14.4.2010

Semisti poikatukka ja Daniel Craig -mies

Tittidii, leikkasinpas poikatukan!

like mariamaria 4

Mummu, älä saa slaagia. Enmä oikeesti ihan. Myöhäinen aprillipila?

like mariamaria 9
like mariamaria 12

Se onkin se ultratrendikäs, joka toisella vastaantulijalla oleva, toispuoleinen tukka! Luojan kiitos lammastelusta, en olisi varmaan muuten uskaltanut antaa Miian leikata sitä ihan näin lyhyeksi. :D Mutta tykkään! Tietystä kulmasta ja tietyllä valaistuksella näytän vähän, plaah, Maria Veitolalta. Paitsi, että sillä on kyllä nykyään se platina, joka mullakin toissatalvena.

Niin, hommahan meni niin, että kun vakikampaajani entisessä Placessa, nykyisessä Glo Hairissa, tiedusteli tukkatoiveita, esitin tavanomaisen toiveeni, mutta lisäsin perään "jos keksit jotain jännää, niin olen avoin melkein kaikelle." Olin tullut paikalle tukka taas korvan takana ja kerroin tykänneeni pitää sitä niin jo hetken, joten Miia heitti ilmoille ajatuksen siitä, että lyhennetään toista puolta ja otetaan korva näkyviin. En vielä siinä kohtaa ihan hoksannut, että lyhennys tosiaan tarkoittaa poikatukkamittaa, mutta kun ottaa asenteeksi "antaa mennä vaan", ei voi oikein parkumaankaan alkaa. ;P Eikä kyllä oikeastaan ole tarvekaan. Ja siis mahtavaltahan se näyttää! En malta odottaa, että pääsen pesemään sen ja kuivaamaan kiharaksi, haluan tietää miltä se sillä tavalla näyttää.

Ihan edestä ei toiselta puolelta pituutta otettu juuri lainkaan, ja muuten tukka on kauttaaltaan voimakkaasti rikottu ja kevennetty. Ne on ne sanat, joista mä tykkään. Otsiskin muuttui vinoksi ja voimakkaan rikotuksi. Vaihtelua sekin, mutta kyllä mä rakastan silti syvästi enemmän sitä tasapituista otsanpeitettä. Vaan kuten aina ennenki muutosten kourissa, otetaan siitäkin nyt kaikki ilo irti niin kauan, kuin sitä kestää. :D

Päähän laitettiin myös kauttaaltaan omaa hiusta astetta tai puolta (menin jo sekaisin kumpi oli kyseessä) tummempi, viileän ruskea sävy. Edelleen vanha vaalennus vain pukkaa silti alta raitojen muodossa, mikä ei tosin minua haittaa ollenkaan. Se näyttää oikeastaan tosi hauskalta. Ja siis tsekatkaa toi kiilto - tumma väri lisää vähän sitäkin.

like mariamaria 2
like mariamaria 5

Tukka jakaa varmasti mielipiteitä, mutta en ole järin kiinnostunut siitä, miten voimakkaita angsteja ja elämätuskaa sekin joissakin herättää. (Se on kuitenkin vain tukkaa.) Voi, miten paljon parempi paikka maailma olisi, jos ihmiset käyttäisivät noin yleensäkin kaiken muiden mollaamiseen hukkaamansa energian vaikkapa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen! Jos jokainen pahantahtoinen kommentti olisikin ytimekäs palautesähköposti jollekin kansanedustajalle...

Nyt kun ajattelen, miksi ei koulussa, vaikka lukiotasolla, ole tehty yhteiskuntaopin tunneilla projektia "Tutustu johonkin ajankohtaiseen poliittiseen aiheeseen ja ota selvää, miten eri poliitikot asiaa ajavat. Lähetä sitten mielipiteesi sähköpostilla jollekin kansanedustajalle tai ministerille." Tai siis, onko joidenkin koulussa tehty näin? Meillä valitettavasti ei. ...Hei, rönsyily pop.

Ja mummu, kyllä se tukka kasvaa hujauksessa takaisin. :) Näin synttäreiden ja kesän korvilla voi hyvin kokeilla jotain omaan päähän ihan uutta.

like mariamaria 10
like mariamaria 8
like mariamaria 6
like mariamaria 3
like mariamaria 11

Paikalla tsekkailemassa Miian työskentelyä oli muuten ihan Daniel Craigin näköinen ja tyylikkäästi harmaahiuksinen kouluttaja, joka hienosti kertoi minulle, miksi en käytä fööniä. Joku voisi vähän huijata itseään ja sanoa, että oikeastaan tykkää enemmän siitä, kun tukka kuivuu ihan omia aikojaan, mutta totuushan on, ettei sitä föönaamista vaan luonnonkiharainen aina osaa. :D

Todella viisaan oloinen mies, hienosti osasi kelailla monia juttuja nimenomaan asiakkaan näkökulmasta ja käänsi ne ajatukset vielä semi-kryptisillä ajatusleikeillä lisäkoulutettavan pohdittavaksi, ei siis kertonut suoraan vastauksia tai ratkaisuja ongelmiin. Hyvän opettajan merkki se, että ohjaa ja tarjoaa aineksia ajatuskuluille, tuuppii oikeaan suuntaan omaa ajatusprosessia yksisuuntaisen luennoimisen sijaan. Puuttuu monilta se taito. Lopuksi tämä danielcraigmainen mies vielä kehui, miten hirveän hyvin kasvoni sopivat tällaiseen leikkaukseen. ^^ Tykkään. Siis tukasta. Tukasta! O_o

108 kommenttia :

Salka kirjoitti...

Ihanatihanatihanat ja sopii sulle todella hyvin! Kauniit kasvosi pääsevät enemmän kuin oikeuksiinsa! Olen rakastunut!

Maria kirjoitti...

Hihii, kiitos! :D Vähäsen kyllä rohkaisi toi sunkin tempaisus. :) Onhan tossa silmälle tottumista hetkeksi, mutta niinhän sitä aina. :P

Katja kirjoitti...

IHANAT!!!<3 (Meinasin laittaa tuon sanan monesti peräkkäin mutta Salka jo kerkes niin en viitti matkia.)
Siis aivan tajuttoman hyvin sopii sulle! Sulle sopis todella hyvin ihan kunnon poikatukkakin, toi eka kuva näyttää niin hyvältä! Kasvot todellakin pääsee oikeuksiinsa.:)
Anteeks hirvee hehkutus, tää alkaa kohta vaikuttaan kai naurettavalta.:D Mut siis, kannatti repäistä!

