17.4.2010

Super-Korppi

Eilisestä puuttui puhti. Taistelin sitä vastaan hyväksi havaitulla keinolla piristää itseään yksinkertaisesti vaihtamalla kotirytkyt johonkin silmää hivelevämpään. Toimii! Inspiksen tarjosi Noora, jonka liehuneuletakki ja maiharit -yhdistelmästä sain juuri tarvittavat vibat heittäytyä fiilistelemään. Supersankariteemaa (josta Salkakin juuri kirjoitti henkseleineen!) ja mustia korppeja, ne olivat tällä kertaa mielessäni.

ravens 6
ravens 14
Liehukeneule - H&M, tunika - Vila, villa- ja silkkisukkikset - Blue Foret, maiharit - Vagabond, riipukset - All Saints ja Fashionolog.nl, vyö - Jimmy Choo for H&M
ravens 11
ravens 9
ravens 8
ravens 12
ravens 10
ravens 5
ravens 3

ravens 2
Tsek, millaisen version tästä samasta All Saints -korusta Rhia sai hyppysiinsä! Aika makee!
ravens 1
Haarniskasormus ja kynsisormus Fashionology.nl, muut sormukset Kalevala koru. Olen selkeästi siirtynyt metallirannevillityksestä metallisormivillitykseen. Vaan yritän silti välttää rihkamaa ja keskittyä oikeaan hopeaan.

19 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

Ootan innolla sitä, että nään miten toi uus tukka toimii ilman suoristusta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia ja siisti asu! Miten oot saanu nuo värit taustalle? Vihreen ja pinkin?

Maria kirjoitti...

Noora, joo, just pesin pään... ;)

Anonyymi, kiitti! Kuvanmuokkausta, säädin valoisimmille kohdille väriksi tuon magentan ja tummimmille kohdille väriksi tuollaisen syaanivihreän. :) Sitten kun seinällä vaihtelee valon määrä eri kohdissa (ikkuna sivulla kuvan ulkopuolella), niin tulee mukavasti sen mukaan sävyeroja. :) Lisäksi vähän lisäsin värikylläisyyttä noilla mainituilla värialueilla, että tulee vielä paremmin esiin. :P

Ele kirjoitti...

Hienot hiukset!

riina kirjoitti...

Upeat hiukset!
Mutta se miksi halusin kommentoida:
Ihana tuo seinän eri värit!

Anonyymi kirjoitti...

Oot kaunis. :) Ootko aatellut muuten päivittää noita bannerin kuvia joskus? Tai miksei vaikka koko blogin ulkoasua / värimaailmaa saman tien, vaikka tää onkin nyt hyvä. Tää on vaan ollut jo niin kauan. :p

Yellowine kirjoitti...

Ihana asu! Maiharit rokkaavat ja ovat intohimoni, ja jestas miten olen missannut tuon vyön!! Kuolattavan hyvän näköinen... Sopisi loistavasti omaankin tyylini ja vartalosi muistuttaa malliltaan omaani joten olisi aivan ihana noin pidettynä! Oih pakko löytää jostakin vastaava :D Ihanaa että löysin pitkästä aikaa tänne blogiin, saa mukavia inspiraatioita :>

Salka kirjoitti...

Upea asu ja todella kauniita kuvia! Mulle itselleni tulee kyllä hyvin vahvasti supersankarifibat kaikesta liehuvasta sekä scifiin viittaavasta :) Mainio inspiroitumisen lähde siis :)

Anonyymi kirjoitti...

That is just FIERCE!

Asuun sopisi mun mielestä tosi hyvin musta oversize-jakku, käärityillä hihoilla ja tietty olkatoppauksilla.

Maria kirjoitti...

