5.4.2010

Tukkakryyni

Taas testaillaan hiusmömmöjen ihmeellisiä voimia painovoimaa ja luonnonlakeja uhmaavilla hiustyylikokeiluilla. Tällä kertaa on tehty sivujakaus, vedetty otsis sivuun ja sliipattu jäljelle jäänyt puolikas päätä. Otsan yli kulkevat hiussuortuvat ovat putoilla naamalle ja nenälle, mutta asiaan auttaa tuhti hiuslakka. On tämä silti vähän konstikas tapa pitää hiuksiaan.

Alt Hair 6
Alt Hair 7
Alt Hair 3
Alt Hair 5
Alt Hair 2

Uusi hiustyyli leikkauksen puolestakin houkuttelisi, taas. Olen ihastunut lyhyisiin hiuksiin, enkä luultavasti ikinä kasvata niitä pitkiksi. Se on jo nähty reippaan kymmenen vuoden ajalta. Haluaisin jotain iskevää, mutta silti helppoa. En halua mitään, mikä ei toimi enää kaksi viikkoa kampaajakäynnin jälkeen.

Nykyinen tukka on toki siitä hyvä, että se taipuu moneen. Silti esimerkiksi toiselta puolelta lyhyempi (mutta silti selkeästi roikkuvan pituinen, ei siis mitään poikatukkapuolta) ja toiselta selkeästi pidempi voisi olla hauska, mutta edelleen muuntautumiskykyinen. Haluan kehystystä kasvoilleni, ja haluan ainakin puolet otastani hiusten peittoon. Jos jollain on joitakin kekseliäitä ideoita, kuuntelen. ;P Toisaalta olen ollut aika tyytyväinen siihen, että on kammannut ja sliipannut puolet päästään kunnolla päänmyötäiseksi ja tupeerannut toisen puolen aivan villiksi pöheiköksi.

Eräs kommentoija kehoitti joskus ajamaan hiukset saman tien pois, kun niistä näin vaikea ja mieltä vaivaava asia tulee, mutta kaikki tukkajutuista tykkäävät, eikö olekin niin, että tukkansa suunnittelu ja muokkailu on vain hauskaa, kaikesta esille asetetusta murheenkryynisyydestä huolimatta? ;) Ei me ihan tosissaan mahahaavaa itellemme pääkarvoista stressata, eihän.

Alt Hair 1

Nyt savusaunan tuoksuiseen saunaan. ->

7 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Tottakai tukkaa rakastetaan, ei siitä eroon haluta! Mutta aina se voisi olla paremmin ;)

Tykkään tosta ekasta kuvasta, jotenkin sun ilme kuvastaa hyvin sitä asennetta joka noista hiuksistakin huokuu. Toisaalta tulee mieleen sellanen pikkutyttö, joka haluaa olla cool (en tarkota tätä pahalla vaan hyvällä), ja toisaalta jotain fiftariviboja myös.

Hiusasiat osaa kyllä olla konstikkaita joo. Sitä haluaisi jotain piristävää, erilaista, mutta toimivaa, ja sitten kuitenkaan ei haluaisi pois siitä tutusta ja turvallisesta, joka on hyväksi havaittu..

Maria kirjoitti...

Hehe jeps. ;) Joskus oon kyllä mieheltäin saanut kepeämielisiä ehdotelmia ajaa kaljuksi, kun on tukkamietintöjään ääneen erehtynyt pohtimaan. :P Ei siinä, kalju on tyylikäs niillä, keille se sopii, itse tykkään pidemmästä :P

Heh, kiitti, hauskaa, jos se välitti jotain fiilistä, mitä kellekin, erityisen hyvin. :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Tottakai hiusressailu on parasta!! :)

Prefecta kirjoitti...

Musta sä näytät ihan brittipopparilta!

Ulrika kirjoitti...

Joo hiusstressaillu on ihan kivaa. Mullekkin on mies ehdottanuyt, että antaisin vaan tukan kasvaa rauhassa/ajaisin pois, kun oon valittanut mm. siitä että otsatukka kaipaa saksia tai juurikasvu väriä. Mutta eihän se oo mikään ratkaisu ja ei se pieni vaivannäkö oikeastaan haittaa! Kuolisin tylsyyteen jos mulla olis sama hiustyyli vuosikausia.

Maria kirjoitti...

Whoa, vai että brittipopparilta ;P Ottakaa tästä nyt sitten kaikki hiusvinkiksi.. ;)

Maria kirjoitti...

Ulrika, niinpä, ei ole ratkaisu semmonen ei, ellei sit ihan erityisesti niin halua. ;> Mulla on kans kokemusta tylsistymisestä, onneksi sit toisaalta hyvi pienetkin muutokset riittää aina hetkeksi... :P Ja kuten Bubble sanoikin, sit on myös toisaalta se käytännöllisyyspuoli, jonka kanssa myös haluaa taiteilla se, joka haluaa... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...