Maria kirjoitti...

Haha, kyllä sitä saa hehkuttaa! x) Kiitos vain siitä. :) Saatan ehkä innostua pitämään tuota toistakin puolta välillä kiinni, saa simuloitua sitä kokonaisvaltaisempaa poikatukkafiilistä. :P Ihan kokonaan näin lyhyeksi en ehkä uskaltaisi ainakaan ihan heti leikata, mutta tällänen kompromissi on aika hyvä. :D Vaikka aiemmin olinkin sitä mieltä, ettei edes tätä. :P

Mutta että kiitos vain. :)

S kirjoitti...

Tää sopii sulle ihan sairaan hyvin mielestäni!
Oot tokavikassa kuvassa todella kaunis!

Maria kirjoitti...

S, oi että, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin sun mummollesiko noin hirveät saarnat on kuinka se vetää herneet nenään sun tukasta ja pitäis keskittyä polittiikkaan? :D

Maria kirjoitti...

Joo totta kai xD

Katja kirjoitti...

Tuli muuten hirvittävä himo tehdä (siis teettää, hyvänen aika!) tälle tukalle jotain ku kattelen näitä kuvias vieläkin!:D Mutta ehkä vasta ihan kesän kynnyksellä ettei se sit puolesvälis kesää ole jo pahasti päivityksen tarpeessa..

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs miehesi tykkää tosta muodonmuutoksesta? Itsekin joskus leikitellyt ajatuksella lyhyemmästä tukasta, mutta poikaystävä on sen verran vahvasti ko. ideaa vastaan, ettei ole vielä tullut toteutettua - raukka varmaan pökertyisi, kun on niin kovasti pitempien kutrien perään.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kyllä sekin diggailee, suora sitaatti "Sehän on aika hieno". Ja vaikka ei diggaisikaan, sittenpä totuttelisi. :P Sama toki myös toisin päin. :)

Katja, hehe, mullehan Miia oli melkein jo seuravaa aikaa varaamassa tohon ihan kesän alkuun... ;> Mut nythän sulla on sit hetki aikaa miettiä mitä haluut teh.. teetättää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, toi hiusmalli käy sulle aivan äärettömän hyvin. Epäsymmetrisyys sopii sun kasvoihin loistavasti. Musta nää hiukset saa sut näyttämään jotenkin pirteältä. Siis nimenomaan pirteältä. :D Suora otsatukka saa ihmiset näyttämään helposti väsyneiltä, ellei sitä ole vähän väliä saksimassa ojennukseen. Huomasin tän hassun otsatukkaprobleeman vähän aikaa sitten itselläni. Tosin ehkä vain kuvittelen. Ei sillä, että sun entisessä hiusmallissakaan mitään vikaa ois ollut. :)

Nekta kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)

Jenna kirjoitti...

Wau, mahtava leikkaus, sopii sulle tosiaan todella hyvin!

tiiti kirjoitti...

oi, tuohan on aivan ihana ja sopii sulle tosi kauniisti! tiiti approves of poikatukka :D

Maija kirjoitti...

Upea on!!! Tuskin maltan odottaa että pääsen näkemään sen ihan oikein livenä, ja niillä kiharoillakin. :D

Anonyymi kirjoitti...

onko hiukset ihan itse suorat noin lyhyinä, vai käytätkö suoristusrautaa?

ella kirjoitti...

Näyttää ihan mielettömän hyvältä! Ja sopii muuten sulle huomattavasti paremmin kuin suurimmalle osalle muita tuo tyyli. Ihana.

Sulle, kuten jo mainittiinkin, sopisi tosiaankin ihan "oikeakin" poikatukka. Pidä se mielessä kun totut tähän kampaukseen... ;)

KatriK. kirjoitti...

Maria, aivan loistavaa! Uusi tukkasi on todellakin pop: raikkaan näköinen, nuorekas ja sopii sinulle kuin nenä päähän :)

Voin kuvitella, että myös se toispuoleinen kihara näyttää suorastaan viiltävän coolilta!

Ja jos mielipiteeni ei vielä tullut tarpeeksi selvästi esille niin kertaus vielä: IHANA, UPEA, TÄYDELLINEN!

Ps. Tigin Brunette goddess shine spray on muuten loisto kamaa, jos haluat hiuksiisi sekä ihanan toffeen tuoksun että kauniin kiillon.

Hepa-Neiti kirjoitti...

sehän on tosi makee tukka tytöllä!!! Liketän liketän!! :)

Maria kirjoitti...

Hei whoa, onpas tullut pienessä ajassa paljon kommentteja! Tasapuolinen kiitos kaikille, piristitte aamuani! ^^

Anonyyille, tuolta sivuilta ja niskasta mun tukka on jännästi aika lailla just noin suora ihan itsestään, muualta sitten saa suoristella tai olla suoristelemallta. :P Hoh, odotan innolla ton vähän määrittelemättömän sivuotsiksen suoristamista... :D

bubble kirjoitti...

Ooh!! Huippu uusi pää! Ja jotenkin ihan sun näköinen :)

Suoristamista jo kyseltiinkin, mutta kiharoitakin odotellaan (jos et siis meinaa tätä mallia suoristaa kokoajan..?). Iteki houkuttais taas kampaaja, mutta taisin luvata etten mee sinne enää ikinä ja muutenkin, ehkä sinnittelen vielä pari kuukautta :P

Tuuli kirjoitti...

Aijai, ihana! Ja mä luulen että se sun luonnonkihara tulee näyttämään tossa tosi hauskalta. Ihailen aina lyhyttukkaisia tyttöjä, joiden tukassa on sellasta ihanaa ja naisellista taipuisuutta. Oma tukkani lyhyenä on sen sijaan ihan piikkisuora ja sojottaa semmoisena joka ilmansuuntaan :D Taipuisuus tulee esiin vasta tukan kasvaessa pidemmäksi.

Maria kirjoitti...

Ja Katri, kiitti hiustuotevinkistä! Se vois varmaan olla aika hyvä, vaikka mulla onkin taas uusi puteli hine Blasteria odottamassa... :D Suihkutettavahan on ihan eri asia kuitenkin, kuin käsin hiuksiin lääpittävä! x)

Ja mä luulen etten yks.kert. jaksa joka ikinen kerta pestyäni suoristella tätä, joten kiharaa tullaan näkemään varmasti... :)

L▲UR▲ kirjoitti...

