Sulla on aina jänniä asukokonaisuuksia ja kivoja postauksia. Ei osaa lopettaa, kun tää on eka blogi mitä oikeesti oon seurannu aktiivisesti. Ja hyvä blogi onkin! :)
3. Ehkä 1,5 vuotta sitten, koska en ihan blogin alkuaikoja oo lukenu, mutta melko pitkään kuitenki.

Chilipähkinä87 kirjoitti...

1. 23v

2. Blogisi sisältää riittävästi kuvia ja osaat kirjoittaa mielenkiintoisesti. Blogin ulkoasu on selkeä ja yksinkertainen (hyvässä mielessä). Ja toki yksi tärkein on se, että saan vinkkejä omaan pukeutumiseeni ja tyylini etsimiseen blogistasi.

3. Alunperin tulin blogisi lukijaksi mielenkiinnosta, koska "tiesin" sinut demimaailmasta. Yhtäkkiä huomasinkin, että joka päivä kirjoitin googlen hakukenttään blogisi nimen. (Kirjoitan muuten vieläkin!, koska en halua rekisteröityä mihinkään yms). En kyllä muista milloin aloin aktiivisesti seuraamaan kirjoituksiasi, mutta vissiinki siitä on jo tovi aikaa...

appleb kirjoitti...

1. Ikäsi
22 vuotta

2. Miksi luet Heijastuspintaa
Tykkään tavastasi kirjoittaa ja siitä, että täältä tosiaan löytyy muutakin kuin tyyliaiheisia postauksia. Mielipidekirjoituksesi ovat hyvin jees. Myös se, että asun samassa kaupungissa (ja kuvista päätellen melkein sun naapurissa :D) on saanut kiinnostumaan blogista.

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Suurinpiirtein vuoden ajan olen lukenut.

Katarimaria kirjoitti...

1. Ikäsi - 23
2. Miksi luet Heijastuspintaa - Sulla on persoonallinen ja inspiroiva tyyli, ja yleensäkin tykkään blogeista jotka paljastaa kirjoittajastaa enemmän kuin vain päivän vaatteet ja uudet ostokset. Sulla on myös järkeviä ajatuksia :)
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa - Koukutuin lopullisesti viime keväänä Salaisen blogiystäväringin myötä, sitä ennen olin käynyt vain toisinaan lueskelemassa.

Tuuli kirjoitti...

Heippa, olen parikymppinen pääkaupunkiseutulainen. Luen blogiasi kirjoitustyylisi, postausten monipuolisuuden ja hauskojen asukokonaisuuksien vuoksi.
Vakituisesti olen lukenut blogia reilun vuoden, ja epävakituisesti paljon sitä ennen.
On mielenkiintoista ja ehdottomasti toivottavaa että kirjoittelet muistakin asioista kuin vain päivän asuista, esim. piraattipuolue jutut ovat minulle olleet aivan uutta ja mielenkiintoista. :)

Miia-Rebekka kirjoitti...

1. 27 vuotta
2. Juttusi ovat mielenkiintoisia :)
3. En ole lukenut blogiasi vielä kovinkaan kauaa. Olisinkohan joskus kuukausi sitten löytänyt blogisi jonkun toisen blogin kautta, mutta lisäsin heti seurattavien listalle.

Anonyymi kirjoitti...

1 17v
2 kirjotat asiallista tekstiä eikä sulla ole pelkästään vaatehömppää vaan laidasta laitaan kaikkea
3 about vuosi sitten

bbore

neverending kirjoitti...

1. 24
2. Ensinnäkin siksi, että sulla on upea ja kekseliäs tyyli - ja esittelet sitä poikkeuksellisen hienoilla kuvilla. Toiseksi pureudut kiinnostaviin aiheisiin teksteissäsi ja olet asiantunteva niissä. Kolmanneksi siksi, että olet "tuttu" demi.fi:stä. :D
3. En oikein ole varma ajasta, ensimmäistä kertaa kävin täällä joskus silloin, kun tyylisi oli melko erilainen, värikäs. Kunnolla aloin seurata vasta myöhemmin, kun tyylistäsi oli muokkautunut enemmän makuni mukainen.