Kiitti kaikille tasapuolisesti! :)

Anonyymi, mulla on ollut ulkoasun totaalinen uudistus työn alla jo useamman kuukauden, ja se on pientä hiomista vaille valmis :D Tarvin apuun kuitenkin tota teknistä tukea, eli asiansa osaavaa miestä, joka tosin tällä haavaa on aika kiireinen pääsykoekirjojensa kanssa. :> Mutta viimestään kesän alussa Heijastuspinta pyrkii uudistumaan! :) Kauheeta, kun muuttuu mieli koko ajan ja on koko ajan jotain, mitä haluaa muuttaa.... :D

Yellowine, pitkähköt vyöt on tosi makeita siitä, että niitä voi pitää monella tavalla, oon joskus vuoden 2008 aikana ja 2009 alussa tehnytkin postauksia siitä, millä eri tavoilla vöitä (ja pitkiä huiveja) voi pukea. :) Ja hei tosi kivaa kuulla, että oot löytänyt inspiraatiota! :)

Salka, liehuvuus <3 Scifi <3 Supersankarit <3 ^^

Anonyymi, oversizea olen kans vähän katsellut, toistaiseksi viimeiset kaksi vuotta palvellut on kirpparilta löytynyt Sandin jakku, joka kyllä on oversize siinä mielessä, että on yhden koon liian iso mulle. :D Mutta siinä on olkatoppaukset, ja se on käärityin hihoin tosi makeen näkönen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olet todella upea näky! Ehkä itsekin uskallan nyt kokeilla kampaajalla jotain rohkeampaa ;)

Magda kirjoitti...

Cool hair! Cool style! Cool girl!
Yes!

Laura kirjoitti...

Älä nappaa nyt itseesi, mutta baittaatkohan sä ihan hippusen Stellaa (parasaikavuodesta)?

Kun kahtelin vuosi ja reilu takaperin sun blogiasi, niin sulla oli oma tyyli ja sitä rataa.
Nyt taas pitkästä aikaa, ku kahtelen tätä, niin vaatteet, hiukset, kengät ja muut asusteet ovat ihan samanlaisia kuin Stellalla...?

Esimerkiksi roisit maiharit yhdistettynä mustaan kokonaisuuteen hyvin stellamaisesti, tuo käärmesormus, tukka toispuolinen yms. yms.

Poseerauksista ainakin 2.,3.,4.,6.,9. lähes suoria kopioita Stellan poseerauksista.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, rohkeasti kokeilemaan vaan! :) Siitä saa oieesti mielettömästi itsevarmuutta, kun uskaltaa tehdä jotain repäisevää! Ja hiukset kasvaa aina kyllä takaisin... :)

Magda, thank you, so nice to hear :)

Maria kirjoitti...

Laura, ei löydy häneltä koko käärmesormusta. Mitenkähän tarkkaan oot kumpaakaan blogia mahtanut lukea. Vaikutteita toki imen kuin sieni ihmisistä ja blogeista, joita kohtaan, joko tietoisesti tai tiedostamatta, mutta niin tekevät ihan KAIKKI, myös Stella ihan avoimesti (on jopa kopioinut itse minua, mitäs siihen sanot). Kummassakaan vaihtoehdossa en kyllä näe mitään väärää tai haitallista.

Stazzy kirjoitti...

Mä veikkaan, että Maria baittaa Nelliinaa.
Nelliinallakin oli tänään musta asu ja nauhakengät. Niin, ja sitäpaitsi kihara tukka! Selkeää matkimista.

Maria kirjoitti...

... Mä tietty baittaan ennenkuin baittauksen kohde on itsekään ehtinyt olla omaperäinen! x) Oon mä aikamoinen epeli.

Maria kirjoitti...

Mut hei, jos Laura sulla on jotain omaperäisiä ideoita miten vois poseerata, otan ehdotusia vastaan, kuten aina! ^^ Ja nyt siis ilmeisesti etsitään poseerauksia, jollaisia ei ole muissa blogeissa vielä nähtykäät! Mä olen aika monenlaista asentoa kokeillut, joten voi olla vähän työn takana keksiä jotain omaperästä, mutta antaa palaa: kerro mulle, miten mun pitäisi poseerata?

Maria kirjoitti...

Onpa harmillista, ettei Laurasta ole sen koomin kuulunut mitään!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...