Ihan täydelliset! Vähän Mariaa ja Aeon Fluxia ja aika paljon sua. :)

ponygrill kirjoitti...

tosi kaunis ja tyyliisi sopiva uus tukka ! ihana ku mikä.

Anonyymi kirjoitti...

Upea tukka Maria!

Pakko kommentoida Anonyymille, että onko Suomessa 2010-luvulla vielä naisia joiden tukanleikkuuseen vaikuttaa poikaystävän mieltymykset? Siis apua, mua alkoi ahdistaa todella...

Maria kirjoitti...

Mies mulle kommentoi, kun luin kommentin ääneen, että sitten hänellä olis ehkä totuttelemista, jos tukakseni vaihtuisi joku kalju tai siili, mutta ei siis niitäkään tyrmännyt. :P

Tokihan sitä ainakin ensin ihastutaan mielikuvaan ja siihen vaikuttaa sen hetkinen ulkonäkö ja tyylikin, mutta toivon mukaan ajan kanssa homma syvenee sille tasolle, että ulkomuoto voi muuttua (useimmilla se kuitenkin muuttuu, tahallisesti tai tahtomatta) ilman, että se on varsinaisesti ongelma tai kynnyskysymys parisuhteessa. :P Ei kuitenkaan ole kyse mistään elämäntapamuutoksesta tai radikaalista arvojen uudistumisesta, saatikka siitä, että ihmisen persoona muuttuisi ihan toisenlaiseksi. :>

Maria kirjoitti...

...Ja siis tuskin varmaankaan ihan niin suuresta ongelmasta oli nytkään kysymys, toivottavasti. :) Että rohkeasti vaan kokeilemaan, ei se ole kuin tukkaa, ja silmä tottuu nopeasti. :)

nannasofia kirjoitti...

ihanat! miksei mulla oo pokkaa leikata tolleen hiuksia :D mut noi sopii sulle tosi hyvin!:)

Krisse kirjoitti...

Sopii tosi hyvin. Olisitpa keksinyt tuon idean puoli vuotta sitten, niin ei tulisi niin voimakkaat Stella-vibat.

Anonyymi kirjoitti...

ihana tukka ja upeita kuvia!

Maria kirjoitti...

Nannasofia, mä en olis uskonut, että mulla olis koskaanikinä! Ehkä sen siis pitää tapahtuakin silleen hetken mielijohteena x)

Krisse, lue hei enemmän blogeja, ei oo ollu eka tai ainoo ihminen tommosel tukal :D

Ja tasapuolisen iiiiiso kiitos taas kaikille ihanille kommentoijille! ^^

Krisse kirjoitti...

Joo ei ollutkaan, mutta ehkä kuitenkin Suomen blogimaailmassa näkyvin (ainakin tällaiselle no life-tyypille, joka lukee päivittäin noin 160:tä blogia). Mutta back to the point, sopii sulle siis tosi hyvin, toivottavasti lisää rohkeita vetoja tulossa tulevaisuudessakin!

Maria kirjoitti...

Mä luen kans 107:ää erinomaista ja inspiroivaa blogia, ja siltikin se yksi blogi muiden joukossa on todellakin vain yksi blogi muiden joukossa.

Kiitän ja ylistän, ja rohkaistun rohkeiden vetojen suhteen! ^^

veerra kirjoitti...

Ihanaihanaihana! :)

mk kirjoitti...

Heh, pakko liittyä kehujien kuoroon. Tekstiäsi lukiessani ihmettelin, että kuka kumma tuota haukkuisi. Tuo toinen puoli on ihanan pöyhkeä, otsatukka just jees (olen katkera, kun minun oudonmallinen hiusrajani vähän rajoittaa otsissuunnitelmia), ja "poikapuolikin" sopii kasvoihisi hienosti. Onko ruskeassa lilan sävyä vai valehtelevatko kuvat (tai silmäni)? :)

Stazzy kirjoitti...

HämmÄstyin, mutta tuohan näyttää hyvältä. Etenkin pidemmältä puolelta :D Mutjoo, kunhan silmä tottuu, niin ei mitään ihmeellistäkummaa.

Olen kanssa utelias näkemään miten asettuu luonnonkiharan kanssa :D

Susu kirjoitti...

Tosi kiva leikkaus! Sopii sulle äärettömän hyvin!

Maria kirjoitti...

Tasainen kiitos taas kaikki ihmiset! :)

Stazzy, toivon mukaan mielenkiintoisesti! :D

Mk, en sen tarkemmin värin erikoisuuksista tiedä, mutta kuvissa voi hämätä ulkoa tulevan valon + salaman + sinertävän seinän yhdistelmä :D Mä voin kuvitella, et kaikki ei tämmöselle lämpeis, ja sit erikseen tietäähän noi pahantahtosimmat aina... :P

Mut voi apua, oon tuijottanu tätä poikapuolta nyt hetken - ehkä mä vielä joskus oikeesti leikkautan ton toisenkin puolen xD

Zionnah kirjoitti...

Munkin oli ihan pakko tulla hehkuttamaan: sopii aivan loistavasti! 8)

Maria kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

I-H-A-N-A-T.

Rieppa kirjoitti...

Hyvältä näyttää, toivottavasti näen pian myös livenä!

Ainoa miinus tuossa mallissa on se, että ainakin meikäläiselle poiskasvattaminen oli raivostuttavaa. Mutta sä osaat laittaa hiuksiasi sen verran paremmin, että en usko että siitä tulee sulle ongelmaa :) Mä pidin vaan pipoa...

Maria kirjoitti...

Tänks ^^

Odotan innolla poiskasvattamista... :D Nojoo, ehkä tosta saa sit toiselle puolelle jakauksen tekemällä vähän peiteltyä sit sitä kasvavaa pusikkoa :P

Anonyymi kirjoitti...

Aivan hel-ve-tin hyvän näköinen! suonet näin vahvan ilmaisun :)

Maria kirjoitti...

Suon toki :) Kiitos paljon :D

sarita kirjoitti...

sulla näyttäs hyvältä tommonen kokonaan ihan lyhyt, ehkä vähän jotain pidempää pulisongintynkää tonne nykyselle pitkälle puolelle? tuli vaa mielee http://farm5.static.flickr.com/4006/4520836485_7d2da7b720_b.jpg tosta kuvasta! :)

Laura kirjoitti...

TAJUTTOMAN UPEA TUKKA ! Ihan passeli sulle, tykkään kovasti : )

Maria kirjoitti...

