28.4.2010

Vagabond AW10

UAAAAUAA! Vagabondin ensi syksyn ja talven mallisto on taas varsin hyvissä ajoin (kuten tapana muotimaailmassa on) paljastettu, ja voi DÄÄM miten nuo syysmallistot ovatkin niin paljon muhkeamman herkullisempia kuin kevään ja kesän vastaavat. Maijakin ihan innostui!

Kesäisin nähdään niin usein tsiljoonaa erilaista ballerinaa (ei sitten yhtään ihan pelkistettyä mallia?:F Kaikenlaista söpöä rusettia ja ruusuketta ja PLAAH. Kyllä mun bambi ajovaloissa -katseeni riittää söpöydestä!) ja avokasta kaikissa sateenkaaren väreissä. Sandaalit koroilla ja ilman ovat oikeastaan ne kesän kiinnostavimmat kenkäjutut, mutta eivät ne vedä vertoja syksyn saappaille, nilkkureille, urapohjille, buutseille, maihareille, kiilakoroille, tolppakoroille, lättäpohjille, spaissariplatoille, ylipolvensaappaille, pohjepituisille saappaille, löysille varsille, tiukille varsille... Muah!

Tässä joitakin suosikkejani.
Image and video hosting by TinyPic
Järeän spaissaripohjan näissä mokkaisissa ylipolvensaappaissa pelastaaa kiilamaiseksi nouseva korko, joka vie mielen pois ylipirteästä girl powerista. Korkea varsi jännittävillä leikkauksilla on aivan aavistuksen (eli ihan sopivasti) outo olematta räikeä - voisin kuvitella itseni näihin talvisen viittatakin kanssa... (Ymmärrän, ettei ole blogimaisesti korrektia puhua talvesta ja syksystä toukokuun korvilla, mutta toisaalta samoista viboista ja mielikuvista voi saada mausteensa kevennettyyn kesäpukeutumiseenkin.)

Viitan kanssa kyllä osaan kuvitella itseni myös kahden muun kanditaatin kanssa. Matalakorkoiset nilkkurit järeällä urapohjalla huutavat täydellistä talvikenkää, joka jalassa ei jalka irtolumessa lipsu. Lisäksi tyylikäs ja ikiklassinen ulkomuoto on muuntautumiskykyinen tilanteesta toiseen, eikä varmasti aiheuta so last season -viboja ikinä. Samaa voi toki sanoa myös ylösalaisin olevasta toveristaan, jonka pinta on kauniin mattainen, ja jonka pohjasta järeät lumiurat puuttuvat. Taas liikutaan alueella, jota voi soveltaa niin arkeen kuin juhlaankin. Lisäksi niissä on jotain samaa hienostunutta eleganssia kuin Acnen Joli-nilkkureissa, itse tosin pidän Vagabondin versiosta enemmän.

Kaipaamaan jään vain tulkintaa Kate Lanphearinkin suosimista Burberry-platotappajaurapohjanauhanilkkureista....

Alla:
Thelmojen voittokulku jatkuu, ja nauhalliset, talvikäytössä erinomaisen pitävät ja paksun pohjansa ansiosta lämpimät kiilanilkkurit saavat useammankin päivityksen aina lievästä wang-vibasta näihin pelkistettyihin ihanuuksiin. Menneen talven lopullahan Vagabond toi mallistoon vielä vastaavanlaisen, matalammalla nilkalla varsutetun yksilön ilman nauhoja, mutta vetoketju oli tuolloin kullanvärinen. Nyt ollaan saatu se oikea väri messiin. Kysymys kuuluu enää kumpaa kuolata enemmän.

Image and video hosting by TinyPic

16 kommenttia :

Ulrika kirjoitti...

Ylipolven saapas ja ylösalaisin oleva bootsi sopisivat minunkin kenkäkokoelmiini, hot! Tolppakorko taas on jotenkin liian ysäri. Mun jalkoihin on syöpynyt muistikuva että noin leveillä koroilla on jotenkin hankala kävellä.

Ja viimeiseen kysymykseen: matta! Näyttää jotenkin tuoreemmalta :)

Maija kirjoitti...