Salka kirjoitti...

1. 26
2. Rakastan blogin upeita, visuaalisesti vaikuttavia kuvia, ihailen mahtavaa tyyliäsi sekä ilomielin luen kirjoituksiasi :)
3. Hmm, en enää oikein kykene muistamaan, mutta veikkaisin syksyä 2009?

Osallistun vain Tigi-tuotteen arvontaan :)

Niin ja onnea 2-vuotiaalle :)!

Anonyymi kirjoitti...

1. Ikäsi: 29-v.
2. Luen Heijastuspintaa koska oot mielenkiintoinen persoona ja kiinnostavia ajatuksiasi on mukava lukea. Paljon saanu pukeutumis ja tukkavinkkejä yms... Ja yksinkertasesti sun blogi on vaan niin HYVÄ!!! ;))
3. Reilu vuosi on tullu lueskeltua. Joka päivä kurkkaan mitä oot kirjotellu.

Maija kirjoitti...

1. 26-vee.
2. Luen kaikista eniten ihanien, ja erilaisten, kuvien takia. Ja myös koska oot vaan niin ihqdaaihana persoona! <3
3. Reilun vuoden ajan oon nyt ollut lukijana, sitä ennen satunnaisesti törmäilin tänne kaikenlaisten sekalaisten googlehakujen myötä. :)

En osallistu ekan kahden palkinnon arvontaan, vaan siis vain kolmanteen. (Ihan kuin tän olis voinut selkeämminkin sanoa.) ^^

Cat kirjoitti...

1.Yli 35 v
2. Seuraan n. 10 blogia säännöllisetsi ja blogisi on yksi niistä. Hyvät jutut, kauniit kuvat ja sisältö kiinnostaa.
3. Noin 1,5 vuotta.

BellatrixX kirjoitti...

1) Olen 37v ;), siis iältäni vanha, mieleltäni nuori.

2) Luen Heijastuspintaa, koska jutut ovat mielenkiintoisia ja näköjään ajatellaan monesta asiasta samansuuntaisesti. ;)

3) En muista, koska aloin lukea säännöllisesti, muutama kuukausi sitten kuitenkin. :)

Alisa kirjoitti...

1. Ikäsi - 32v. Olen varmaan vanhin lukijasi! ;D

2. Miksi luet Heijastuspintaa? Tykkään tavastasi kirjoittaa, kuten myös siitä että blogin aihepiiri on todella laaja.

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa? Hmmm. Olisikohan n. puolisen vuotta, en ole ihan varma.

nalle_k (at) yahoo.com

Jose kirjoitti...

1. Kohta 26 v.

2. Mielenkiintoiset postaukset kaikenlaisista aihepiireistä, kuvien laatu aivan mahtavaa, helppolukuista ja ennen kaikkea virheetöntä tekstiä (mussa on vähän kielioppinatsia :P). On myös hienoa nähdä, kun joku vaikuttaa olevan niin kotona omassa tyylissään.

3. Tarkalleen en muista, mutta jostain alkutaipaleelta lähtien varmaankin.

Osallistun ainoastaan kolmospalkinnon arvontaan, blogiristeilytavaraa löytyy kaapeista edelleen. :)

Ansku kirjoitti...

1. 19v
2. Tyylisi inspiroi minua ja pidän siitä ettei koko blogi ole pelkkää tyyliä ja blogikemuja vaan myös ajankohtaisia uutisaiheita
3. Aika alussa... Muistan vielä sen kirjavamman kautesi josta on jo hetkinen vierähtänyt... :D

Tuplaan blogiini

jei! kirjoitti...