Sarita, miksei, miksei! :)

Laura, kiitti kovasti! Mäkin tykkään siitä, että se on kuitenkin ihan mun näkönen, vaikken ookkaan koskaan ennen mitään tällästä pitäny. :)

Mummu on kuulemma toipunut jo vähän slaagista, muttei osaa sanoa vielä mitään muuta näkemättä ensin livenä ;P :)

llaura kirjoitti...

en jaksa lukea muiden kommentteja, joten en tiedä toistanko nyt niitä mutta:

toi tukka saa sun kasvot näyttämään _ihan erilaiselta_ kun esim edellinen kampaus! lyhyt tukka korostaa sun kasvojen muotoja niin toisella tavalla ja tää kampaus todellakin pukee sua mun mielestä parhaiten tähän mennessä ;) me likes!

NooranElämää kirjoitti...

Mäkin tykkään <3 Kaikki tykkää <3 Eilen jo flickria tsekkailen ja just ennen nukkumaanmenoa Ajk tokas, että ai onks Maria leikannu tukan ja sit oli kuvat siellä :>

juskan kirjoitti...

Itse meinasin samanmoisen leikata hetki sitten mutta päädyinkin kokonaan lyhyeen :P Kivalta näyttää sulla toi eikä ole edes kaiken sen hiusten toiselle puolelle vääntämisen jälkeen niin shokeeraava kuin jollain muulla voisi olla :)

Maria kirjoitti...

Llaura, kiitos :) Se tosiaan muuttaaa heti kasvojenkin ilmettä. Jopa niin, että piti vähän miettiä kuvatessa pään asentoja uusiksi. ;P Hauska uulla, että tää on toistaseks onnistunein look mulle :D

Noora, hihi <3 Flickr on kiva.

juskan, hehe, hauskaa :D Joo, tuli jo totuteltua ja totutettua muut sillä tavalla tähän :D

Carita kirjoitti...

Noi hiukset on kyllä makeen näköset!
itse en uskaltaisi.. :D

nra kirjoitti...

Aivan upea tukka! Itse tykkään yleisesti ottaen pitkistä hiuksista lyhyitä enemmän, eikä lyhyt tukka kovin usein "sytytä", mutta toi malli on hieno! Ja sopii sulle tosi hyvin. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Pakko kommentoida Anonyymille, että onko Suomessa 2010-luvulla vielä naisia joiden tukanleikkuuseen vaikuttaa poikaystävän mieltymykset? Siis apua, mua alkoi ahdistaa todella..."
Vastaten tähän toisen anonyymin kommenttiin.

Minusta kumppanin mielipiteiden _huomioonottaminen_ ei ole mitenkään huono juttu. Eri asia sitten, jos toinen kieltää leikkaamasta hiuksia tms., se tuntuisi oman päätösvallan tukahduttamiselta. Myöskin jos tukan lyhyeksi leikkaaminen olisi sellainen juttu jonka haluaisin todella kovasti tehdä, niin en antaisi toisen mielipiteen sitä estää.

Ihan samallalailla asia toimii toiseenkin suuntaan - jos mies saisi päähänsä kasvattaa joulupukkimaisen, hirvittävän pitkän parran, kertoisin asiasta oman, vastustavan mielipiteeni. Tätä mielipidettä hän sitten voisi punnita oman halunsa kanssa kasvattaa parta ja jos hän päätyisi sen kasvattamaan, niin ei siinä sitten mitään.

Anonyymi kirjoitti...

siis häh, kaikki muka ylistää sun uutta tukkaa? missä on demokraattinen mielipidevapaus, jonka perään jotkut kuuluttaa? aika tekopyhää julkaista vain omaa maailmaansa miellyttävät kommentit.syöt omaa uskottavuuttasi sensuroidessasi mielipiteitä. joo, kiva tukka sulla, seen that before, unfortunately.

Maria kirjoitti...

Arvelinkin, että varmaan kyse oli jostain tuollaisesta kannasta. :)

Omaa pohdintaani:
Onhan se varmasti kuitenkin vähäsen vaikeaa tasapainoilla sen kanssa, että jättääkö tekemättä jotain siksi, ettei itse oikeasti halua näistä ja näisä syistä, vaiko vaan siksi, että kun joku ei tykkäisi ratkaisusta. Kun tietenkin on ihan luonnollista, että sitä haluaa miellyttää kumppaniaan, maailman tärkeintä ihmistä. Siinähän ei ole mitään väärää. Mutta sitten se tekemättä jättäminen kun on helpompaa kuin tekeminen, tai siis voi helpommin jättää tekemättä jotain "vääristä" syistä kuin tehdä jotain "vääristä" syistä, niin sittenpä ollaankin kiemurassa. :P Jos nyt siis ylipäätään voi sellaisia vääriä tai "vääriä" syitä sanellakaan. :P

Samahan pätee bloggaajillakin, jos on tapana saada paljon arvostelua tehdyistä valinnoista. Voi jättää esim. jotain hankkimatta tai esittelemättä sitä blogissa, kun pelottaa lukijoiden tai joidenkin näistä reaktiot. Mullakin ollut pari sellaista hetkeä. :P Useimmiten silloin vain alan kelata, että jos kerran ensin innostuin, mutta sitten mietin näin, niin hitto nyt teen sen vaikka väkisin, koska en halua antaa joidenkin vammapäiden sanella mitä teen tai en tee. :P

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kaikki asialliset kommentit julkaistaan, nekin, joissa ollaan eri mieltä. Haukkuja tai herjoja sen sijaan ei julkaista. Näkemäsi kommentit edustavat todellakin tähän blogiin lähetettyjä mielipiteitä.

Joskin mielipiteenvapautta ei mitenkään poista se, vaikka jättäisin kaikki ei-ylistävät kommentit julkaisematta. Mielipiteenvapaus on edelleen olemassa, se mielipide pitää silloin vain julkaista jossain muualla. Et sinä vessankaan seinään saa kirjoittaa, muttet silti väittä, että kielto rajoittaa demokraattista mielipiteenilmaisuoikeuttasi ja vessan omistajat ovat natseja.

Aivan niin kuin lehdetkin valikoivat yleisönosastokirjoituksensa, kaikilla julkaisijoilla on oikeus tehdä sama. Mikäli koet, että sinua kohdellaan epäreilusti, voit milloin vain perustaa ikioman julkaisun, jossa voit ilmaista mielipidettäsi lain sallimissa rajoissa (ja valikoida millaisia viestejä julkiaset lukijoiltasi.)