Itse oon kyllä kaatumassa matan puolelle, mun silmäni tykkää vaan niistä enemmän. Nää on taas näitä asioita, joita ei oikein osaa selittää, vaan tuntee jossain syvällä tuolla pään sisällä. :D

Tuuli kirjoitti...

Okei, noi matat Thelmat mun on saatava. Pitänee käydä varmaan päivittäin tarkistamassa Vagabondin verkkokauppaa ja laittaa heti tilaukseen kun tulee, koska en voi missata näitä. LÄÄHLÄÄH.

Maria kirjoitti...

Hmm, sovittamaan tahtoo ja kokeilemaan tuota tolppakorkoista.... :P Ja hei, mäkin alan kallistua sen matan puolelle!

Maija, sinäkin! ^^

Tuuli, hihi, mut ehkä on nyt kans aivopesty mattaan... ;>

Laura kirjoitti...

aa, aloin just säästää noihin ylipolvensaappaisiin *----* PAKKO saada noi :D

Janita kirjoitti...

Wau, noi kiilakorkoiset vetoketjulla varustetut nilkkurit on saatava! Ja mattana mulle, kiitos!

Ystävällinen hei kirjoitti...

Oi oi nuo Thelmat vetskareilla! Tuontyylisiä (tai enemmänkin minimarketin nillkureita) on ollut Biancolla, mut en oo niitä ite paikantanut kun se pirulainen lopetti paikkakunnalla.

Myös ylimmän kuvan Jodhpur-tyylisiä kenkiä oon ettinyt, mutta korko on liian paksu mulle. Nilsonille olis tarkoitus suunnata syksyyn mennessä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.issues.fi/wp-content/uploads/2009/10/nilson.jpg

Miten suhun nämä Nilsonin kengät iskee? Niitä myydäänkin vielä. Tuli vaan mieleen, kun ovat melkeinpä risteytys noista kahdesta Vagabondin nilkkureista.

Vetoketjulliset Thelmat mattana minullekin, kiitos. Veikkaan, että tulevat näkymään syksyllä monen jaloissa.

Maria kirjoitti...

Mä olen kokeillut noita jalkaani, niiden lestissä oli jotain, mikä ei istunut hyvin mulle. :P 39 oli reippaasti liian iso ja 38 tuntui vaan... todella kummalliselta. :D

Elina kirjoitti...

ohmy, kotiutan noista kaikki! OTK:ta näyttää siltä, että ne voisivat jopa oikeasti olla ensimmäiset jotka menevät mulla yli polven. Ja noista muista ei tarvitse sanoa mitään, täydellisiä jokaiset.

Annu kirjoitti...

Heh, 26 min. Stellan Vagabond AW10 -postauksen jälkeinen postaus... :)

Maria kirjoitti...

Mut olis näemmä pitänyt julkasta joku raakaversio ilman mitään kuvia ja analyysejä ja kirjoittaa ne vasta jälkikäteen, niin säästyttäisiin tältäkin. ;) Mut aika nopee bloggaaja oisin, jos bongaan Stellan blogista jutun, menen ja lataan kuvat, teen niistä kuvankäsittelyssä kollaasit, upin ne nettiin ja kirjoitan noin pitkät pohdinnat 26 minuutissa. ;)

Sitä paitsi bongasin tiedon alunperin Maijan blogista. Katopa vaan jälkimmäisen linkin postauksen päivämäärää!

Aika lol kyllä. :D

Maija kirjoitti...

Ja Annu varmaan huomasikin, että Stellan postaus on julkaistu 4 päivää Marian postauksen jälkeen? ;)

Maria kirjoitti...

Ahhhahha xD En edes muuten huomannut tuota :D Tää alkaa mennä ihan parhaaks kyllä nyt :D

S kirjoitti...

Lol, jotkut näemmä etsii ihan huolella näitä "nyt Maria matkii Stellaa". Annu, tarkistit kelloajan, mut unohdit nähtävästi katsoa päivämäärää?
Stellan postaus kun on neljä päivää Marian postausta jälkeen kirjoitettu!

huoh...

Maria kirjoitti...

Näinpä xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...