1. Ikäni
-19,19 vuotta IRC-Gallerian mukaan
2. Miksi luen Heijastuspintaa
- koska sä onnistut aina nostamaan esille mielenkiintoisia uutisia ja puheenaiheita. Myöskin yks mitä rakastan yli kaiken, on sun tukan kanssa leikkimiset. Ihaillen oon katsonu miten hiusten väri ja malli on muuttuneet ääripäästä toiseen muutamassa vuodessa.
Ytimekkäästi sanottuna sun blogissas on niin monenkirjavaa ASIAA.
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
- http://www.heijastuspinta.fi/2008/09/sairaus-kuvina.html
tää on ihan eka postaus, jonka sulta oon lukenu. Jääny mieleen noiden upeiden kuvien takia.. Alkaa paleltaa niitä katsellessa, kuvan seinät oikeen huokuu sellaista betonimaista kylmää..

Maiski kirjoitti...

1. 19v
2. Blogi on monipuolinen, eikä ala kyllästyttämään kuten jotkut muut blogit. Kuvat ovat kauniita, ja vaatteesi/tyylisi inspiroi oman pukeutumisen kehittämiseen.
3. Olen seurannut "aktiivisesti" Heijastuspintaa noin puoli vuotta, aikaisemmin olen käynyt satunnaisesti kurkkaamassa.

Magda kirjoitti...

1. 32 vanha
2. Tilaan syötteisiin kauheen läjän kiinnostavia blogeja, ja sun juttu on yksi tyyliblogi, joka on inspiroiva.
3. Alle puol vuotta, en muista tarkkaan. Kirjoitin lehteen kolumnin tyyliblogeista, ja sit toi materiaalinhankintavaihe jäi vähän päälle :P.

Nii joo ja tuplaus... Jos toi mun kuvankeräilyblogi lasketaan :).

Sofi kirjoitti...

Olen 23-vuotias ja Heijastuspintaa olen seurannut sen alkuhetkistä asti. Tämä kuuluu niihin pariinkymmeneen blogiin, joita tulee seurattua säännöllisesti. Ehkä blogissasi kiehtoo se, että olet niin tyylillisesti kuin kiinnostuksen kohteittesi osalta hyvin erilainen kuin minä.

Niin ja kärkyn lähinnä palkintoa numero 3.

Velma kirjoitti...

1. Ikä 26 vee.
2. Ei mulla ole mitään tiettyä syytä lukea tätä. Käyn joskus vilkuilemassa oletko kirjoittanut mitään lukemisen arvoista.
3. Eksyin tänne ekan kerran vuoden alussa jonkun toisen blogin linkistä.

Jenniemi kirjoitti...

1. 22v
2. Pidän siitä, että blogissasi käsitellään useita (ja keskenään hyvinkin erilaisia) aihepiirejä. Pidän kirjoitustyylistäsi. Pidän tyylistäsi. Ja hervantalaisena pidän myös tutuista maisemista kuvissasi.
3. Blogia olen lukenut reilun vuoden verran, mutta en kuolemaksenikaan muista miten tänne eksyin.

fantti30 kirjoitti...

1. Ikäsi
27 v.
2. Miksi luet Heijastuspintaa
Mukavan erilainen tyyliblogi
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
n. vuosi sitten, tosin luen satunnaisesti (kerran kuussa)

hoppipolla kirjoitti...

1. 20v.
2. Opiskelet alaa joka kiinnostaa minua, ja blogikäsittelet muodin lisäksi ajankohtaisia mediajuttuja.
3. Varmaan parisen vuotta sitten.

suklaasydän kirjoitti...

1. 26
2. Täällä on monipuolisia juttuja. Vaikken ole ollenkaan samantyylinen, niin tykkään katsella vaatekuvia, vaikkei ne sinällään minua inspiroikkaan. Muuten tykkään vain monipuolisuudesta.
3. Vaikea sanoa, aloitin blogien lukemisen ehkä 2 vuotta sitten, eli varmaan silloin ainakin satunnaisesti.

Niinjoo, ja jos voitan niin ei Panteneja. Mulla on jo ihan liikaa shampoita sun muita.

hanna kirjoitti...

1. Ikäsi
16

3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
Vaihdoin 2. ja 3. paikkaa, koska täytyy myöntää, että löysin Heijastuspintaan jonkun blogin tuplauslinkistä äskettäin.