Uskottavuuttani söisi, jos liputtaisin moderoimattomuuden puolesta. Näin ei kuitenkaan ole. Loogisesti tästä myös seuraa, etten myöskään voi olla tekopyhä.

Ole hyvä ja perehdy aiheeseen, Wikipediasta voi jatkaa sananvapauden ja demokratian kohdalta.

Anonyymi kirjoitti...

Hemmetin upee!

Maria kirjoitti...

Mutta että jos olisit halunnut lukea alentavia kommentteja tyyliin "näytät vitun rumalta lehmältä mut sehän sä oikeesti oletkin", niin valitan, ei tule onnistumaan tässä blogissa, jossain toisessa ehkä. Valita vaikka oikeusasiamiehelle tai tee rikosilmoitus, jos olet tosissasi sitä mieltä, että oikeuksiasi rikotaan.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitos! :)

Maria kirjoitti...

Ja itse asiassahan tässäkin keskusteluboksissa ON esitetty ei-ylistävä mielipide mun tukasta, ja mä olen jopa vieläpä julkaissut sen näin ilmaisseen ihmisen PUOLESTA. ;)

Kannattaa vähän olla tarkkana mitä väittää, ettei anna itsestään sellaista kuvaa, että haluaisi nillittää vain nillittämisen ilosta. :D

Anonyymi kirjoitti...

Sopii sulle kyllä oikein hyvin! Ja kuten sanoit, tukka on vain tukkaa... Itselläni on ollu kaikkea maan ja taivaan väliltä liilasta tukasta oranssiin, mustasta moniväriseen, poikatukasta puoleen selkään... Vaihtelu virkistää! :)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitti hei! ^^ Vau, sulla on sit todella laaja kirjo ollut kyllä erilaista tukkaa. :) Mä haaveilin jossain välissä kans rastoista, sillon, kun mulla oli vielä olkapääpitunen tukka. :P Sen jälkeen olis varmaan sit ehkä voinu ollu joku poikatukkavaihe... :P

Helene kirjoitti...

Ei älä anna sen kasvaa takaisin, toi on mielettömän hieno!!:)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!!

Vaikka ootkin jo hehkutusta saanu, niin saat vielä lisää!!! Mielettömän upeat hiukset, tykkään todella paljon!
Ja suosittelen kokeilemaan joskus myös kunnon rikottua poikatukkaa (paljon hapsutusta, kerroksia)... tuntuis sopivan sulle mahtavasti! IHANA!

Romy kirjoitti...

Oijoi! Hyvältä näyttää! Olenpa muuten tainnut olla tuolla Daniel Graigin näköisellä herralla hiusmallina eräässä koulutusillassa jokunen vuosi sitten.
Oli hmmmm.. m i e l e n k i i n t o i n e n tapaus.. ;D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, hehe, kiitoskiitos :) Jännä nähdä miten paljon tähän postaukseen tulee lopulta kommentteja, ei meinaan ihan joka päivä kansa näin aktivoidu. ;P

Ehkä mä vielä uskallankin sitten jossain kohtaa kokeilla myös poikatukkaa! Ehdottomasti hapsuista ja rikottua, ehdottomasti. :) Kiitos vielä kommentistasi!

Helene, hih juu, ei tää tästä kasvamas nyt ainakaan hetkeen oo. :) Siis kokonaan pois ainakaan. ;P

Anonyymi kirjoitti...

Se puoli, joka on leikattu, on tosi hyvän näköinen! Taisi jäädä kesken...

Maria kirjoitti...

Romy, ihanks tosi! :D Wautsi, kerro kaikki hei! x) vaikutti tosiaan mielenkiintoselta tyypiltä. :D

Anonyymi, hihi, kiitti ;)

Annika kirjoitti...

vau sopii sulle tosi hyvin!

maria kirjoitti...

Ihailen rohkeuttasi kokeilla moista hiustyyliä, se sopii sinulle tajuttoman hyvin! (ja jälleet upeat kuvatkin)
Oih, kunpa itsekin uskaltaisin joskus kokeilla jotain radikaalimpaa muutosta.. Siispä tästä postauksestasi inspiroituneena aion kokeilla jotain uutta seuraavalla kampaajakerrallani, jos ei muuten, niin ainakin otsiksen suhteen. :D

Maria kirjoitti...

Kiitti ihan mielettömästi :)

Ja Maria, tosi upeeta kuulla, jos tämä on rohkaissut sua! :) Kerran se vain kirpaisee, ja kun yrittää outoudesta huolimatta olla sillein "jes tää on ihan uutta mua!" niin siitä voi alkaa nauttimaankin tosi paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tässähän alkaa kaivata itselleenkin lyhyttä hiusmallia :)

-Mira-

Anonyymi kirjoitti...

Ehottomasti parempi ku sun edellinen tukka! Ihana blogi:)

Anonyymi kirjoitti...

siis toi on aivan älyttömän älyttömän mahtava. sulle sopis kans tosi hyvin ihan kokonaan lyhyt tukka!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, suuri tykkäys minulta. Ihanan mallin olet leikkauttanut. Hyvin sopii!

Kiitokset sinulle myös tasokkaasta blogista. :)

t. ensimmäistä kertaa kommentoiva

Maria kirjoitti...

Mira, kiitos, ja mä kannustan tästä lähtien kaikkia kyllä kokeilemaan ennakkoluulottomasti juttuja! :)

Anonyymi, kiitos, ja tervetuloa lukemaan! :)

Toinen Anonyymi, mä diggailen kans aika kovaa! :P Mietitään sitä ihan lyhyttäkin tukkaa, riittääkö rohkeus... ;)

Ensimmäistä kertaa kommentoiva, tervetuloa kommentoimaan! :) Ja kiitos viestistäsi, on aina kiva kuulla, että joku tykkäilee blogista :)

Maria kirjoitti...

Mielestäni tuo on todella kaunis hiusmalli. Harva lyheympi tukka on mielestäni naisellinen, mutta tuo on. Vitsin hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Toinen puoli lyhyeksi kanssa! :)

Maria kirjoitti...

Maria, kiitoskiitos! :)

Anonyymi, katsotaan, katotaan! ;)

Ira Olivia Nialainen kirjoitti...

