3.5.2010

Halutaan päälle

Halutaan pukea (säiden salliessa) tällä viikolla:

Jakku. Ryhtiä! Aion tästä lähtien pitää silmäni auki kirppareilla kaksirivisen bleiserin varalta. Jos sieltä löysin edellisenkin yksilön, miksen sitten seuraavaakin. Tsek muuten tämän likan kengät! Ja paljaat nilkat, ne on ihan jees.

Image and video hosting by TinyPic

Veikkauksia siitä, missä kuussa voi olla paljain säärin? Heinäkuun puolessa välissä? Sukkikset ei kyllä ainakaan mua paljoa lämmitä.

Image and video hosting by TinyPic

Tällä viikolla halutaan myös vihdoin kulkea ilman paksuja huiveja ja hanskoja. Oikeastaan tähän otin jo viikonloppuna varaslähdön, tosin taisin hetkellisesti käydä myös lähellä kuolonkankeutta. Olisi myös ihan kiva, jos viima ei aina aiheuttaisi kolottavaa päänsärkyä.

Tässä likassa vaatteineen on muuten jotain äärimmäisen puoleensavetävää. Kaiken yksinkertaisuuden keskellä siitä on toisinaan jopa vaikea saada otetta, mutta ehkä tällä kertaa juttu kulminoituu laukun muotoon, skarppiin nahkatakkiin ja sysitummanruskeisiin kenkiin sekä ylipäätään mielenkiintoisiin kasvoihin (oma naamakin voi olla asuste, whoa). Siisti ja huoliteltu ulkomuoto kruunaa yksinkertaisuuden.

Image and video hosting by TinyPic

Keväisessä auringossakin tarvitaan yhä kerroksia, kunnes lämpötila kipuaa vähän reippaammaksi myös varjoisissa paikoissa. Ohuita paitoja ja ohuita huiveja (miksen muuten omista sellaisia?!) kerrostamalla ja kerrostamalla ja kerrostamalla lopputulos on huiman mielenkiintoinen. Minimimäärä muita asusteita nostaa veistoksellisuuden entistä suurempaan rooliin.

Image and video hosting by TinyPic

Ostoslistalle, jota yritän pitää mahdollisimman lyhyenä, on ehdottomasti lisättynä viitta ensi syksyä ajatellen. Ehdottomasti.

Image and video hosting by TinyPic

Tällä viikolla siis ryhdistäydytään ainakin jakkurintamalla ja toivotaan kovasti, että aurinko sallisi kulkea ilman lämpövarustelua. Saa nähdä, onko tämä vain toiveajattelua, rakas löytöjakkuni nimittäin ei todellakaan paljoa lämmitä.

Kuvat: Stockholm Streetstyle

8 kommenttia :

susa kirjoitti...

eikö uffilla oo nyt tasarahapäivät taas, sinne voisi melkein sännätä kaksirivisen bleiserin etsintään. kannattaa kyllä olla nopea, itekin oon ton kuvan nähtyäni vähän sitä mieltä, että kaksirivinen bleiseri, pakko saada!

Maria kirjoitti...

Joo, Uffi on tietysti, kun sattuu halpa päivä kohdalle... :P Oon ollu talven mittaan ihan laiska kiertään kirppareita, kun on ahdasta ja tulee kuuma talvivaatteissa ja ties mitä. ;> Kesälläkin on kyllä kuuma ja ilma ei kierrä... :F

HeidiB kirjoitti...

Kaksiriviset blazerit on kyllä tyylikkäitä, mutta ei sovi mun kropan muodoille yhtään. Leveä selkä ja hartiat kaipaa jotain muuta ;)

Kakkos kuvan cluth on kyllä namu :P

Sipriina kirjoitti...

Oi, mä haluan ehdottomasti tuon kolmannen kuvan nahkarotsin, tosi mageen näkönen!!
I like it!

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta sukkahousujen lämmittävyydestä. Olen mies, ja viime talvena tuli tilanne, jossa auton lämmityslaite lopetti toimintansa, ja ulkona oli pakkastakin aika reilusti. Olin tietysti pukeutunut sen mukaisesti että autossa on lämmintä,eli jalassa oli farkut ja lyhyet kalsarit. Pysähdyin huoltoasemalle lämmittelemään ja kahville. Kassalla kahveja maksaessani kerroin kassaneidille tapahtuneesta. Hän totesi siihen, että pitkiä kalsareita heillä ei ole myynnissä, mutta hätätilanteessa mieskin voi ihan hyvin käyttää näitä, ja ojensi minulle paketin 40 den sukkahousuja. Ajattelin, että eihän siinä ideassa oikeasti ole mitään vikaa, joten ostin ne ja puin ne päälleni vessassa.

Hämmästyin todella miten lämpimät ja mukavat nuo sukkahousut oli. Harmi vaan kun niitä ei mies voi normaali olosuhteissa käyttää.

Vappuna pistin jo jalkaan sukkahousut ja shortsit, mutta en sitten kuitenkaan kehdannut lähteä ulos tuossa asussa.

Tiina kirjoitti...

Tää on taas tätä :D Mulla oli puolet noista kuvista koneelle tallennetuna että teen niistä postauksen :D Tähän nyt ei tarvis taas sanoa mitään, mutta sanonpahan kumminkin: tyksin!

Sara kirjoitti...

Mun mielestä on ihan perseestä että toukokuussa pitää edelleen pukeutua niin kun olis maaliskuu >:(

Maria kirjoitti...

Huomiseks luvattu viel koleampaa ku täks päiväks, ja tääkin päivä oli viel sellanen, etten kyllä olis paksusta takista luopunu... :F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...