2. Miksi luet Heijastuspintaa
Ja koska olen siis vasta äskettäin tänne eksynyt, en voi vielä virallisesti sanoa lukevani. MUTTA nopean selailun ja lueskelun perusteella voisin sanoa, että blogisi on hyvin inspiroiva. + Kuvien laatu on i-h-a-n-a.

Rika kirjoitti...

1. 16
2. Sun tyyli on ihana, sopivan erikoinen ja niin inspiroiva! :)
3. En ole lukenut blogiasi säännöllisesti, mutta noin vuosi sitten löysin tämän ensimmäisen kerran.

Korpinärhi kirjoitti...

1. Ikäni
18 vuotta

2. Miksi luet Heijastuspintaa?
Taannoin kiinnostuin blogista nimen vuoksi, sillä se kuulosti kovin kauniilta :) Pidän siitä, että blogi ei ole niin materialistinen ja vaatteilla mässäilevä kuin monet muut muotiblogit. Ottamasi kuvat ovat kauniita ja laadukkaita, niitä on ilo katsella :)

3. Milloin olet alkanut lukemaan Heijastuspintaa?
Olen aika tuore lukija, varmaan tämän vuoden tammikuussa tänne löysin :)

Tiia kirjoitti...

1. 19, kohta (syksyllä...) 20. Piti sitten mainita tietenkin. :D
2. Koska tää on erilainen blogi. Tai siis eroaa niin paljon kaikista muista, mitä luen ja sulla on persoonalliset jutut. Samaten laadukkaita kuvia on ilo katsoa! :)
3. Muistaakseni jostain loppukesästä/alkusyksystä asti, kun aloin lukee muutenkin enemmän blogeja.

Nea kirjoitti...

1. 19 vuotta
2. Kirjoitustyylisi iski heti alusta alkaen ja vaikutat hirveen kiehtovalta persoonalta. Lisäksi pidän siitä miten käsittelet blogissasi monia eri aiheita + Tyylisi on huippu, yksinkertaista ja tyylikästä se olla pitää !
3. Jos en ihan väärin erehdy ni aloin lukemaan blogiasi reippaat puolisen vuotta sitten.

Osallistun kumpaankin tukkatuotteen arvontaan mutta numero ygösen eli korun jätän väliin. Minulla on paha tapa unohtaa korut lojumaan lipaston pohjalle ellei ne ole semmoisia joita voi käyttää 24/7

Niijuu ja onnea 2-vuotissynttärin johdosta !

H.marie kirjoitti...

1. Ikäsi
-20 v
2. Miksi luet Heijastuspintaa
-Monestakin syystä, vaikka blogi on samanlainen kuin kaikki muutkin muotiblogit, niin se on silti aivan erilainen! Heijastuspinta on loistava, täältä saa parhaat tyylivinkit (muutkin aiheet ovat mielenkiintoisia, mutta tämä silti ehdoton ykkönen!). En tiedä millainen olet in real life, mutta blogi ainakin antaa pelkän positiivisen kuvan sinusta! Rento,tyylikäs ja olet oma itsesi. Kommenttisi täällä yms, eivät ole kärkkäitä "HAISTA V*TTU"-kommentteja vaan asiallasia. Vaikka oletkin nuori niin vaikutat todella aikuismaiselta:) Aion jatkossakin pysyä lukijana! :)
3. Milloin olet alkanut lukea Heijastuspintaa
-Löysin blogisi vasta puoli vuotta sitten kun ruotsalainen ystäväni vinkkasi tätä!:)

hei.di-90@luukku.com

Miia kirjoitti...

1. 17v
2. Luen blogiasi koska tykkään kirjotuiksistasi ja sulla on kiva tyyli ! =)
3. Ehkä n. 3kk sitten.

Chérie kirjoitti...

Osallistun kyllä, mutta vähän vaikea vastailla noihin kysymyksiin kun blogissasi ekaa kertaa vierailen:D

Patricia kirjoitti...

1. 32
2. Pidän tyylistäsi ja hyvin otetuista kuvista
3. En muista tarkalleen mutta ehkä noin vajaa vuosi sitten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...