Tama tukatyyli oli jotenkin odotettavissa, kun olet jo niin pitkaan nayttanyt kuvissasi suosivan sita toispuoleista kampausta, eli luonnollinen jatkumo mun mielestani. Kampaus sopii sinule tosi hyvin, tuo kasvonpiirteesi kauniisti esille! Hiukset olisivat mielestani viela ihanemmat, jos vari olisi vaalea. oletko miettinyt viela palaavasi joku paiva platinaan takaisin? melestani sopisi sun tyyliin hyvin, toisi mukavasti kontrastia ja pehmeytta, kun muuten suosit tummanpuhuvaa rokkilinjaa.

hyvaa viikonloppua ja onnea rohkeasta leikkauksesta! :)

ps. anteeksi ookkospilkkujen puuttuminen, johtuu sijainnistani suomen rajojen ulkopuolella

Anonyymi kirjoitti...

Kukaan ei edellytä, että julkaiset blogissasi herja-kommentit tai haukkumiset. Blogistasi vain puuttuu kritiikki tekemistäsi valinnoista. Aivan kuin eläisimme onnellisessa saippuakuplassa, missä perhoset lentää ja kaikki on niin vaaleanpunaista ja ihanaa. Blogisi ei siis edusta realistista kuvaa. Blogissasi on kivoja aiheita ja yhteiskunnallistakin näkemystä, mutta blogisi antaa siltikin itsestään hyvin yksipuolisen kuva, koska kommenttilootastasi puuttuu kritiikki, se toinen näkemys asiaan. Ja nyt en todella tarkoita haukkumisia. Ymmärrän myös, että jätät julkaisematta stella-kopio kommentit, sehän söisi uskottavuutta. Mutta kun näitä asioita miettii yhdessä, niin blogisi perustasta putoaa iso pohja pois. Ja kukaan ei ole kirjoittelemassa vessan seiniin kommentteja, vaan blogiin. Niin blogit, kuin myös lehtien mielipideosastot, elävät vastapuolisista näkemyksistä ja kritiikistä. Se on se suola, joita ne tarvitsevat että niistä tulee kiinnostavat.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, blogistani ei puutu kritiikki. Sitä on kyllä ollut runsaasti tähän mennessä, ja esimerkiksi yhteiskunnallisissa aiheissa keskusteluihin on säänöllisesti ottanut osaa monenlaisia mielipiteitä edustavia, haluatko linkkejä? Se, ettei sitä esitetä enempää, ei ole minun syyni. Sekään, että sitä ei kyetä esittämään halventamatta siinä sivussa bloggaajaa, ei ole minun syyni.

Blogit taas eivät voikaan koskaan edustaa "realistista kuvaa", sillä kukaan ei kirjaa ylös koko elämäänsä. Blogi on aina otos jostakin, se keskittyy aina johonkin.

En oikein ymmärrä, mistä aiheesta nyt kaipaisit kritiikkiä. Koetko, että esimerkiksi jokaisen hiustyyli on asia, jossa se mystinen kritiikki on jotenkin erityisen tärkeä asia? Sitä saa kyllä esittää, ei siinä mitään, mutta minä näen maailmassa olevan tärkeämpiäkin asioita kritisoitavaksi kuin jokaisen omat valinnat omassa ulkonäössään ja tyylissään. :D Itse asiassa viimeksi mainittu on johtanut aika huolestuttaviin ilmiöihin yhteiskunnassamme.

Kritiikki ei ole itseisarvo. Yhteiskunnallisissa aiheissa on tärkeää, että eri näkökulmat tulevat esille (mutta kukapa voi pakottaa ketään avaamaan suunsa) ja faktoista puhuttaessa on tärkeää kyetä etsimään totuus asioista, samoin esimerkiksi yhteisistä asioista päättäjien toimistaon voitava sanoa, mikä menee pieleen. Yksittäisten ihmisten tyylivalinnoista keskusteleminen haluaamaasi kriittisseen sävyyn taas voi olla toki mielenkiintoista, muttei varsinaisesti kovin tarpeellista tai perusteltua.

Mitä tulee Stella-kopiokommentteihin, olen julkaissut niitä menneisyydessä mielestäni aivan tarpeeksi kuluneiden kahden vuoden aikana. Niissä kommenteissa ei koskaan ole mitään uutta, ja ne lauotaan lähes poikkeuksetta pahantahtoiseen ja pilkkaavaan sävyyn. Sekään ei ole minun vikani. (Kun muuten tällaisen kommentoijan kanssa on yrittänyt käydä järkevää keskustelua, se on aina tyssännyt siihen, että tämä joku käy huutamassa "lol oot naurettava sussa ei oo mitään omaa" eikä koskaan palaa keskustelemaan aiheesta sen enempää tai perustelemaan kantaansa. En ole yllättynyt, onhan aihe jo itsessäänkin aika epähedelmällinen.)

On käynyt myös selväksi, että tällä tavalla kommentoivat ja asiasta melua pitävät ovat lähinnä pieni joukko, kenties vain muutaman ihmisen sellainen, ja kyseessä on heidän oma päähänpinttymänsä minusta. Sitä voisi jopa kutsua kiusaamiseksi. En näe siis mitään syytä jatkaa tätä "keskustelua" heidän kanssaan tai ruokkia heidän pakkomiellettään tai valmiiksi päätettyä mielipidettä.

Blogini kiinnostavuusaste, kuten kritiikinkin olemassaolo, näyttää voivan oikein hyvin. Jos et usko, että blogistani löytyy kriittisiä mielipiteitä, kehoitan tutustumaan blogiini pidemmältä ajalta. Toistelet alituiseen, että blogiltani puuttuu pohja, mutta sehän tarkoittaisi sitä, ettei blogissani ole sisältöä. Sitä taas blogissani on huomattavasti enemmän kuin monissa muissa muoti- ja tyyliblogeissa.

Olet myös itse vapaa esittämään kritiikkiä, ja kuten huomaat, asialliset vietisi julkaistaan. Tämä huomio syö pohjan omalta avautumiseltaisi, joka on tuntunut pohjaavan sille näkemyksellesi, että julkaisen vain ylistäviä viestejä. Tämä väite on helposti osoitettavissa yksinkertaisesti paikkaansapitämättömäksi.

Maria kirjoitti...

Ira Olivia, kiitos paljon! Platinaan en varmastikaan ole palaamassa, sillä kuten olen kirjoittanut, se oli todella rasittava ylläpidettävä. :/ Juurikasvu pukkasi kahdessa viikossa esiin ja vaalennus oli aina vähäsen tuskallista. Ei se oikein hiuksellekaan tee hyvää, mutta vajaan vuoden siinä kuitenkin olin. Upea väri ja ihailenkin sitä aina muiden päässsä. :) Tähän ruskeaan tosiaan halusin, ettei aina tarvitsisi murehtia juurikasvua ja häiriintyä siitä. :P

Hyvää viikonloppua myös sinulle! :)

Riikka kirjoitti...

Oooh, ihan sairaan makee tukka! :) Varmaan aika moni sanonut samaa (kiire, ei ehdi lukee kommentteja), mutta siis mun mielestä ainakin sopii sulle ihan tosi hyvin! Uskaltaisinpa itsekin..

Maria kirjoitti...

Ja vielä hei anonyymille, kun tuo pointtini sananvapaudesta ei näemmä ollut tarpeeksi selkeä:

Sananvapaus on:

"Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä."
-Suomen perustuslaki

"Jokaisella on sananvapaus. Tämä oikeus sisältää vapauden pitää mielipiteitä sekä vastaanottaa ja levittää tietoja ja ajatuksia alueellisista rajoista riippumatta ja viranomaisten siihen puuttumatta."
-Euroopan ihmisoikeusjulistus

Sananvapaus siis EI ole oikeutta saada mielipiteensä julkistetuksi mielivaltaisessa paikassa tai tilanteessa. Sellaista oikeutta ei tunneta.

Lehdellä ei ole mitään velvoitetta julkaista juuri sinun mielipidettäsi. Samoin sananvapaus ei tarkoita sitä, että sinulla olisi oikeus saada mielipiteesi julki juuri siinä blogissa missä sinä päätät (ellei kyseessä ole omasi), tai juuri sen ihmisen otsassa, missä sinä päätät, tai juuri sen vessan seinällä, jossa sinä päätät, tai juuri sen eduskuntatalon porrasaskelmalla, jolla sinä päätät, tai juuri siinä lehdessä, jossa sinä päätät.

Julkaisuilla on oikeus päättää sisällöstään ja linjastaan, ja esimerkiksi hevoslehdellä ei ole mitään velvollisuutta (eikä varmasti intressiäkään) julkaista maahanmuuttoa koskevia mielipidekirjoituksia lehdessään. Sitä varten kun on olemassa paljon muitakin kanavia. Täsmälleen sama pätee blogeihin.

Sananvapautta eivät uhkaa eri julkaisijoiden sisällönlinjaukset tahi keskustelufoorumeiden moderoijat, vaan päättäjät ja lainsäädäntö, jotka voivat kriminalisoida tietyt mielipiteet ja arvot, sekä pyrkimys estää niiden näkyminen yhtään missään yhtään kenellekään.

Se, että kuka tahansa ei voisi perustaa lehteä, keskustelufoorumia tai blogia omalle mielipiteelleen, SE uhkaisi sananvapautta.

Toivoisin, että ihmiset perehtyisivät sananvapauden ja demokraattisen päätöksenteon aihepiiriin sekä omiin perusoikeuksiinsa ja tuntisivat omat oikeutensa.

Maria kirjoitti...

Riikka, kiitos! :) Joo, yllättävän moni on kyllä ihastunut siihen ^^. Mä kans yllätyin, että uskalsin, mutta se tilanne oli ohi niin nopeasti, että ehkä se ei ollutkaan niin uskalluksesta kuin hetken mielihäiriöstä kiinni! x)

May kirjoitti...

Lyhyt tukka tuo hirveän kauniisti esille silmäsi ja muut kasvonpiirteesi ...näytät jotenkin naisellisemmalta, ja myös sävy on just nappiotos. En usein puutu toisten tyyleihin ja minulle aina tulee hölmö olo,jos blogikommenteissa ehdotellaan toisia vaatteita tai hiustenväriä tai meikkiä tai mitä nyt vaan, mutta nyt uskallan ehdottaa että kenties niskasta vielä lyhyemmäksi ja lyhennys myös hiusten toiselle puolelle?

Maria kirjoitti...

Tossa on ideaa! :P Pitänee pohdiskella tätä :P Toisaalta tykkään, kun on turvallinen olo, kun on reuhka tuossa toisella puolella kaikessa massiivisuudessaan... :P Mutta kiitos kivasta kommentistasi! :)

e. kirjoitti...

Hei,

näyttää todella hyvältä! Ei lyhyitä hiuksia kannata pelätä!

terveisin,
Satunnainen lyhyttukkainen sivustakatsoja Elina, joka kommentoi muuten ensimmäistä kertaa.

nelli kirjoitti...

mun mielestä noi hiukset sopii sulle todella hyvin! toi eka kuva on tosi kaunis, näyttäisit varmasti hyvältä vaikka toinen puolikin olisi lyhyt! :)

Maria kirjoitti...

Hauskaa, että innostuit kommentoimaan Elina! :) Ja kiitos :)

Nelli, tänks! Hehe, pakkohan se on uskoa, kun niin moni sanoo, että molemmat puolet lyhyinä näyttäis hyvältä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Paras tukka mikä sulla on ikinä ollut.

Anonyymi kirjoitti...

...Mutta pitäisin kyllä sinuna tuon toisen puolen pituuden. Kyllä se lyhyenäkin sopisi, mutta olisi persoonattomampi versio.

Maria kirjoitti...

Hih, kiitos :) Kieltämättä tälläsenä se on kuitenkin vähäsen erikoisempi: mun mummullakin on lyhyt poikatukka :)

wooder kirjoitti...

Pakko vielä tähän sanoa tälleen tosi jälkikäteen, mä vihaan sanaa poikatukka! Tajuan kyllä että sinä et tarkoita sitä loukkauksena kenelekkään lyhyt hiuksiselle, mutta se vain on ärsyttävää. Jotenkin niin erottelevaa, voi naisellakin olla lyhyet hiukset ilman että ne ovat pojan hiukset. Olen itse seitsemännellä luokalla ja saan kuulla usein hiuksistani, varsinkin pojilta. Muunmuassa nämä ovat repäisseet lyhyistä hiuksistani lesbo -kortin esiin. En vain tajua että miksi tässä nykyaikaisessa käsityksessä ihmisistä, täytyy erotella naiset niihin joilla on naisetn hiukset tai poikatukka. Eikö voisi olla pitkät hiukset ja lyhyet hiukset? Juu anteeksi avautuminen, mutta tuo nimitys saa aina niskakarvani pystyyn ja aivot kiehumaan raivosta.

Sopii muuten toi malli sulle tosi hyvin! :)

Maria kirjoitti...

Wooder, kiitos, ja kiitos ajatuksia herättävästä pohdinnastasi! :) Siinä on paljon tosi ajankohtaista ja perusteltua asiaa! Olet ihan oikeassa siinä, että paljon neutraalimpaa olisi sanoa vaan pitkät tai lyhyet hiukset. :)

Ymmärrän, mikä siinä voi ärsyttää ja vihastuttaa, ihan täysin. :) Mä en toisaalta näe pahana sitä, että tyttöön tai naiseen yhdistetään poikamaisia piirteitä, tai mieheen naismaisia, tai siis ymmärrän ajatuksena, mikä sukupuolitetussa erottelussa ja nimityksissä asioille voi olla ongelmallista, mutta en itse henkilökohtaisesti koe sitä ainakaan tässä jutussa kovin isona numerona. :) Sen tosin ymmärrän kyllä tosi hyvin, jos sitä poikatukattelua käytetään ikäänkuin pilkkana, jolla kyseenalaistetaan ilkeässä sävyssä toisen sukupuoli ja seksuaalisuus, se on todellakin perseestä, mutta ehkä sitten jo vähän erilainen ongelma. :/

Voisi kyllä toisaalta ärsyttää, jos olisi itse pitkätukkainen mies, ja saisi kuulla, että päässä on tyttöhiukset. Sitten toisaalta taas taitaa olla tällä hetkellä niin, että maskuliinisuuden yhdistäminen naiseen on jopa seksikästä, kun taas naisellisuuden yhdistäminen mieheen on jotenkin epäilyttävää ja ällöä. Vrt. mies hameessa ja naiset housuissa - toinen on ihan vakiintunut tapa, jossa ei ole mitään outoa, ja toinen on sellainen juttu, että sitä katsottaisiin pitkään (ellet ole skotti). :P Noh, pitkät tukat taitaa kyllä aika hyväksyttyjä miehilläkin nykyään, taas. :P

Ehkä mä tykkäänkin just tässä hiusmallissa siitä, että siinä ikäänkuin yhdistyy se feminiinisempi puoli, ja sitten tuo vähän maskuliinisempi, lyhyt puoli. Saa niinkun kaks kärpästä yhdellä iskulla, ja samalla se raja vähän hämärtyy. ;>

Mutta kiitos siis erinomaisen hyvästä pohdinnastasi! Toivottavasti kommentoit jatkossakin. :)

Maria kirjoitti...

Ja siis maskuliinen puoli siten, että se ei kuitenkaan tee mitään miehen näköistä tietenkään, mutta on silleen kuitenkin erilainen fiilis kuin pitkässä ja kiharaisessa, joskus aika söpössäkin tukassa. :P

Rhia kirjoitti...

Oon tässä nyt pidemmän aikaa miettinyt että pidänkö tuosta sun uudesta tyylistä vai en. Päätökseni taitaa kallistua sille kannalle että en. Mun mielestä sulle sopii paremmin hieman pidempi ja symmetrisempi hiusmalli joka kehystää enemmän kasvoja. Tykkäsin kovasti siitä platinan vaaleasta mutta myös tuo kiharaisempi oman värinen pöyheä hiusmalli oli tosi kaunis. En ole nähnyt vielä ketään jonka toispuoleisesta leikkauksesta olisin pitänyt joten et sen suhteen ole tässä mun makukysymyksessä mitenkään erilainen. En vaan yleisesti ottaen tykkää mallista jossa toinen puoli on selkeästi lyhyempi. Vaikka eihän tää sun leikkauttama malli sentään ole yhtä radikaali kuin muutamilla muilla kun toinen puoli on ollut jo ihan siili. Ja onhan näitä leikkauksia tosiaan ollut vuosikymmeniä, se mainittu Katarina Ebeling, laulaja Robyn jne. Ja toisaalta onhan mulla itsellä ollu myös siilitukka joskus =D Mutta kokeileminen aina kannattaa. Yritän aina kannustaa ihmisiä kokeilemaan erilaisia hiustyylejä koska se on hauskaa. Vois olla aika tylsää pitää samaa mallia 30 vuotta. Sitäpaitsi, hiukset kyllä kasvaa takaisin.

Noora kirjoitti...

Wou täytyy sanoa näin kampaajaopiskelijankin näkökulmasta, että uusi tukkasi sopii sinulle kuin nenä päähän.! Noin siroilla kasvoilla pystyykin kokeilemaan erilaisia leikkauksia ja olisin kyllä niin varma, että sulle sopis semmonen tukka joka olis abaut puolet lyhyempi tosta toiseltakin puolelta, mutta se jäisi toista puolta reilusti pitemmäksi pulisonkeineen.

Mutta siis lyhyesti, aivan mahtava tukka:)

Maria kirjoitti...

Rhia, hih, vihdoinkin saamme sen kauan kaivatun, asiallisen toisen mielipiteen, kiitos! :) Mä tosiaan oon tässä ehkä eniten innoissani just siitä, että tää on niiin erilainen, kuin mitä mulla on koskaan ollut, ja että tosiaan uskalsin, enkä sitten edes panikoinut lopputulokselle! :D Oon kyllä tykännyt kans tukastani sen eri variaatioissa, se platinakin säilyy aina mielesssäni. :) Saa nähdä mitä tapahtuu seuraavaksi!

Noora, kiitti kovasti :) On jotenkin tosi ihana kuulla, että ihmiset sanoo et joo kasvot tulee hyvin esiin ja kasvoille sopii, kun on ollut vuosikausia tossa vähän teinimpänä ja vielä parikymppisenäkin niin epävarma just omasta naamataulustaan. :) On hauska löytää se itsevarmuus, joka tuo ne vielä entistä paremmin esille, ja tykätä itsekin samalla! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Wau. Upea tukka!

Maria kirjoitti...

Kiitti! :)

lindalinda kirjoitti...

Olin pari viikkao koneettomassa tilassa ja äsken sitten klikkailin tarkistamaan viimeiset päivitykset. "Hmmm, joku näyttää nyt vähän erilaiselta"
Vau, tykkään! Ei yhtään auta mun kasvatusprojektia, mutta ahh on toi kyllä hieno. Jos kykenet niin räplää tuohon pitempään puoliskoon ranskalainen letti, saattaa kyllä olla vähän hankalaa, ehkä pikkasen liian lyhyt vielä. Ite oon opetellu vääntämään ranskalaisen letin ihan jämätukkaan, kun ei oo kärsivällisyyttä kasvattaa tarpeeksi pitkäksi omaa reuhkaa.

Maria kirjoitti...

Kiitos kaikille :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...